Fullmetal Alchemist

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Karoliz
    Naujokas
    • 2007 07 22
    • 8

Seip sende turejau galimybe paziuret filma Conqueror of Shambala, tai galiu sakyt kad, serijos labaiu patiko, na ir pabaiga seip man nei tokia nei siokia ir dar ta boba kuri ismoko alchemijos, tai logiskai pagalvojus ir tie kareivei turejo ismokti o ne tik ta boba ir dar kad jos ta alchemija tokia jau labai fantastine buvo net sienos nereikejo priliest o jau galejo panaudoti, o taip man net nesirode kad Edui 17 kazkaip taip pat atrode kaip ir pimoj serijoj . O del tu abiejose pusese gyvenusiu identisku zmoniu, tai kiek pastebejau tik mirusius rode, na gal iskyrus Hiuso zmona. Ir dar su ta vokietija kazkaip, jei rode faktus tai galejo bent jau pagal tikra istorija parodyt, nes hitleris kiek atsimenu tapo fiureriu, o nebuvo sujimtas revoliucijos pradzioj, na ir seip manyciau kad gal reiktu dar vieno filmo nes ir pabaiga gali buti su pratesimu aij ir dar kaip glumsy tapo tokiu monstru ? ... O del seriju priekaistu neturiu, tik zinoma del galo kuris, sulauke pratesimo. Na filma verta ziureti, bent jau nekils klausimu kaip ten tam alui ir edui bus ar suras vienas kita ir pan.

Comment

• Futari
      AZ rėmėjas

• 2007 01 07
      • 1094

Neblogai, tik ziurejau su lietuvisku vertimu (per LNK), sakyciau gan su**ko visa ziurejimo malonuma >.< Bet siaip patiko man sitas ypac homunkulai
      Ir buvo
      Spoileris:
      labai gaila Ninos, kai Takeris ja i chimera paverte

Comment

• eQuis
        noriu pakeist nick.

• 2008 03 29
        • 46

patiko sitas, grazus piesimas, puikus siuzetas, toks..toks mua!

Comment

• Gambaris
          Naujokas
          • 2008 04 20
          • 11

Fullmetal Alchemist

Šiuo anime tiesiog susižavėjusi buvau Dabar jau antrą kartą žiūriu, tai jau atvėso tas įkarštis
          Taigi, minusai: man nepatiko op ir end dainos dauguma, na, bet geriau nei Dragon Ball ; viena serija, kai ieškojo vienam kareivėliui merginos buvo visai ne į temą ir tiesiog prasukau; buvo vietų, kai tą Scar galėjo 5 kartus nužudyt, o tik stovėjo visi su pistoletais ir laukė, kol jis pabėgs; piešimas galėtų būti ir geresnis; maždaug 15 pirmų serijų ne itin įdomios palyginus su kitomis; kartais Ed pernelyg herojiškas būdavo.
          Pliusiukai: labai geras siužetas; į pabaigą darėsi vis įdomiau ir įdomiau, tokia intriga suregzta, o ir veiksmo neina nuspėti; nuostabi paskutinė serija, man labai patiko, kaip jie vienas kitą paaukojo ; buvo nemažai rimtų temų pamąstymui ir susimąstymui:ar galėčiau aš paaukot savo gyvybę už artimą žmogų? Taip pat, kai Ar svarstė dėl savo tapatybės., ar verta siekti tikslo, kai jis regis nepasiekiamas?, taip pta tema su sudegintais namais gan paini, nes iš tikro tai jie nori prisiminti praeitį, ypač Ar; liuks komedijos elementai, ypač, kai Edvardą kas mažiumi pavadindavo ; veiksmas ir veikėjai gyvenimiški, neskaitant alchemijos ir homunkulų o tai man didžiulis pliusas.
          Man serialas kur kas labiau patiko nei filmas. Na, žinoma, sunku į filmą sutalpint tiek visko, kiek seriale, bet tikrai kai ką geriau per filmą galėjo parodyt.

Comment

• Psichas
            Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
            • 147

pats anime žiauriai patiko tik už galą stuburus išraut maža kūrėjam!!! jau dar prastesnės pabaigos sukurt neįmanoma... toks įspūdis kad neužteko laiko ir viską staigiai užbaigė per 3 ep... paskutinės kovos abgailėtinos, o ir istorijos pabaiga ne į temą visai.... labiausiai patiko tas mainų dėsnis xDDD gaila kad kerdami juo nesivadoovavo xDDDD

pamiršau parašyt kad dar keista pasirodė kad Edas vis šokinėjo per charakterius ir vis keisdavo savo įsitikinimus.... jum taip nepasirodė?
            Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-04-29, 21:15. Priežastis: Pats nemoka.
            the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• rienka

kiekvienas anime palieka ispudi, gera ar bloga, yra anime, kuriuos norisi ziureti 5 ar net 10 kartu,bet FMA norisi ziureti vel ir vel! Maciau nemazai anime, bet FullMetal Alchemist geriausias ir jokie Naruto ar Bleach niekada neprilygs FMA. p.s.Naruto ir Bleach irgi lb faini.

Comment

• Futari
                AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                • 1094

Bet is esmes jis yra to laiko gan vertas. Jei butu buves levas, antradieniais nebuciau aukojus miego valandos kad paziuret nakti per LNK

Comment

• HajiHaji
                  月の詩

• 2006 11 27
                  • 113

Na va, prisiruosiau ir as pagaliau ziureti si anime ir nesenai baigiau. Kazkokio neisdildomo ispudzio gal ir nepaliko, taciau vertinu vistiek labai palankiai. Tik va pabaiga man siek tiek nuvilianti serialo pasirode, gerai, kad per filma atsigriebe ^^
                  Paskutinis pakeitimas nuo HajiHaji; 2008-05-04, 20:00.

Comment

• Grafkyte
                    Naujokas
                    • 2008 02 20
                    • 13

Pirmas anime kuri pamaciau isties nuo juo ir pradejau ziuret
                    Apie pati Anime si neblogas,ziureti gan idomus

Comment

• karkisss
                      Naujokas
                      • 2008 05 12
                      • 9

Geriauses anime is kokiu esu mates , prikaustes mane prie tv ir pc ekrano , o filmas padaro ji tik geresniu

Comment

• Nightwister
                        Rimtas forumo narys

• 2008 05 27
                        • 116

geras anime man jis lb patiko, galetu, vel per ji pradet rodyt

Comment

• Renata
                          Meanie

• 2008 05 25
                          • 715

dabar kaitptik ir ziuriu FMA!
                          perziurejau kokias 26 serijas ,kuo toliau tuo labiau man patinka *))
                          AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• sakura445
                            Narys
                            • 2008 05 03
                            • 56

Jau pažiūrėjau 2 serijas ruošiuosi 3.Labai įdomus anime,o personažai.....puikus!Mano mėgstamiausias yra Edwardas .O jei reikėtu vertinti nuo 1 iki 5 drąsiai sakyčiau 5 ir pats pavadinimas pritraukia(nes man patinka chemija)....tad
                            iki einu žiūrėti
                            Aishiteru Daisuke~han

Comment

• arnazzs ova
                              d(-_-)b
                              • 2008 03 03
                              • 29

šitas anime man antras po elfen lied iš geriausiu. istorija labai patiko ypač ta mintis apie vartus tarp tikrojoo ir alchemijos pasaulio. negaliu nepaminėt charakteriu siam anime kiekvienas is ju originalus ir savitas. dar vienas dalykas tai op kuriu ne vieno neprasukau žiurėdamas ypač paskutinis sitas labiausiai patiko. kovu ir veiksmo cia nebuvo per daugiausiai, bet visvien tai geras ir demesio vertas anime. tikrai nesigailiu peržiurėjes visas 51 serija ir filma

Comment

• destiny
                                Rašytojas

• 2008 06 20
                                • 242

pazejau dar tik 15 seriju, ispradziu zejau wien tik wedamas geru atsiliepimu apie ji o paskui istikruju susidomejau, dar kai kas nzn ce gal tik man wienam bet pradinese serijose buwo wietu kurios man tikrai priware tokio tikro siaubo... nu bet ce gal tik man wienam taip bet tikrai rekomenduoju pazet
                                Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
                                ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                sigpic

Comment

Working...