Nežada. Skaičiau keletą interviu su kūrėju ir visuose paklaustas, ar darys pratęsimą, atsakė neigiamai. Sakė, kad pratęsimas bus nebent jei atsiras kas nors kas nusipirks autorines teises ir perims projektą.
Fullmetal Alchemist
Collapse
X
-
-
viena geriausiu TVshkiu kurias zhiurejes. labai simpatishki personazhai (yskaitaint ir negatyvius ^__^) , puikus storyline'as, humoras, drama, t.t. . be to turedamas 60 epu (or so =^__^=) tikrai ne per daug uzhtestas. muvikas reikia pastebet labai sekmingai pratesia/uzhbaigia seriala. norisi daugiau, bet jei butu pratesimas, jauchiu butu nesamone ^__^http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)Comment
-
kokie prisiminimai apie FMA... net verkt norisi T.T .... labai fainas anime.... tai pirmasis anime kuris man labiausiai patiko T.T na bet nieko tik gaila kad buvo 51serija ir movie... galejo ir daugiau sukurt . P.S. Homunculus patys geriausi ypac envy..Comment
-
Man shis ANIME begalo patiko:
Nuostabus story lainas, nepakartojamas siuzetas, daug veiksmo ir nuotykiu ir visai neisplestas.
Shis ANIME man labiausiai is visu patiko, visomis prasmemis.
Filmas irgi puikus tik norejosi tokios tikresnes pabaigos ar dar vieno pratesimo, nes baigesi nei siaip nei taip (galejo(tu) grist namo (kaip manot)).
FMA 4 everPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-11-26, 20:09.Comment
Comment