Mno vienas iš mėgstamiausių anime...
Fullmetal Alchemist
Collapse
X
-
-
Oh, prieš gerus metus su puse buvau pasinešusi ant šio anime.
Bet jis tikrai buvo vertas to. Istorija įdomi ir su gilesne mintimi. Įvairūs veikėjai, jų plėtojamos istorijos, charakterizavimas.
Damn, pamenu ir Roy Mustang'o maniją.
Taip pat smagu, kad šitam anime minimi ir istoriniai motyvai, kurie yra interpretuojami savaip ir įgauna naują "apvalkalą".
Ir dabar paskaičiuokim... Gal 15 kartų peržiūrėjau 25 epizodą, visą anime apie 6 kartus, o filmą apie 10 kartų. Heh, geri laikai buvo. Ir smagu juos prisiminti. Bet jeigu dabar žiūrėčiau šį anime, galbūt rasčiau kokių nors minusų ar mano normų neatitikimų, o galbūt ir ne.
Btw, įdomu kokis gi bus tas antrasis sezonas... Sakoma, kad bus pagal mangą. Bet tikiuosi, kad ne. Nes manga man anaiptol nepatiko, lyginant su animu. Tad laukiu kada pradės leisti ir antrą sezoną.Comment
-
na ką, įpusėjus esu šitą anime. :} matyt esu viena iš tų nedaugelio žmonių, anksčiau nemačiusių šio anime. na, bet iš tikrųjų, įdomi, neeilinė istorija(o tai jau tikrai didelis pliusas), įdomūs ir savotiški veikėjai.. nieko blogo negaliu pasakyti apie šį anime, bet neužkabina labai ypatingai manęs. :} pažiūriu tik tuo atveju, kai visai neturiu ką veikti. kadangi dar visko nemačiau, nuo vertinimo susilaikysiu, nes tikiu, kad nuomonė dar pagerės. :}Comment
-
Dievinu sita Anime favorit liste jis antras po BerserkoRun, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
vienas geriausiu anime be jokiu kalbu. Viskas patiko. ji beziurint buvo visko ir juoko iki kritimo nuo kedes, ir asaru pilnu akiu...
Atsimenu netycia pamaciau viena serija per LNK ir abu su broliu pradejom laukt kiekvienos naujos serijos. tik veliau taip isejo, kad negalejau jo ziuret tai siunciausi ir suziurejau per kelias dienas, buvau neprastai pasinesus ant sio anime. nesenai vel sumasciau ji paziuret tai tikrai viskas ten saunuComment
-
Geriausias mano matytų anime, viskas patiko, gyvenimiškos pamokos, ta idėja, kad reikia kažką paaukoti norint kažką gauti-"equal change", Ed'o ir Al'o comedy duo visada iš jų prisižvengti buvo galima, jų ryžtas - kad ir kiek jie būtų praradę, kaip viskas blogai būtų susiklostę jie vistiek eina į priekį, nepasiduoda ir siekia savo tikslo, siužetas, istorija, visi kiti veikėjai, kad ir visa ta alchemija, vienu žodžiu nemačiau jokių minusų. Beto pabaiga tokia pusiau liūdna pusiau linksma tokių pabaigų nelabai kur pamatysi, vienu žodžiu 10/10 nors daugiau norečiau duoti
P.S: būtinai pažiūrėkit šį nuostabų kūrinįComment
-
labai geras anime nors ir shounen, butu dar geresnis jei butu skirtas vyresniem tada turbut ir edui nebutu taip sunku kanors uzmust ir durnu baeriu butu maziauWhat if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
-
Comment
-
Prisiversk. Pamatysi geras tik reik isijaust, abejoju ar peržiurėjus visa pasigailėsi.Ech tie seni laikai ..Comment
-
geras anime net nuo 1 epizodo suzavejo ir iki paskutinio ep. tezavejo ir tikrai net nereikia daugiau jokjiu tesiniu. ir siaip filmas jau kiek supratau kai ziurejau kad ir yra tesinys....Come ... Join the Dark Side ...
Comment
-
OMG,buvau ir esu pametusi galva del sito anime dabar per animefreak.tv ziuriu kiekviena diena maziausiai po 5 episode XD geriausi prisiminimai uz si anime.. gaila,kad LNK kazkada sustabde rodyma, rodydavo vidurnakty,specialiai keldavausi nakti,bet uzmigdavau ir nematydavau XDD dabar prisiminiau si anime ir GARBINU ;DD
O kaip atsimenu Edward reakcija,kai kasnors jam pasako ka nors apie jo ugi xD
anime paslepta gili mintis... ne kiekvienas supras.. man tai visada da best anime O kai ziurejau,buvau maza,nesupratau esmes.... O ta 1 opening' o daina..OMG,ji nereali ^^ (I'm above Melissa )Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-05-30, 19:31.Comment
-
Sveiki, man labai patiko šis anime, jau kelintą dieną ieškau dar kaško apie ji. Visas serijas taip pat filma jau mačiau ir labai patiko, todėl norėjau paklausti ar yra kaškas panašaus arba bent to pačio autoriaus kitų anime? Jei man šis patiko tai kokios rušies man taip pat turėtu patikti kitokie?Comment
Comment