Fullmetal Alchemist

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • megeja
    Naujokas
    • 2007 05 10
    • 2

del FMA

hmm ,sveiki, esu tik pradedanti anime/mangos pasaulyje...Neseniai perskaiciau Full metal alchemist manga, 70 daliu buvo, ir tuo viskas nesibaige, bent istorija, nejau sitas manga dar kuriamas? ar tiesiog as nerandu tolimesniu daliu ? padekite truputuka
    smile =]

Comment

• shemica

FMA vis dar kuriamas. Jau yra 71 dalis, ją gali rast http://zomgfta.com/projects.html
      Nauja dalis pasirodo kas mėnesį. Kazkur apie dešimta dieną pasirodo RAW, kurį gali rast puslapy http://mangahelpers.com

Myliu šitą manga!!!!!!!!!!!!!!!

O dėl anime, tai viskas super Grafika nuostabi, openingai ir endingai nerealūs
      Visa bėda, kad pabaiga tokia žiauri Filmas taip pat be pabaigos, o antro, kiek žinau nieks kurti nesiruošia...
      Tai todie db skaitau manga, nes ten istorija visai kitokia, veikėjai vis nauji ir žiauriai įdomu, nes niekada nežinai kas atsitiks

Comment

• Izzo
        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
        • 1530

jo as ir ant mangos pasineses,man geriausia is skaitytu mangu fma nes ten tiek intrigos.. kas galejo tiketis kad Salem Bradley.... o dar 2 rusiu Homunculai.. nerealu
        Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-06-07, 07:56.
        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• KAROLIS

tikrai geras patariu visiem paziuret be to FTP yra anglisku

Comment

• Evil_of_Darknesz
            Suicide is painless...

• 2006 04 09
            • 998

To KAROLIS: Mes ir taip visi zinom kad cia geras anime, o jai apie ftp tai zinok jog kiekvienas interneto tekejas turi atskira ftp, tai va kai kita karta meginsi ka nors parekomenduoti siustis is ftp nurodyk adresa, tai maziausia ka gali padaryti...

Comment

• Dub Throatflex

Ne Erikas, o Edwardas. Fma man labai patiko o ta rusiška daina tikriausiai "mylaja mama nezhmaya". Ji daug kart skamba per FMA: reflections special. (ten kaip serijų santrauka, Be to, ten parodo, kaip ed'as pritaisė al'o sielą prie šarvų, ko nebuvo ep'uose

Comment

• Yakiro

Autorius Dub Throatflex
                Ne Erikas, o Edwardas. Fma man labai patiko o ta rusiška daina tikriausiai "mylaja mama nezhmaya". Ji daug kart skamba per FMA: reflections special. (ten kaip serijų santrauka, Be to, ten parodo, kaip ed'as pritaisė al'o sielą prie šarvų, ko nebuvo ep'uose
                Buvo, atidziau reikia ziuriet
                O seip fma is 5 dociau 6 balus, vienas geriausiu mano matytu anime

Comment

• Blood_Wolf
                  ...whatever...
                  • 2006 10 28
                  • 112

Nuo kurio chapterio mangos nebegamino anime?

Comment

• shemica

Kažkur nuo 7 volumo anime storyline'as pradėjo važiuot į kitą pusę...

Comment

• Dub Throatflex

O ta daina, dabar prisiminiau, lyg pusiau rusiška, pusiau angliška, nes baigias žodžiais "What was taken away by the earth" (arba kažką maišau )

Comment

• Izzo
                        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                        • 1530

mangos storyline siaip daug geresnis uz animo ^^ ziauriai laukiu paskutinio chapterio fma.. net neisivaizduoju kaip jis gali baigtis
                        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Dub Throatflex

Spoileris:
                          "Prezidento" "sekretorė" (lyg Douglas, db tiksliai nepamenu) yra nepavykusios Edwardo transmutacijos sukurtas homunculus. (paprasčiau sakant - Elric'ų motina)
                          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-06-26, 16:54.

Comment

• Izzo
                            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                            • 1530

tik db persiaciau aprasyma ir man jis gan kvailas pasirode tekstas kazkoks buitinis,netinkantis oficialiam aprasymui
                            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• GaNNaS

prie situ seriju filma susijieskok tikrai verta, viskas lb gerai isaiskeja (paskutines serijos be filmo atrodo neisbaigtos).

Comment

• juudiiiss
                                Onna

• 2007 06 29
                                • 281

FMA yra mano pats paciausias anime nzn kodel jis mane taip suviliojo bet as ji dievinu

Comment

Working...