Fullmetal Alchemist
Collapse
X
-
Nu alximiko dar neatsisiunčiau, ir atsisius jis dar negreitai, tad žiūriu per LNK. Ir nors jo parodė dar nedaug, bet tikrai matosi,kad geras daiktas. Pažiūrėjus pirmas serijas man labiausiai patiko, kad ten tiesiai šviesiai parodoma tai ką kitur parodyti tarsi bijoma. Pvz man labai patiko, kad kūrėjai spjovė į nusistovėjusias "taisykles" ir užuot eilinį kartą parode kaip tėvas viska aukoja dėl savo dukters, parodė kaip jis paverčia ją chimera . Po to tą chimerą ištaško at sienos . Žiauru, neyprasta, nauja, įdomu, o svarbiausia realistiška ir be jokių pagražinimų ir pagrindinis veikėjas labai fainai panikavo kuomet jį ruošėsi supjaustyti, užuot vaidines dydvyrį (tiksliau buves didvyriu) kaip būna paprastai. Mėgstu realistiškus anime, greičiau acisiūstųComment
-
labai patiko paziurejus serijas pabaiga buna neaiski bet kaj poto paziuri filma wiskas isaiskeja dar lb patiko tv seriju pabaigoje uzgrojas rusiskas track bent as sio anime pabaigoje nesitikejaw ishgirst rusiskos dainosComment
-
Seip ta rusiska daina grojo vos nekiekvienoje serijoje kur pasidarydavo liudnos senos tada ir pradeda groti ta daina...Comment
-
FMA pasižiūriu per LNK, bet viso nemačius. Daba žiūrėsiu pirmą ep'a :]
O šiaip negaliu atsižiūrėti FMA filmo "Conqueror of Shamballa" trailer'io. Toks gražus, o ypač muzika.
http://www.youtube.com/watch?v=jKfG1mZtrQIComment
-
vienas geriausiu mano matytu anime ever. taip itraukia kad net ziauru.. ypac pati pabaigi is vis narkotikas. kiaura nakti ziurejau niekaip negaledamas atsitraukti kol neperziurejau.. o tada is kart puoliau filmo ieskoti.. zodziu cia vienas is tu kick ass anime, ta prasme kad kalantis i klyna kaip reikalasComment
-
serijas man taip normalei, nu o apie filma tai kai kurie veiksmai nelogiski bet kai kurios scenas grazias, pvz kaip miesta grioveSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Na ir prispoilinot cia ponai. Gerai kad pries ziuredamas neskaiciau.
3 balai. Uz tai kad 51 serija. Didziaja serialo dali idomumas yra truputi virsh nulio. Na dar tema jabli ne tai kad neraskryta bet jos isvis ner. Brolishka meile kaip atitikmuo nelabai. O ir netikiu as i brolishka meile. Dar pabaiga tokia kokiu labiausiai nemegstu. Nei happy nei bad. Jis isejo bet pazadejo sugryzti(c)Karlsonas Fui blyn. Teigiama pabaigos puse yra ta kad mazdaug visi galai sueina. Man tik klausimas iskilo o is kur atsirado tas apsirielis. Arba nepaaiskino arba praleidau. Ir dar bereikalo tas vienas homunkulas liko gyvas. Ir kaip ten jam daba reikia "gyvent"? Is gaileshcio reikejo ir ji uzmusht.
Kas liecia veikejus ir siuzeta tai jokiu priekaistu. Aukstame lygyje. Buvo gan juokinga. Geriausia serija aplamai buvo apie vaiduokli. Pieshimas labai neblogas, animacija irgi. CG minimum o tas siais laikais retenybe. Keista, bet muzika kazkaip neuzstrigo. Net ir ta rusiska dainele daba nepaniuniuociau..
Viskas imho aisku
O tas filmas....jis tesinys serialo?Comment
-
jo, filmas tiesioginis tęsinys, ir su tuo homunkulu ten išsiriša.. bet šeip man filmas nelabai kažkaip patiko... biškutį nusivažiuota į lankas su siužetu imho... bet "akis paganyt" yr į ką (vaj vaj vaj kokia lialia čigoniukė )"The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
Chm, tada reiks paziuret turbut. Nors man kazkaip su filmais nesiseka. Kiek parsisiunciu tiek guli neliesti.. Visa laika serialai suryja.Comment
-
Comment
Comment