Man taj jis ziauriai patiko uzkliuvo tada kai per LNK diena rode, uzdraude ar ka ten padare emiau siustis , daba vel per teilka rodo irgi ziuriu siaip lb idmus ir tas fimas labai geras taip puikiai dera pie tv seriju toks iskirtinis animas mano manymu ir pasijuokti ir pamastyti rimciau yra tik man kazkaip biski pikta pasidare kad per tv rodo nes poto viske neismanelai varyti ant jo prades bet tikiusi taip nebus Galetu dar viena filma sukurti
Fullmetal Alchemist
Collapse
X
-
-
o as paziurejau ir filma, manau filmas kiek geresnis uz seriala, nors matyt vienas ir neturetu daug rysio, tiesiog gal kokybiskiausia serialo serija.
kaip, beje, atsitiko ir su cowboy bebop - knockin on heaven's door, filmas, skirtas paaiskinti jo dingima serialo vidury, irgi vienas geriausiu epizodu.Comment
-
FMA jau rodomas per TV
na, iš karto po Naujųjų pradėjo rodyti vėlai vakarais šį serialą. Stebėkite TV programų anonsus!
Ta proga teko išsitraukti savo FMA piratinius CD ir prisiversti pasižiūrėti kas gi čia gero.. O pasirodo serialas visai žiūrėtinas, "kabina". Per jį, velnias, pradėjau neišsimiegoti, laiko laisvo tik vėlai vakare atsitandaComment
-
labai gers anime bisq gals netox kokio noretusi bet wistiek labai geras anime be as anglu referata kai apie anime dawiau sito anime puse siuzeto papasakojau tai kelios klasiokes ir keli klasiokai anime pradejo ziet tai galiu pasakyti kas nematet werta paziuret )Comment
-
Oh, labai patiko. Iš pradžių pasirodė visai nieko, o kai visas smagumas prasidėjo vėliau tai labai šaunu žiūrėt buvo. Tikrai neužmigsi bežiūrint. Vienas iš mėgstamiausių. Beje patiko ir filmas "Conqueror of Shambala". Tik vis dėl to gaila kad pabaiga liko gan neaiški.Comment
-
-
Respect for Fullmetal Alchemist: geras siužetas, geras piešimas, gerai išvystyti veikėjai...žodžiu geras anime "Conqueror of Shambala" tikrai patiko (nors neapsižiūrėjau ir atsisiunčiau be titrų, manau gal ir į naudą išėjo..žiūrėjau daug atidžiau ), o db antradienį 00,10 kurotani tvarkingai stebi epizodusComment
-
Na va paziurejau katik visas serijas ir movie anime yra vienas is geriausiuju kurios esu mates, movie irgi saunus, del FMA tv pabaigos pasidare liudna, bet paziurejus movie buvo daug linksmiau taigi anime ir ova, bei movie visi saunus 5 balai ir nemaziauComment
-
man patinka sitas anime ^^
tiek tie siuzetai visi kekvienoje serijoje kasnors ivyksta arba aplamai esme, tik vat kiek supratau yra 2 visiskai skirtingos sito anime dalys nes ziurekit cia dar su alphonse http://i42.photobucket.com/albums/e3...yspace/fma.jpg o cia jau su kitu kazkokiu http://www.fullmetalalchemist.com/mo..._1280x1024.jpg arba cia jau antra dalis kaip jie atrado ta kuna o tai delko ju tevas isvyko taip ir nesupratau? *gal gali paaiskinti? ^^ * ir siaip idomu kad kekvienoje situacijoje skirtingai elgiasi o ne kaip dauguma vienodi veikejai ir vienodos situacijos *kazkas tokio _O* tik labai nervina tas edvardo psyhavimas kekvienoje situacijoje, del visokiu nieku ir panasiai, bet kaip 12-metis man jisai patinka jo mastymas ir supratimas tikrai ne kaip kokiu 12-meciu cia lietuvoj gyvenanciu i____i .tik mantro kad sita anime kure ne Japonas bet tiksliai nezinau.... ;D bet turbut geriausias mano matytas anime.Comment
-
Visu pirma cia kur tas nuorodas nurodei viena yra is tv o kita is movie paziurek movie ir suprasi o cia prades savo hipotezes isvedinet kad "si anime kure ne japonas"ir taip toliau si anime kure japonas jai netiki paskaityk google...Comment
-
uhh, nors tai nėra animas kurį vienu ypu galima peržiūrėti, bet to žiūrėjimo jis iš tiesų vertas. Kas mane labiausiai nustebino, tai paskutines serijos. Neįtikėtina, bet tai gana retas atvejas, kai animas, serialas į pabaigą visais atvejais tik stiprėja. Originali pabaiga, visų ieškojimų reziumė. Dėl tokios pabaigos tikrai verta žiūrėti visą serialą.
Ir labai patiko tos "gomunkules"; tokios grazios ir sexyComment
Comment