Tikrai netuscias perziurejau kokius 4 kartus is eiles ir visada jis savotiskas nera ikyrus ,su gera ideja galim sakyti orginalia 5 balai siam anime XD.
Fullmetal Alchemist
Collapse
X
-
-
Viskas prasidėjo per LNK, o baigėsi Linkomanija. Tikrai superinis anime, kuriam nieko netrūksta. Tiesiog privaloma pamatyti tiems, kurie jo dar nėra matę.
10/5, nes žemesnio įvertinimo negalima jam duot...Comment
-
labai senai maciau sita anime,vienas is tu nuo kuriu prasidejo labai rimtas kabliukas ant anime labai paliko gera ispudi,tiek piesimas tiek humoras tiek veiksmas tiek kovos scenos labai gerai vertinu verta paziuret ir tikrai nesijausit kad is gyvenimo kazkas ateme jum brangu laika 10/10Comment
-
FMA tik pradžia pagal manga o toliau fileriai,O FMA Brotherhood yra pagal mangaComment
-
Žiurek FMA,dabar aš žiūriu ir vargo nematau,susipažinsi su veikėjais,nors ir istorija ne pagal manga bet žiūrisi smagiai,o Brotherhood paskui pažiūrėsi👍 1Comment
-
Net keista kaip iki šiol šis šedevras praslydo pro mano akis bei ausis. Galiu drąsiai jį įtraukti į savo visu laikų bent jau top 10. Visų pirma dėl puikiai sukurpto siužeto. Tiesiog dievinu tokias vingiuotas istorijas, kur visi, net ir menkiausi veikėjai turi tam tikrą paskirtį. Dėl veikėjų šiek tiek kitas klausimas. Nesakau kad jie nepatiko, netgi atvirkščiai, bet bent man truko daugiau Mustango su Hawkeye. Na o Edas kartais net imdavo nervint dėl savo vaikiško naivumo. Aišku viskas dėl auditorijos kuriai skirtas šis anime, nors iš kitos pusės nagrinėjami klausimai tikrai dažnai ne vaikiški. Tiesiog norėjosi, kad pagr veikėjai būtų šiektiek vyresni, nu bet visgi čia shounenas... Šiaip žemai lenkiu galva 5/5 be kalbu, reiks sėst prie Brotherhood.Comment
Comment