Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Na man patiko patiko idėja, istorija, piešimas taip prie širdies, bet nebuvo užbaigtas ir tai šiek tiek sunervino, o gal tai tik kažko pradžia?
P.S. tikrai į x'amd panašus.
Cencoroll laukiau jau ilgai. Nenoriu tik vogti. Gal zinot kas nors kur DVD pirkt? Labai noriu pamatyti sia animacija. Tinka man ir me angliska licenzija, suprantu ir japoniskai. Reiks paprasyt Danny Choo, mad nupirktu ir atsiustu. ;D
チーズバーガ! Kas nors zaidziat ヴァイスシュヴァルツ (Weiß Schwarz) ? http://ws-tcg.com
Prasidėjo iš oro, baigėsi iš oro. Ryškiai per trumpas ir ryškiai neišvystytas. Dabar tebuvo paprasta "kova" ir tiek... Visai nepatiko, tik tiek, kad veikėjai labai gražiai nupiešti. Overall stiprus 2, nes 3 neišeina.
**čia matote labai gražų paveiksliuką, kuris dedamas, kad parodyčiau, kokia ale aš faina. Šis paveiksliukas antiek šaunus, kad sapnuosis Jums naktį.**
katik perziurejau ir cencoroll'o sukeltas klausimas : kas cia buvo?
o siaip piesimas normalus, tik biski tas background'as keistokai atrode siaip jei bus padarytas animas tai bus visai idomus, o jei toki ir paliks, tai..... what a shame
Comment