Noir

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • zeke
    trust me i'm engineer

• 2009 01 02
    • 392

Silpnai aprašytas nesudominai, nors jei panašu į madlax gal ir pažiurėsiu.
    p.s. jei pirmas aprašymas - tai nieko tokio nieks negimė mokėdamas.
    S_T

Comment

• Esquisse

Autorius Airiz
      Na nieko keisto kad nesupranti. Patartina atkreipti dėmesį į kitų aprašymus, o neužsiminėt nuolatinių registravimuisi per nauja...
      Nesiruošiu veltis į ginčus. Užsiiminėju kitokiais dalykais ;D Kreipiu dėmesį į kitų aprašymus ir jie visi tikrai ne blogi ir ne "bile kaip" parašyti.

Comment

• Idechi
        Wakaranai

• 2008 10 21
        • 193

Gomen

Pasakysiu šis darbas ne paliko mane abejingų. Jei žiūrėti iš techninės pusės - puikus garso takelis, puikus seiyuu įgarsinimas, graži grafika, tačiau viskas tai įeina antrą planą. Pradėkime nuo pirmųjų serijų. Daugelis žmonių meta taip ir nedažiūrėja iki galo, ogi tai tikrai nepatartina. Aš pasakysiu iš karto, kad aš pražiūrėjau Noir, praktiškai beveik per vieną dieną, aš negaliu pasakyti, kad "teko iškęsti", kai kurias serijas. Tik pirmieji keli epizodai, buvo siek tiek nuobodus, ir labai jau abejinga jausmą padarė, kad žiūrėsiu toliau. Tačiau po šeštos serijos aš kažkaip pripratau prie tu susišaudymų. Mano nuomonė viskas pradėjo keistis tik po 10 serijos, kai storyline’nas pradėjo vystytis, kai atsirado nauji veikėjai, tuomet anime tapo žymiai įdomesnis, paslaptingesnis ir jau tikrai daug žadantis, bet tik pridėjo daugiau abejonių, kad siužetas bus nesuprastas, nes pagrindiniai personažai atvėrė duris į savo sielą, bet dar neturėjo laiko atskleisti visas savo paslaptis ir baimės. Kažkur iki 18 serijos galima buvo susidaryti nuomonė, kad tai kažkas daugiau nei kvailas veiksmo filmas. Pirmos serijos buvo letargingos, bet vėliau viskas keičiasi ir už tai esu labai dėkingas šio anime kūrėjams. Atsiminimai - tai neatsiejama, bet kokio rimto anime, ir tai duoda didelį indėlį į šio kūrinio supratimą. Sunkiausia dalis tokių “muilo operų” - atverti šios paslapties šydą. Serialas, kuris leidžia žiūrovui iš savo sąžinės rinkti faktus ir suprasti, kad jam pavyko surinkti šia “mozaika”. Po kurio galima daugiau ar mažiau tiksliai įvertinti šį produktą, kaip šedevrą. Noir kūrėjų pasirinktas trečias kelias, buvo pavojingas ir klastingas, nes šiuo atveju reikia atidžiai apsvarstyti, kaip parodyti žiūrovui išsamų įvykių vaizdą, kad pats žiūrovas, būtų šio kūrinio “tapytojas”. Žiūrėjimo malonumą aš gavau ir manau, kad jis įsimins labai ilgam laikui...

Atsiprašau už klaidas, šlubuoja mano gramatika

Comment

• shigofumii
          cruel man
          • 2008 07 05
          • 137

Anime geras esu visa praziurejes ,bet varge aprasymas ,tai tragedija: trumpas ,klaidos gramatines ,nenoriu floodinti ,bei smerkti taves Idechi ,bet patvarkyk aprasyma ir ateity siulau taip daryti jei nenori ,kad prisikabintu moderatoriai.
          Paskutinis pakeitimas nuo shigofumii; 2009-12-12, 12:02.
          Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• ciombiukas
            Forumo maniakas

• 2009 09 18
            • 463

Autorius Doommuks
            Patariu pasitaisyti Lietuvių kalbą, nes kai kuriose vietose net lietuviškų raidžių nėra. Kritikai jūs didieji.
            Koks tavo reikalas kokiom raidem as rasau?? Man gal patogiau be LT raidziu, jei rasyciau aprasyma tai butu viskas kaip turi buti, o forume rasysiu taip ir ne kitaip. Pats ne per seniausiai pradejai lietuviskom rasyt

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

Working...