Princess Lover!
Collapse
X
-
Man sis anime labai patiko noretusi ir antro sezono bet zinau kad pagal si anime yra sukurtas zaidimas jo labai iekau bet kolkas nesekmingai jei kas rastu si zaidima imeskit linka isnksto didelis aciu !!! .Comment
-
Anime gan neblogas. Piesimas visai zjbs. Pazvengt galima ir merginu neblogu pamatyti. P.S Pradesiu verst bet kai redaktorius uzsiemes kitais projektais tai ilgai nesimatys lt subu. Bet versiu sau pamazu o poto ziuresim kas gausisComment
-
anime ganetinai idomus, grazus piesimas, nemazai vienu kurios labai prajuokino. vertinu 4 is 5 .Comment
-
Kaskaip va pamaniau- reik ir man paziuret... Taigi ir pradejau. Dabar ziuriu 8 epizoda, lengvas, linksmas ir idomus anime, tik va uzkliuvo tik vienas dalykas- panu papai. Nu blemba dideli papai= gerai, bet sitai jau per daug... Tai manes dar nepykdytu, jei tos pacios merginos krutines dydis nesikeistu kiekvienam serijos kadre.. Gal taip turi but ecchi zanre, nezinau, bet vistiek, durnai atrodo kai vienam kadre papai puses metro skersmens ir netelpa i motociklininko kostiuma, o kitam jau normaliai, tikroviskai (kiek tai leidzia ecchi zanras) atrodo. Bet seip, Heads up! 4/5.
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
Dar vienas kvailas hareminis anime... Bent jau taip galvojau iš pradžių, bet kai anime įpusėjo, visai įdomus įvykiai prasidėjo ir galiu drąsiai teigti, jog mane įtraukė iki pačios pabaigos. Nepaisant banalios pabaigos ir nobodžios pradžios, tai yra geriausias hareminis anime matytas 2009-2010 metais. Nors piešimas dinamiškas, tačiau tai vistiek nesugadino veikėju mielumo.
tvirtas 7/10Comment
-
nemaniau, kad būna haremų su istorija, siužetu... pasirodo stebuklų vyksta apskritai, labai faina buvo be visų nusibodusių kraujo vonių, bereikalingų mušimų, veblenimų, paslydimų ir kritimų patys žinot kur pataikant apskritai, labai linksmas ir geras anime, pagrindinis veikėjas ne tik normalus vaikinas, bet dar ir kietas tikrai labai didelis minusas buvo merginų apvalumai, tokių papų net nesusapnuosi, bet daugiau piešimas buvo tikrai gražus labai fainas ed, daina fantastika gal užkliuvo princesės kvailumas, bet negali mergaitės kaltint, vien žodis "princesė" daug proto atima, ir sužadėtinės atlaidumasSpoileris:jai iš po nosoes mylima ir dar pagal viską būsimą vyrą vagia, o ji sėdi rankas sudėjus...Comment
-
Ziuredmas sio anime pirma serija ir pamates dali su karieta pagalvojau WTF (papai) .Paskui nuo antros serijos vidurio pamaciau jog ne pas visas tokie arbuzai taigi pagalvojau dar paziuresiu .Ir gaila bet mane pritrauke jo siuzetas .Perziurejau per diena nes knietejo ka jis pasirinks ir kaip baigsis .Net nesitikejau jog veliau veiksmas peresi iki gaudiniu ir ginklu .Zinoma pabaiga galejo buti geresne bet nieko .Taigi uz si anime statu tvirta 9.5/10.Už jaunystės klaidas mokėti tenka vaistinėje.
Comment
Comment