nu soundtrackas tai pasakishkas. Ir seip visas anime gerai pastatytas, aisq pabaiga lievoka visgi turetu but 2 seasonas
Pandora Hearts
Collapse
X
-
Turint omeny, kad Pandora Hearts manga dar nebaigta, tikiuosi, kad bus išleistas antras sezonas. Pats anime pasirodė truputi keistas (žiūrėdama pirmąją serija neįsikirtau, prie ko tas didžiulis zuikis xDD), likau maloniai nustebinta. Iš veikėjų ypač patiko Break ir Echo, OSTai tikrai geri ir tinkantys, piešimas vietomis man nepatiko, bet susidarius bendrą vaizdą anime tikrai neblogas.Comment
-
Pats mėgstamiausias filmukas dabar.Didelį įspūdį paliko veikėjai ir muzika.Puikiai suplanuotas siužetas dėl kurio trokšti žiūrėti kitą seriją.Daugiausiai susižavėjimo paliko Break'as ir Gilbert'as.Laukiu antro sezono.Memory stick not functioning-who are you,again...?Comment
-
Kad su "Alisa stebuklų šalyje" galima padaryti kažką labai išskirtinio ir įdomaus man parodė jau American McGee's Alice (ir jo tęsinys Madness Returns) žaidimas, kuris konvertavo visiems žinomą istoriją į groteskišką ir siurrealistinę mišrainę ir pataikė kone tiesiai į viduriuką. Aš net nebūčiau prieš jei kokia studija šią idėją perkeltų į tamsų ir stilizuotą fantasy veiksmo anime.
Prisiskaitęs komentarų apie išskirtinę Pandora Hearts mangos istoriją, nekantraudamas mečiau šitą serialą į planuojamų žiūrėti sąrašą. Teko stipriai nusivilti, nes kas šiame seriale tėra tai tik gabalėliai didžiulės istorijos ir dar labai atmestinai sujungti, segmentai sudurstyti atsitiktinių įvykių pagalba, o ypač antroj pusėj to jungimo tarp arkų beveik nebėra - iškarpyti chapter'iai sumesti kaip pakliuvo (bent taip jautėsi). Tiesą pasakius žiūrėti buvo taip nuobodu, kad antrą pusę ištempti jau buvo tikrai sunku - nebekabino beveik niekas. Ir nepasakyčiau, kad ten labai daug jau tų paralelių su Alisa, viso labo pasiskolinti kai kurių personažų vardai ir tiek, bet jaučiasi jog istorija mangoje išties gali būti grandiozinio lygio, tad po kurio laiko imsiuos ją skaityti, labai tikiuos jog taip nusivilti kaip serialu neteks. Situacijos deja negerino labai prastas piešimas kaip 2009 metams ir turint omeny, kad manga taip stipriai giriama, studija visiškai nepasistengė. Nenuostabu, kad antro sezono nėra.
Pora geresnių serialo aspektų: Abyss pasaulis, kuris man stipriai ir priminė minėto žaidimo atmosferą; Bei kokybiškas Yuki Kajiura garso takelis, kuris deja jautėsi net per geras tokiam atmestinam serialui.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2015-09-19, 20:05.Comment
Comment