Pradžioj labai intrigavo, bet po to intriga išblėso. Dropinau.
Pandora Hearts
Collapse
X
-
siaip visai normaliai ziurisi jis. ir nepasakyciau kad ta atmosfera labai niuri. nebent tas abyss kaip sake i narkomano kosmara tikrai panasus pabaigiau ziuret ji, tai tikrai geras. ypac "soundtrack'as" patiko, tikrai reata tokiu. piesimas galetu gal kiek geresnis but. siuzetas galetu but labiau ispletotas. 4/5Paskutinis pakeitimas nuo djmindziulis; 2009-11-26, 22:00.Comment
-
Tikrai geras anime ir itraukiantis.Duodu 9/10Tikekimes bus 2 sezonasPaskutinis pakeitimas nuo andriuksxxxx; 2009-12-22, 22:42.Comment
-
Piešimas gražus, patys veikėjai labai įdomūs ir skirtingi. Man labiausiai patiko Alice ir Xerxes. ;D
Šiaip pati istorija įdomi ir patiko man visas tas ieškojimas tik prie pabaigos kažkaip keistai prieita ir išvis keistai pasibaigė man anime.
Bet šiaip duodu 8/10 arba 4/5 ^^Paskutinis pakeitimas nuo Sachi; 2010-02-03, 19:39.Comment
-
Hmm... Nors perziurejau dar tik keleta ep., bet man rodos turetu buti vienas is geresniu anime - siuzetas bent kol kas lb intriguoja, gal pati ideja kazkuo siek tiek primena Alisa veidrodziu karalysteje, bet kartu tai visai kitokia istorija,turinti kazkokio savito ir isskirtinio zavesio. Veikejai lb skirtingi ir patraukiantys, su grafika irgi neblogai padirbeta.Comment
-
Tikrai geras anime, pagal pabaiga tikrai durys atidaryto i antra sezona labai placiai ir tikekimes jie tomis durimis pasinaudos, nes visa istorija istraukianti, grazus piesimas, gerai isvystiti veikejai (jei butu antras sezonas tikrai noreciau daugiau suzinoti apie Oza, nes palikta intriga).Comment
-
MAN PATIKO
liux anime . lengvai itraukiantis ir su idomia mintim.Comment
Comment