Dabar kaip tik žiūriu šitą. Nu ir ką galiu pasakyt... Man jis šiek tiek primena Teenage Mutant Ninja Turtles. Ten tokie vėžliukai mutantai pastoviai vaikosi blogietį Šrederį ir niekaip jo neprigauna... Tai čia panašiai. Serijų gan daug, bet jei atmetus visas tas bereikšmes, kur nėra jokio siužeto ar charų developemento, tai tikriausiai anime sutrumpėtų iki kokio 1/10 savo ilgio. Na jis galima sakyt kaip nesibaigiantis Naruto filleris... Bet visgi kažkaip sugebėjau įveikt ~140 epizdoų, kas reiškia, kad nėra jis visiškas crap ir jį įmanoma žiūrėt, o kartais net ir mėgautis.
InuYasha
Collapse
X
-
Nu siuzetas yra ir jis gan neblogas ,veikejai neikyrus ,bet man atrodo nereikia lyginti TNMT toli grazu neprilygsta ,crap nera ziurisi nesunkiai ,gana geras anime.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Ooo.. Ką atradau... Prisimenu, kai viešėjau Italijoje, šitą rodydavo per "Rai Uno" 21:30 ir kartu dar kažkokį anime apie mechas ir po to Wolf's Rain Labai patiko šitas anime ir tai turbūt buvo vienas iš pirmųjų mano matytų, neskaitant visokiu DBZ, Samurai X ir t.t. Patiko piešimas labaiComment
-
Nepatikėsit, peržiūrėjau visą. Pradžioje labai patiko, pirmiausiai dėl dviejų porelių...chm..santykiavimo. Veliau viskas nusirito iki banalaus daugiaserijinio shouneno. Vis tik už paskutinį sezoną duosiu 8, vien dėl to, kad pagaliau pasibaigė. Šeip žiūrėti galima, jei nėra daugiau kas veikt.Comment
-
Pirmasis mano gyvenime įveiktas toks gigantas, suvartojęs kone du trečdalius vasaros, ir laisvai galiu pasakyt kad nenuvylė. Tai yra negaila su juo praleisto laiko. Aišku ne tobulas, bet kaip tokio ilgio tai pakankamai kokybiškas. O ilgų anime aš nemėgstu, užtai ir net keista pasidarė pagalvojus, kad šis patiko. Dar keisčiau, kad patiko ne pagrindinė istorija kuri žiauriai paprasta ir nuvalkiota, o kaip tik vadinami "fileriai". Juos buvo pats didžiausias malonumas žiūrėt. Per juos ir pasijuokt buvo į valias, dėl ko galima pridėti anime didelį pliusą. Ypač dėl viso humoro prisidėjo įdomūs tarpusavio santykiai tarp veikėjų, kurie yra bene svarbiausias viso anime variklis. Iš techninės pusės nieko ypatinga, nei piešimas, nei įgarsinimas kokybe nepasižymi, nors ir nėra blogi. Tiesa buvo keletas labai malonių ausiai OP, o ypač ED, bet pagrindinės skambėjusios temos neįsimintinos. Tad susumavus galiu duot 4/5 atsižvelgus į ilgį. Kas žino, gal kada prisikasiu ir prie Naruto .Comment
Comment