Naruto Shippuuden (2007)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ciombiukas
    Forumo maniakas

• 2009 09 18
    • 463

kada trecias sippuuden filmas isena?

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Aramis

Autorius ciombiukas
      kada trecias sippuuden filmas isena?
      The latest film is Naruto Shippūden 3: Inheritors of the Will of Fire, which premiered in Japan on August 1, 2009.
      Dabar už poros mėnesių atsiras fansub'ai.
      Tiksliau atsiras tada, kai dvd releas'as bus. Tiksliau nieko nežinau, DB dar nieko apie tai nerašyta.

Comment

• Reshef
        Bitter sweet

• 2008 10 03
        • 307

Autorius Izzo
        Gal reiks Gaideną pažėt. Senai jo laukiau.
        Tikrai verta paziuret, kaip Kardinolas minejo "piesimas labai geras"
        bent jau mano asmenine nuomone tj jis tarsi issokes is nusistovejusio, fillerisko piesimo isvarginto Shippuddeno atrode Verta paziureti.

Comment

• Pumyte
          Naujokas
          • 2009 11 15
          • 8

idomu kada bus naruto the 10th movie :|
          http://www.pumyte.deviantart.com/

Comment

• Iza.Dei.
            Naujokas
            • 2009 04 19
            • 14

Ech. Naruto, praktiškai žinomiausias anime Lietuvoj ( ne tarp Otakų, neužsipulkit ). Kaip bebūtų, nors dropp'intas, žiūrėtas; vėl dropp'intas. Bus įdomu, kaip baigsis.
            **čia matote labai gražų paveiksliuką, kuris dedamas, kad parodyčiau, kokia ale aš faina. Šis paveiksliukas antiek šaunus, kad sapnuosis Jums naktį.**

Comment

• Esquisse

Patiko...patiko... serijos įdomesnės nei pačiame "Naruto" o labiausiai patiko iš Shippuuden'o ši daina:
              Spoileris:

Love this song

Comment

• kawaii_akashiya
                Naujokas
                • 2009 11 12
                • 7

visada mylesiu naruto mano pirmasis anime <333

Comment

• Usteja
                  Naujokas
                  • 2010 06 26
                  • 8

Nors kažkada sakiau , kad nežiūrėsiu šio kvailo anime , bet ko nepadarai tinginiaudama Pažiūrėjau pirmą seriją ir paskendau Nežinau man istorija patinka ...piešimas ....ai , kad jis man netrukdo ....gal sakyčiau netgi, nervino pirmų serijų piešimo stilius ...Kažkodėl man atrodo , kad anime piešimas grįžo prie senojo ...dedu 5/5 vien todėl , kad sugebėjo mane išlaikyti prie anime visą laiką ir buvo įdomus .

Comment

• Augis24
                    AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                    • 767

Turbūt geresnis už primąjį Naruto, nes mėgstu banalius dalykus- super techniques, unseen powers ir lvl up's. Kas dar patinka šiame anime- piešimas ir ost visai nieko.

Comment

• Fullmetal(aurimas)

geriausias anime is visu man asmeniskai cool
                      Spoileris:
                      i love this anime

Comment

• Usteja
                        Naujokas
                        • 2010 06 26
                        • 8

Na, ką čia pasakysi vis tiek laukiu kiekvieno ketvirtadienio , penktadienio .Dabar serijos visai gerai lenda ir įdomu .Ačiū dievui baigėsi tos nenormalios serijos apie praeitį brrr

Comment

• lialia
                          GD <3

• 2010 07 18
                          • 383

Autorius Usteja
                          Na, ką čia pasakysi vis tiek laukiu kiekvieno ketvirtadienio , penktadienio .Dabar serijos visai gerai lenda ir įdomu .Ačiū dievui baigėsi tos nenormalios serijos apie praeitį brrr
                          Aga tikrai gerai kad baigėsi tos nesąmonės apie praeitį. Tik serijas sugadino taip žiauriai. Per tuos prisiminimus gal kokiu 5 ketvirtadienius nežėjau Naruto Shipp. hhhh... Sukniso viską. Ir aš taip pat laukiu ketvirtadienių. :33
                          http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                          Max parašo aukštis 130

Comment

• nemesis
                            Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
                            • 1178

Tos nenormalios serijos apie praeiti vadinamos fileriais. Ju yra kiekvienam daugiasiozonineme anime ( Naruto, One Pease, Beach, Fairy Tail, Gintama ir t. t.) Jie kuriami, tam kad anime nesivytu mangos. Tad geriau manga skaitykit, o ne anime ziurekit

Comment

• lialia
                              GD <3

• 2010 07 18
                              • 383

Autorius nemesis
                              Tos nenormalios serijos apie praeiti vadinamos fileriais. Ju yra kiekvienam daugiasiozonineme anime ( Naruto, One Pease, Beach, Fairy Tail, Gintama ir t. t.) Jie kuriami, tam kad anime nesivytu mangos. Tad geriau manga skaitykit, o ne anime ziurekit
                              Nu kaip vadinasi tai žinau ;DDD bet nusibosta žiauriai manga skaityt o ypač kur dar daug skaityt tai išvis aš galvoju kad anime geriau žiūrėt nes nei skaityt reik nei ką. Dar pačią Naruto istoriją sumovė man taip pasirodė. Nžn ką kiti galvoja bet mano nuomonė tokia.
                              http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                              Max parašo aukštis 130

Comment

• nemesis
                                Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
                                • 1178

Autorius lialia
                                Nu kaip vadinasi tai žinau ;DDD bet nusibosta žiauriai manga skaityt o ypač kur dar daug skaityt tai išvis aš galvoju kad anime geriau žiūrėt nes nei skaityt reik nei ką. Dar pačią Naruto istoriją sumovė man taip pasirodė. Nžn ką kiti galvoja bet mano nuomonė tokia.
                                ir ka jie taip sumove?

Comment

Working...