Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark
Collapse
X
-
-
"Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zioComment
-
BAISU. 2, dėl to, kad nors scenarijų paliko... Kokybė tai kaip kokiam pigiam hentajuje... O jau ostas - š.... Nusivyliau, žiauriai.Comment
-
Na, pasakyčiau, kad visai patiko. Tik va sunervavo ta vieta kai nikotino manjakas bėgo nuo boso pakalikų, kurie į jį šaudė pastoviai ir kaip per kokius hollywood action filmus ne karto nepataiko į jį. O visumoj sudomino ir galvoju paimt mangą skaityt net. Beje, sužavėjo lietuviškas vertimas Net nustebino. Bet irgi pritruko raidžių kai kuriuose vietose xD 4/5KartoškėComment
-
Nors ir trumpa bet man paliko nebloga ispudi. vertinciau 3/5. reikes perskaityt manga.Paskutinis pakeitimas nuo sagara sanosuke; 2009-09-25, 23:29.Comment
-
Anime visiškai neatsiejamas nuo mangos, bet kartu ir beveik su ja nesusijęs. negalėčiau pasakyti, kad labai jau sužavėjo, bet įspūdį tikrai paliko gana gilų. Šeip, kadangi esu šios mangos gerbėja, tai man visai patiko. Piešimas padorus, muzika normali, siužetas jaudinantis. Šeip gana trumpa ova, bet verta kiekvienos pražiūrėtos akimirkos.Comment
-
anime labai patiko toks neįpareigojantis trumpas geras darbas (tikiuosi bus daugiau). Ovos nėra tarpusavyje labai susijusios, bet tai nėra problema, ko nepasakyčiau apie ostą... muzika man nepatiko, bet piešimas tikrai šaunus Fainiausia buvo 2 dalis, tas vaikinas su cigaretėm tiek sužavėjo, kad galvoju mangą paskaitytComment
-
-
Patiko tikrai pirma dalis atrode tokia nelabai idomi taciau kuo toliau ziurint vis labiau idomejo ;DD labiausiai tai 2dalis patiko su tuo rukanciu sauliu ;DD negali jis bea nikotino gyventi xDD anime vertinciau 5/5Comment
-
Mangos neskaičiau, bet anime kažkoks nei šioks nei toks man. Gražus veiksmas ir bent jau kas vyko, tai buvo įdomu. Bet nei pradžios nei pabaigos... Geriau būtų standartiškai 12 ep'ų padarę ir labiau išsiplėtę. Manyčiau tokios trukmės turėtų būti koncentruotas kalimas į klyną, o čia to nebuvo.Who turned life on "repeat" ?Comment
-
Super... man labai patiko... tas visas rimtumas paimtas komiškai (net nežinau kaip čia išsireiškiau) O šiaip tai tikrai patiko, istorija tai super, o ir pats žanras tikrai neblogas..... kad daugiau tokių būtųComment
Comment