AppleSeed Movie (2004)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • kasharass
    Fullmetal one
    • 2007 11 28
    • 10

vakar per ztv truputį žiūrėjau, bet kadangi kalba jp o titrai sweden tai nelabai ką ir supratau
    gražiai nupiešta, įdomus cgi ir piešimo derinys kiek mačiau tai sudomino ir nusprendžiau kad reik susiveikt daugiau

Comment

• redragon
      Narys

• 2007 03 22
      • 41

http://www.animeparty.info/database/appleseed.php
      Išverstas į LT kalbą
      Manga - Ai Yori Aoshi, Psychic academy, Bloody Kiss, Arcana Soul, Kidou Tenshi Angelic Layer

Comment

• Eisas Kuperis
        Simintis Sun

• 2006 01 25
        • 355

Kas ne pats geriausias kurinys kitiems (pagal komentarus), man šedevras. Pasiskaitęs aprašymą ir komentarus, niekada nebučiau jo žiurėjes. Bet taip jau nutiko kad šis anime man į rankas pakliuvo kaip fantastinis filmas rusišku dubliažu, o ne kaip anime. Bet piešimas iškarto išdavė kad tai greičiauisiai ne šiaip kompiuterinė animacija. Tai anime. Tuoj užsukus čia paaiškejo jog ir lietuviškai išversta, už ką labai dėkingas vertėjams. Rusu kalba tai ir liko žiurėta tik 5 minutes.
        Jau patys pirmi kadrai ir muzika sukėlė itarimą jog šis anime gali tapti vienu labiausiai patikusiu. Taip ir nutiko, nors šiaip tokie anime nėra mano mėgstamiausi.
        Priešingai ne kiti, trukumų nematau. Jas ištaiso mano protas. Kaip tarkim DJ sake, tokie robotai, o tik įsėdus jau į karą. Gyvenant tokiam pasaulyje bet kuris žmogus turbut prie tokių technologijų jau pripratęs. Poto kas ten. A, kad žmonės gelbėja biordus. Apie tai kaip robotai naikina žmonių pasaulį, kaip žmonės kovoja prieš visokias mašinas jau per savo gyvenima prisižiurėjau į valias, tas pats per tapatį. Čia bent jau kažkas šiek tiek priešingo. Tai nudžiugino. Veiksmo vertimasis prieš pabaiga irgi nudžiugino. Pabudino ir ramaus žiurėjimo ir sudomino. Ir šiaip pabaigą žinoti iš anksto neidomu. Web_Master atrodo jau numanė kaip baigsis. Va todėl ir nesidomiu nei autoriais, nei studijomis. Tai man tampa tikru spoileriu. Ir šiaip smagu kad gana paprastame anime bent vienu metu kažkas susimakalavo.
        Grafika. Prie kompiuterinės grafikos taip priprates kad ji visai tapo sava. Gal ir galima sakyti kad ji kažkokia negyva, sustinge veidai, bet bent jau aš to nenagrinėju ir net neatkreipiu dėmesio. Užtat miestai ir technologijos man begalo gražiai pasirodė nupieštos. Ir veikėju judesiai vis dėlto neleido jų laikyti visiškomis lentomis. Šiaip žinau kad kompiuterinė grafika filme žiurovui turi atrodyti kaip tikras gyvas žmogus, o ne 3D kuolas, bet lygiai taip pat kaip iš anime nereikalauju normaliu akių ir veido, taip ir kompiuterinės grafikos nereikalauju labai jau gyvo veikėjų atvaizdavimo. Nors žinoma ir netasisakau kad to būtu.
        kita'i pasireiškė deja vu. Neigti negaliu, bet... Kas antras šendieninis filmas turi ka nors nuo matricos pasigirebes. O gal ir dar dažniau. Bet prieš tai labai jau blogai nesu nusistatęs. Kas gražu gali kartotis 100 kartų, man netrukdo.
        Itikusi pabaiga, nulis neiškumu, gera muzika, geras vaizdas, idomi istorija, toki šį anime aš mačiau.
        Tai va. Kaip ramzas sakė
        jei jau taip atsitinka ir negali geretis anime visa laika ir uzsimanai jo pabaigos vadinasi jame kazko truksta
        Taip man nutinka su kitais anime, bet su šitu priešingai, per greit pasibaigė, todėl nekantraudamas laukiu dar vieno filmo

Comment

• Kajitoku
          ♥ YaoI WondeRLanD♥
          • 2008 03 06
          • 23

Kažkoks ''be ryšio'' man šitas anime buvo....na atrodė iš pradžių gan patraukliai bet kažko naujo neparodė..toks eilinis....eilinis....>.,<

Comment

• arna
            emptiness

• 2006 06 20
            • 1064

tai iš tiesų nėra kuom tai įsiminantis anime. Peržiūrėjau iš eilės AppleSeed I ir AppleSeed II (movie) dalis ir ..nelikau sužavėtas. Kai I-oje dalyje buvo pusiau animuota/piešta 3D animacija, tai II-oje dalyje jau viskas pilnai buvo 3D animuota/kompiuterizuota. tam tikru aspektu buvai visai įdomu palyginti šiuos du animacijos stilius, o dar tiksliau, stebėti kaip vystėsi 3D animacijos lygmens išpildymas šiuose filmuose.

tiek I-a, tiek II-a dalys labai jau daug ką priminė: pradedant Alliens, Gyvi numirėliai ir baigiant GITS2. Kas dar krito į akį, tai tam tikrų amerikoniškų filmų scenarijų klišių naudojimas. Tam tikra prasme šiuose filmuose labai pasigedau "japoniškumo".

Privalumai: įdomi piešimo grafika. Verta pasižiūrėti ir palyginti tiek I-ąją, tiek II-ąją dalis. puikiai išpiešti miestai, mechos (robotai), neblogai perteikti judesiai, judesių dinamika. gražūs personažų veidai.

Minusai:- tiek I-a, tiek II-a dalys yra koviniai blockbasteriai su sci-fi priemaišomis. čia daug pinta, perpinta japonizmų su amerikonizmais; ta prasme, kartais atrodydavo kad žiūriu hollywood'inį action filmą su kažkur matyta/girdėta japoniška tematika.
            - prastai pavaizduoti herojų charakteriai, tiksliau mimikos. Tai viso labo tik neblogai judančios gražios lėlės. Labai pasigedau personažų gyvybės. Nors patys personažai neblogai išvystyti (bet prastai perteikti).
            - gana nuspėjama pabaiga.
            - jei visų veikėjų veidai buvo puikiai nupiešti, tačiau visa, kas žemiau jų, vertinčiau tik patenkinamai.
            - daug filmo vietų priminė kovinių kompiuterinių žaidimų epizodus.

Išvada: jei turite laiko ir nesugalvojate nieko kuom galite užsiimti, tai šis filmukas (-ai) padės jums prastumti pirmas 15-20min. po kurių jūs jau būsite sugalvoję, kaip savo laiką vis tik geriau praleisti.

Vertinimas: 3/5
            Paskutinis pakeitimas nuo arna; 2008-07-01, 00:17.

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Antra dalis visiškai nepatiko. Ta pati istorija kaip ir su Vexille. Net nežinau kuris blogesnis. Nu nemoka tos 3D lėlės vaidint. Išmetus viską ir palikus tik mechas ir action bei užcenzūravus veidus ~15 min klipuką galima visai smagiai pasižiūrėt. Juokingai atrodė skoliniai iš Resident Evil ir Matricos. Ir apskritai stipriai dvokia holivudu.
              Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2008-08-31, 00:17.

Comment

• AKUJI-SAN
                Anime narkomanas ;-)
                • 2008 02 16
                • 190

Super anime movie

Aukščiausia klasė!Nesuprantu ko čia visi kabinėjasi prie filmo,atsirado kritikų mat
                Norėčiau pamatyti kas vyksta toliau...After all Briiarosas yra vyras kiborgo kūne(taip pasakė Hitomi).
                Turėtų įvykti žmonių likučiu suvienijimas,bioriodų sužmogėjimą pamatyti norėčiau ir t.t.
                5/5
                P.S.Labiausiai patikusi veikmo scena-kai Briarosas kiborges lupo;
                Romantinės scenos-ant jūros kranto ir pabaigoje.

Antrasis filmas

Klonavo Briarosą,ot padlos
                Manė įsiūlys už partnerį kloną heroinei-špygą taukuotą gavo
                Meilę ne išorei(išvaizdai),bet vidui parodė,šaunuolė Deunan

Laukiame kitų filmų,galėtų ir anime sukurti
                Paskutinis pakeitimas nuo AKUJI-SAN; 2009-02-08, 23:59.

Comment

• demoniacman666
                  Forumo vilkas

• 2008 04 16
                  • 368

Maciau abu filmus ir uz abu galiu skirt 4/5 (nors pirmas gautu tik 3/5). Anime yra prikimstas holivudiniu klisiu o pirmos dalies siuzetas netgi nelogiskas, laime antroji dalis mano nuomone apie AppleSeed pataise, nes joje siuzetas buvo zymiai geresnis. CG man visai patiko, tik pirmoj dali biski su veidais galejo labiau padirbet, o antroj tai isviso grafika buvo super (matosi kaip tobuleja technika) Zodziu neblogas CG anime sci-fi gerbejams (ir netik)...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• FainaruFantaji
                    Cyber Snake

• 2007 04 28
                    • 579

Autorius Youka
                    Pagalvojau "o, Masamune".. Tada puse filmo pramiegojau.
                    Butent taip prasidejo ir tesesi mano ziurejimas. Is tiesu nusivyliau siuzetu, nes buvo teke girdeti, kad jis labai geras. Vietom buvo idomiai sustatyta, bet visumoje buvo per daug verkslenimo ir per mazai veiksmo. Silpni veikejai man nepatiko labiausiai. Apie pagrindine heroje buvau susidares labai gera nuomone po vieno AMV, bet sis filmas ja greit sugadino. Grafika man tiesiog grazi. Labai megstu CG, o siame filme viskas nebuvo taip blogai is grafines puses todel duodu 4/5. Taciau tik uz grafika.
                    Uzmirsau soundtrack`a.... O jis ten buvo? Nieko doro is soundtrack`o nepamenu reiskias nieko vertas.

Working underground.

Comment

• Copyright
                      Naujokas
                      • 2009 01 21
                      • 1

Katik paziurejau Appleseed 2004 ir ex machine dalis kazko siuzetui tai tikrai truko ir biskeli per daug tu verkslenimu nevietoje, kas sumenkina charakteriu stipruma, pvz, kad ir Deunan charakteris breziamas kaip stiprios kovotojos o versklena belenkaip del visko (per tokias vietas nervai nelaike juodai).As tikrai pritariu del emociju stokos ir nerealiu miestu (tas neralumas ne dangoraizuosenes jie nustampyoti tragiskai). Patiko keli saundtrackai visai tokiu nesitikejau animei... bendra suma ivertinciau nedaugiau 4 nes iki 5 reiktu siuzeta tikrai sutampyt normaliai bei charakterius isdirbt labiau..

Comment

• Reshef
                        Bitter sweet

• 2008 10 03
                        • 307

Viskas kas siame anime patiko tai tik Mecha kovos, o visa kita tai kazkaip man labai holivudiska pasirode.

Comment

• Red_Elf
                          pandų karai :D

• 2009 05 07
                          • 1112

2004 ir 2007 metų filmus dedu į visiškai skirtingas lentynėles. 2004 grafika baisi, net akis paskaudo, siužetas ir nieko gero, o dar raudonos Briareos lenputės jį vos ne kaip priešu darė, gerai kad vėliau jas žalias padarė va Ex Machin visai kitas reikas, jis man žiauriai patiko šiaip nepernešu kompiuterinės grafikos, bet čia kažkaip visai nieko buvo. Taigi: 2004 3/5, 2007 5/5 (su mažu avansu)

Comment

• yamato
                            Narys
                            • 2011 09 21
                            • 41

Nemegstukai su kom padaro anime labai netikroviskai zmones atrodo, bet cia kaip ir piestas tai dar visai ziurimas. Pats anime sukurtas neblogai bet biski nuobodokas, bent man.
                            Spoileris:
                            http://www.4shared.com/audio/udkSiJ2N/Dj_Renan_-_Metal_2012_-_Bullet.html

Comment

Working...