Wolf's Rain

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • DontStay
    Naujokas
    • 2007 12 11
    • 17

Pats anime visai nieko iki 26 serijos. Tu paskutiniu 4 'dadurtu' seriju galejo visai nebut, nes nelabai pataise esamu 26 seiju pabaiga, kad tik sugadino.. Mano manymu jau geriau butu palike kazka paciam pasimastyt.. Dar pritariu kad tu flashbackiniu seriju irgi galejo nebut, nes nera tiek jau daug seriju, kad prisimint pirmas reiketu =D

Comment

• playgirl
      dilly dally-shilly shally
      • 2008 08 26
      • 20

Nerealu, bt labiausiai istrigo
      Tsume: tu vedi mus i mirti
      Kiba: mirtis naturalus dalykas, visi kzkada mirsim
      Gal nlb tixliai pacituoti, bt mintis man lb patiko.

Comment

• SinEater
        Šizofrenikė

• 2008 08 01
        • 64

Tikrai geras Anime Nuostabus piesimas na jis man visad isliks number One :]
        Hey,Feed Me!

Comment

• erudesu
          天照
          • 2008 10 21
          • 30

um...na nezinau...kazkaip giria ir giria cia visi sita anime, bet, prisipazinsiu, jis man nelabai patiko...kazkaip turejau prisiverst kad paziureciau iki galo (tai dariau tik del Kibos-miyano mamoru^^). Na nupaisymas jo tikrai geras, soundtrack'as irgi uzkabino, bet siaip nieko ypatingo. beje pritariu tiems, kurie sako, kad paskutines 4 bei 15, 16, 17 serijos yra visiskai nereikalingos...ir tai daug tu seriju, tj ne, reikia pridet visokiu kartojimu :/ o pabaiga tikrai sugadino, padare kazkokia..na nezinau, tiesiog ji man nepatiko xD

Comment

• M.M.
            See you later
            • 2008 11 02
            • 6

Neseniai pats paziurejau, zinoma gavosi su pertraukom ziurejimai, nes labai uzkniso kartojimai istorijos ir poto gan pratestos serijos, kurias buvo galima sukisti i viena, taciau nepaisant tu nesklandumu ziurejau uzgniauzes kvapa. Anime tikrai su nuostabia ir orginalia ideja, pukiai pastatytas. Plius po sito anime pradejau vis labiau dometis vilkais

Comment

• SataNa
              Mind Zone

• 2008 02 15
              • 600

geras animas 5/5. Vat 15,16,17 serijos buvo tokios, tarsi žiūrėčiau pirmas 3 serijas Galas nuostabus. Veikėjai visi gerai padaryti. Didžiausias +'sas šiam animui, kad non-stop susižiūrėjo Dar intro muzikitė viena mėgstamiausių ost'ų tapo.
              Paskutinis pakeitimas nuo SataNa; 2008-11-02, 18:41.
              Kartoškė

Comment

• zeo
                forumo idiotas
                • 2008 10 30
                • 152

labai saunus anime, kelias serijas ziurejau po keleta kartu ir su mielu noru perziureciau visa is naujo antra karta

Comment

• miyu_futakamori
                  Naujokas
                  • 2008 09 11
                  • 7

Nea nesutinku su jusu nuomuone anime na sakykime toks pusetinas. tiesa pasakius atsibodo zireti,nes ziurint idemiai galima nuspeti kaip toliau rutuliosis veksmas. Mano nuomuone sio anime ost yra siek tiek vertingesnis nei pats serialas, geriausia ost'o daina yra strangers

Comment

• Sloth
                    [SrX]

• 2007 09 14
                    • 277

Autorius miyu_futakamori
                    Nea nesutinku su jusu nuomuone anime na sakykime toks pusetinas. tiesa pasakius atsibodo zireti,nes ziurint idemiai galima nuspeti kaip toliau rutuliosis veksmas. Mano nuomuone sio anime ost yra siek tiek vertingesnis nei pats serialas, geriausia ost'o daina yra strangers
                    Del ost pritariu, tikrai labai geras, strangers viena is labiausiai klausomu dainu is anime. Bet anime tikrai geras, 8netinis, galima lygint su trigun, gungrave, blood+ . Visi jie adventure/action , bet visi skirtinguose plot'uose , cia jau nuo skonio priklauso, bet kai as perdaug isrankus nesu, tai man visi jie patiko ir kazkuo labai panasus pasirode...

Comment

• Dekko13
                      O.o ....

• 2007 12 15
                      • 100

Labai geras anime. Patiko net labai

Comment

• zeo
                        forumo idiotas
                        • 2008 10 30
                        • 152

Autorius miyu_futakamori
                        taip, daina nepaprasta

kiekvienas turim savo nuomone, negali vienas animas patikti visiem

Comment

• Guest's Avatar

Nuostabus anime, animacija puiki, veikejai gerai charakterizuoti, istorija itraukianti, aplinkos nupiestos ispudingai. tiesa, buvo keletas dalyku, kurie nepatiko, t.y. ilga, atbaidanti intro ir tai, kad Kiba's batu raisteliu suvarstymas nuolat kito. nepaisant to, tikrai geras darbas- 5/5.

Comment

• Akemi
                            Naujokas
                            • 2009 01 15
                            • 27

Lb patiko anime, veikejai VISKAS!!!Mmm...Toboe, Kiba, Hige.....^___^ Ir ostai tikrai nuostabus! (tell me what the rain knows, gravity...)

Comment

• Spirit of Nightmare
                              !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                              • 209

Neseniai peržiūrėtas vėlgi fantasy (bei sci-fi) žanro anime. Labai gražus Bones darbas.

Visų pirma ko gero reiktų paminėti OST. Puikus, įsimenantis, labai tinkantis prie pačio serialo atmosferos. Po šito animo į MAL faforites people sarašą įtraukiau kompozitorę Yoko Kanno.

Tada - animacija kuri taipogi yra puiki, kitaip nepasakysi. Labai gražūs vilkai, žmonės taip pat.

Apie veikėjus taip pat nuomonė labai pozityvi - patiko visi. O ypač Cheza - most kawaii girl (oh crap, I fell in love with lunar flower). Vaikinai irgi vaizdo nepagadino. Ai dar viena labai miela mergina - Toboe.

Gal šiam kartui užteks - 10/10 (Ypač OVA).

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• Piano4rest
                                ...
                                • 2009 04 14
                                • 65

Dėl šito anime kaltės aš rimtai susidomėjau anime. Nuostabus kūrinys. Animacija gera, ED dar iki šiol pasiklausau, istorija irgi idomi, įtraukianti. Vienu žodžiu- patiko. 5/5 vienareikšmiškai .
                                Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.

Comment

Working...