Pats anime visai nieko iki 26 serijos. Tu paskutiniu 4 'dadurtu' seriju galejo visai nebut, nes nelabai pataise esamu 26 seiju pabaiga, kad tik sugadino.. Mano manymu jau geriau butu palike kazka paciam pasimastyt.. Dar pritariu kad tu flashbackiniu seriju irgi galejo nebut, nes nera tiek jau daug seriju, kad prisimint pirmas reiketu =D
Wolf's Rain
Collapse
X
-
Comment
-
um...na nezinau...kazkaip giria ir giria cia visi sita anime, bet, prisipazinsiu, jis man nelabai patiko...kazkaip turejau prisiverst kad paziureciau iki galo (tai dariau tik del Kibos-miyano mamoru^^). Na nupaisymas jo tikrai geras, soundtrack'as irgi uzkabino, bet siaip nieko ypatingo. beje pritariu tiems, kurie sako, kad paskutines 4 bei 15, 16, 17 serijos yra visiskai nereikalingos...ir tai daug tu seriju, tj ne, reikia pridet visokiu kartojimu :/ o pabaiga tikrai sugadino, padare kazkokia..na nezinau, tiesiog ji man nepatiko xDComment
-
Neseniai pats paziurejau, zinoma gavosi su pertraukom ziurejimai, nes labai uzkniso kartojimai istorijos ir poto gan pratestos serijos, kurias buvo galima sukisti i viena, taciau nepaisant tu nesklandumu ziurejau uzgniauzes kvapa. Anime tikrai su nuostabia ir orginalia ideja, pukiai pastatytas. Plius po sito anime pradejau vis labiau dometis vilkaisComment
-
geras animas 5/5. Vat 15,16,17 serijos buvo tokios, tarsi žiūrėčiau pirmas 3 serijas Galas nuostabus. Veikėjai visi gerai padaryti. Didžiausias +'sas šiam animui, kad non-stop susižiūrėjo Dar intro muzikitė viena mėgstamiausių ost'ų tapo.Paskutinis pakeitimas nuo SataNa; 2008-11-02, 18:41.KartoškėComment
-
Nea nesutinku su jusu nuomuone anime na sakykime toks pusetinas. tiesa pasakius atsibodo zireti,nes ziurint idemiai galima nuspeti kaip toliau rutuliosis veksmas. Mano nuomuone sio anime ost yra siek tiek vertingesnis nei pats serialas, geriausia ost'o daina yra strangersComment
-
Del ost pritariu, tikrai labai geras, strangers viena is labiausiai klausomu dainu is anime. Bet anime tikrai geras, 8netinis, galima lygint su trigun, gungrave, blood+ . Visi jie adventure/action , bet visi skirtinguose plot'uose , cia jau nuo skonio priklauso, bet kai as perdaug isrankus nesu, tai man visi jie patiko ir kazkuo labai panasus pasirode...Comment
-
kiekvienas turim savo nuomone, negali vienas animas patikti visiemComment
-
Nuostabus anime, animacija puiki, veikejai gerai charakterizuoti, istorija itraukianti, aplinkos nupiestos ispudingai. tiesa, buvo keletas dalyku, kurie nepatiko, t.y. ilga, atbaidanti intro ir tai, kad Kiba's batu raisteliu suvarstymas nuolat kito. nepaisant to, tikrai geras darbas- 5/5.Comment
-
Neseniai peržiūrėtas vėlgi fantasy (bei sci-fi) žanro anime. Labai gražus Bones darbas.
Visų pirma ko gero reiktų paminėti OST. Puikus, įsimenantis, labai tinkantis prie pačio serialo atmosferos. Po šito animo į MAL faforites people sarašą įtraukiau kompozitorę Yoko Kanno.
Tada - animacija kuri taipogi yra puiki, kitaip nepasakysi. Labai gražūs vilkai, žmonės taip pat.
Apie veikėjus taip pat nuomonė labai pozityvi - patiko visi. O ypač Cheza - most kawaii girl (oh crap, I fell in love with lunar flower). Vaikinai irgi vaizdo nepagadino. Ai dar viena labai miela mergina - Toboe.
Gal šiam kartui užteks - 10/10 (Ypač OVA).
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Dėl šito anime kaltės aš rimtai susidomėjau anime. Nuostabus kūrinys. Animacija gera, ED dar iki šiol pasiklausau, istorija irgi idomi, įtraukianti. Vienu žodžiu- patiko. 5/5 vienareikšmiškai .Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
Comment