Wolf's Rain

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • diabolique
    whatever

• 2004 11 28
    • 81

Wolf's Rain

WOLF'S RAIN

Metai: 2003
    Žanras: Mystic, Drama, Action, Sci-Fi
    Studijos: Bandai Visual, Bones
    Oficialus puslapis
    Panašūs anime: Anime-Portal
    Manga - autorius Keiko Nomumoto (Cowboy Bebop, Macross Plus, Akira...)
    Epizodų: 26 + 4 OVA

Photobucket
    Pasaulis. Anime „Wolf‘s Rain“ veiksmas vyksta ateities, apokaliptiniame pasaulyje. Žmonės nuniokojo žemę ir dabar gyvena po truputį naikindami tai, kas dar liko iš gamtos. Didžioji dalis gyvūnų rūšių jau sunaikintos, o likusi – prie išnykimo ribos. Apgriuvę ir nuskurdę miestai vis dar gyvuoja, išsibarstę po nuniokotą žemę. Žmonės gyvena susiskirstę į dvi grupes: kilminguosius ir paprastus gyventojus, kurių dauguma tapo nusikaltėliais.

Legenda. Sklando legenda, kad prieš pat pasaulio pabaigą pasirodys vilkai tam, kad nuvestų visus į Rojų. Niekas netiki šiomis legendomis, nes mano, kad vilkai išnyko prieš 200 metų.

Psychic. Vis dėlto vilkai vis dar egzistuoja. Tai jiems pavyko dėl jų ypatingo sugebėjimo manipuliuoti žmonių protais taip, kad šie matytų vilkus kaip žmones. Tokiu būdu daug vilkų sugebėjo integruotis į žmonių visuomenę.

Gauja. Pagrindiniai šio anime personažai – keturi vilkai: Kiba ([Kaiba]... gal), Tsume, Hige ir Toboe, turi asmeninių siekių, bet visi trokšta gyventi laisvi, toli nuo žmonių. Jie ieško mitinio „Rojaus“, bet tam, kad surastų jį, išradžių jie turi surasti „Gėlių Mergelę“ (Flower Maden). Savo „quest‘o“ metu draugai sutinka daug kliūčių: medžiotoją, kuris trokšta išnaikinti visus vilkus žemėje, detektyvą Hubb Lebowsi, daug visokių mokslininkų, pavyzdžiui Cher Degre (mokslininkė, norinti įrodyti, kad vilkai neišnyko)... Vienu žodžiu, krūva veikėjų.

Dar šis tas. Wolf‘s Rain‘e yra neblogo ski-fi. Psychic dalykėlius jau minėjau... Veiksmas... Na... neperdauginusiai, bet aš mačiau vos kelis epizodus... Animacija... Oooooooo kokia! Eikit į Google, spauskit “Wolf’s Rain”, ieškokit paveiksliukų. Gražus dalykas pasakysiu...

Autorius Mao
    Šito anime stiprioji dalis - veikėjai. Absoliučiai visi buvo kažkuo įdomūs (išskyrus Jaguara, she's fkn weak). Ta mysterious, liūdna atmosfera taip pat puiki. Veiksmo, nors ir nedaug, buvo tikrai neblogo. Na, o pati istorija plojimų verta. Nevertheless... Vidury šis anime šiek tiek migdė. Nieko, gal kada OVA peržiūrėjęs dar labiau mėgsiu, bet duodu 8/10 vien už nerealias paskutines serijas ir suteiktas emocijas.:3
    Autorius juodidrugiai
    Ak, vilkai, vilkai... Patiko šis darbas. Žmonių degradacija, vieninteliai idealistai - vilkai siekiantys absoliuto... Viskas puikiai, per daug į lankas ir fantastikas nenukrypstant, pateikta. Kas liečia veikėjus, tai jie taip pat visi skirtingi ir įdomūs. O jau Chezos ir Kibos meilė bei jų susitikimas buvo kažkas stebuklingo... Nors 26'a serija, kaip pabaigai, pasirodė lyg ir kažkuo neužbaigta, bet pažiūrėjus OVA viskas susitvarkė taip kaip ir turėjo būti...
    Autorius Miliukea
    Šis anime buvo vienas iš pirmųjų mano žiūrėtų. Patiko, žinoma, istorija, veikėjai, piešimas, emocijos, tikslas. Daug keliančių įtampą vietų. Patiko tiek opening, tiek ending. Dar dabar klausau opening'o. Nežinau, ir vilkai man patinka, kažkas neįprasto ir savito. Nesu kokia aš žinovė, bet šis vertas 5/5 ir ne mažiau.

Atsisiųsti (TV serijos + OVA'os): /*avi hardsubs 640x480//*mkv softsubs 704x576/
    208
    5
    69.71%
    145
    4
    21.15%
    44
    3
    6.73%
    14
    2
    1.44%
    3
    1
    0.96%
    2
    "Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zio
  • StaR{BooM}
    Narys

• 2004 01 15
    • 40

Mano kambariokas tau galva nurautu, jeigu pamatytų šitokį jo - "number one" animes aprašimą , nes daugoka netikslumų :/
    P.S. anime berods sudaro 26 serijos + 3 OVA
    P.P.S. faktas vienas tikrai vertas dėmesio anime
    all4fun & fun4all

Comment

• diabolique
      whatever

• 2004 11 28
      • 81

Autorius StaR{BooM}
      Nu man tai visai fun buvo žiurėti, isskyrus tas 4-6 serijas, kur kartojo vos ne viską ką buvo rodę prieš tai... O kartais nereikia to veiksmo tiek daug ant relexo daug nesigilinant į esmę
      Nugi vagi... Ir patiko kažkam... O, kad nedaug veiksmo, tai parašiau ir nėr čia ko skųstis.
      Taigi vagi... Jei patiko "Wolf's Rain" (visokios "filosofijs", o ypač AIMACIJA), tai siūlau pamatyti "Witch hunter Robin". Nugi labai geras... Va toks >
      "Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zio

Comment

• CeraS`VictoriA

viso yra 30 seriju o apie ovas nzn ^^ is gaujos pamirsot Blue ^^ ir beto - cia ne gauja... ^^ jie patys tjp sake ^^ maciau as viska... vertinu 5 ^^ istorija - nepakartojama... piesimas - grazus... tikrai geras anime... visiems rekomenduoju ji pamatyt ^^
        del to manipuliavimo protais... nesutinku ^^ nes siaip zmones - puole vilkai (nzn kaip kitaip issireiksti, cia turiu omany kaip 'puole angelai'... nes siuo atveju, t.y. siame anime, vilkai, mano manymu, prilyginami angelams), jie daugiau niekada negales atvirsti i vilkus... todel (cia man taip atrodo, ir taip pat daugeliui mano pazyztamu otaku ir viso pasaulio) 1.jie tarsi prakeikti aar kazkas panasaus, ir negali matyti vilku... arba 2.jie paprasciausiai nerodo savo tikrojo pavidalo (kas labiausiai tiketina, nes Kiba del to is pradziu matomas tik vilkas, jis nekencia tu vilku, kurie gyvena su zmonemis... nors jis pats uzaugo pas indena... lol ^^)
        nius ten lb grazu... net sunku zodziuz rinkti ^^

Comment

• kita
          spacier than an astronaut

• 2005 10 13
          • 77

Neseniai pažiūrėjau visus epizodus, nuostabus anime. Ir grafika, ir veikėjai, ir siužetas, viskas.
          Tobulai gražu. Ir pati mintis vilkai - žmonės, rojaus ieškojimas, na viskas. Tikrai sužavėjo, prikaustė.
          (O epizodų beje 30.)
          Paskutinis pakeitimas nuo kita; 2007-05-31, 21:46.

Comment

• Moriko

Tai buvo vienas iš mano mėgiamiausių anime, kuriuos žiūrėjau praeitais metai. Žinoma Wolf's Rain lieka tarp favoritų, kuris galima sakyt sužavėjo paprastumu. Niekas neminėjo soundtracko, kuris yra tikrai neblogas ir puikiai pritaikytas scenoms.
            Ar patiks šis anime ar ne priklausys nuo žmonių skonio reikalo, turi jis ir plot'a, ir gerus character, ir t.t.

Comment

• Sable
              The Hitchhiker

• 2005 03 11
              • 1530

Vo, ost'as tai sutinku tikrai super, ypac Maaya Sakamoto darbai (Tell Me What The Rain Knows ir Gravity), dar Steve Conte - Heaven's not enough na ir zinoma op theme "Stray".

Comment

• sielasekys

nieko ipatingo, kazkiap pabaigos nelabai supratau, bet kai trys viso anime serjos yra surinkti kadrai is ankstesniu apie tam tikra veikeja tai tikrai pasirode nei tema...
                na saund track tikrai neblogas...
                tai tiek.

Comment

• Ojisama
                  Narys
                  • 2005 07 23
                  • 23

Nieko naujo nepasakysiu, scenarijus neypatingas, daug kartojimu visa kita: piesimas, muzika, personazai atlikta be priekaistu. Didziausias sio anime pliusas tai DIDELIS emocinis uztaisas kuris ir daro ji isskirtiniu.

Comment

• Youka
                    bishoujo

• 2006 01 30
                    • 335

na as iskart ziurejau wolf's raina ir trinity.
                    tai wolf's rainas nugalejo trinity ir dar kaip.
                    siaip man patinka tokie charai kaip Tsume. (tik galetu neatsiverst i geruolius netiketai)
                    ir kazkada, kai uzsiiminejau visokiu kultu domejimusi, nuo tada megstu vilkus.
                    tai kazkaip savotiskai nostalgiskai susiziurejo man. o tas serijas, kur kartojo, tiesiog praleidau.

Comment

• watashi

geras.
                      patiko.labai. =]] tik va galejo Tsume nesuskystet i gala, nors taip ir jauciau kad tiap acitikx ^^

ir seip, galejo daugiau parodyt apie praeiti ir visa ta rojaus ieskojima anksciau (moon flower girl kurimas ir tt)

nors kita vertus, ovu dar nemaciau.

bet siaip in general, tai geris! =]]

Comment

• Stone
                        Tylus senbuvis

• 2005 09 01
                        • 19

Kokiu dar ovu?
                        µTorrent | Why BitComet sucks
                        CCCP codec pack | K-Lite Codec Pack

Comment

• Doom4s
                          Narys
                          • 2005 01 23
                          • 31

Kai kurie žmonės paskutines keturias serijas (26-30) laiko ova'omis

Comment

• Katiuwa
                            Narys
                            • 2005 08 25
                            • 31

Ziuredama pastebejau, ten kur be butu koks nors uzrasas tai jis bus rusu kalba (zemelapiai,buteliai ir t.t.) taip iseina, kad ten viskas Rusijoj vyksta , ar kaip?
                            Tik va i rusija isviso net neuznesa, nei vardu rusisku, architektura irgi......
                            O seip kaip anime tai patiko,idomi istorija,gera muzika,tik iki gal dar neziurejau...

Comment

• Ekgp97sl
                              Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
                              • 63

tik baigiau žiūreti šį.
                              .ir tikrai patiko. užtikrintai
                              siužetas, perteikimas, personažai. piešimas akių nebadė tikrai.
                              taip pat mėgavaus garso takeliu - mėgausiuos ir toliau. Toje vietoje ypač, kur pradeda groti "heaven's not enough", kiek stulbinančiai atrodo pirmus mm.. 20 kartų [?] xD.
                              plius pabaiga - lauki nesulauki ir še, o ji netokia, kokios norėjos iš pradžių, užtatai po jos vis viena nelenda galvon, kad galėjo būti ir kitaip. bežiūrint nuo pat pirmų minučių užkabina - dangus! Po to tik delnus trini - o koks? jau? prisigalvot prisigalvoji, pritraukia, prikausto ir netgi trumpam sukausto - nepersūdyta su idėjomis, užtatai pakanka kiek ir yra.
                              They say there's no such place... as Paradise. Even if you search to the ends of the Earth, there's nothing there. No matter how far you walk, it's always the same road. It just goes on and on. But, in spite of that... Why am I so driven to find it? A voice calls to me... It says, "Search for Paradise."
                              Why? Why do humans always look to the sky? Why do you try so hard to fly when you don't have any wings? We'll run on our own legs.
                              privalu pasakyti - maloniai nuskambėjo.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2007-05-31, 21:21.

Comment

Working...