WOLF'S RAIN Metai: 2003 Žanras: Mystic, Drama, Action, Sci-Fi Studijos: Bandai Visual, Bones Oficialus puslapis Panašūs anime: Anime-Portal Manga - autorius Keiko Nomumoto (Cowboy Bebop, Macross Plus, Akira...) Epizodų: 26 + 4 OVA Pasaulis. Anime „Wolf‘s Rain“ veiksmas vyksta ateities, apokaliptiniame pasaulyje. Žmonės nuniokojo žemę ir dabar gyvena po truputį naikindami tai, kas dar liko iš gamtos. Didžioji dalis gyvūnų rūšių jau sunaikintos, o likusi – prie išnykimo ribos. Apgriuvę ir nuskurdę miestai vis dar gyvuoja, išsibarstę po nuniokotą žemę. Žmonės gyvena susiskirstę į dvi grupes: kilminguosius ir paprastus gyventojus, kurių dauguma tapo nusikaltėliais. Legenda. Sklando legenda, kad prieš pat pasaulio pabaigą pasirodys vilkai tam, kad nuvestų visus į Rojų. Niekas netiki šiomis legendomis, nes mano, kad vilkai išnyko prieš 200 metų. Psychic. Vis dėlto vilkai vis dar egzistuoja. Tai jiems pavyko dėl jų ypatingo sugebėjimo manipuliuoti žmonių protais taip, kad šie matytų vilkus kaip žmones. Tokiu būdu daug vilkų sugebėjo integruotis į žmonių visuomenę. Gauja. Pagrindiniai šio anime personažai – keturi vilkai: Kiba ([Kaiba]... gal), Tsume, Hige ir Toboe, turi asmeninių siekių, bet visi trokšta gyventi laisvi, toli nuo žmonių. Jie ieško mitinio „Rojaus“, bet tam, kad surastų jį, išradžių jie turi surasti „Gėlių Mergelę“ (Flower Maden). Savo „quest‘o“ metu draugai sutinka daug kliūčių: medžiotoją, kuris trokšta išnaikinti visus vilkus žemėje, detektyvą Hubb Lebowsi, daug visokių mokslininkų, pavyzdžiui Cher Degre (mokslininkė, norinti įrodyti, kad vilkai neišnyko)... Vienu žodžiu, krūva veikėjų. Dar šis tas. Wolf‘s Rain‘e yra neblogo ski-fi. Psychic dalykėlius jau minėjau... Veiksmas... Na... neperdauginusiai, bet aš mačiau vos kelis epizodus... Animacija... Oooooooo kokia! Eikit į Google, spauskit “Wolf’s Rain”, ieškokit paveiksliukų. Gražus dalykas pasakysiu... Atsisiųsti (TV serijos + OVA'os): /*avi hardsubs 640x480//*mkv softsubs 704x576/ |
Wolf's Rain
Collapse
X
-
Wolf's Rain
208569.71%145421.15%4436.73%1421.44%310.96%2"Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zioŽymos: Nieko -
Mano kambariokas tau galva nurautu, jeigu pamatytų šitokį jo - "number one" animes aprašimą , nes daugoka netikslumų :/
P.S. anime berods sudaro 26 serijos + 3 OVA
P.P.S. faktas vienas tikrai vertas dėmesio animeall4fun & fun4all -
Autorius StaR{BooM}Nu man tai visai fun buvo žiurėti, isskyrus tas 4-6 serijas, kur kartojo vos ne viską ką buvo rodę prieš tai... O kartais nereikia to veiksmo tiek daug ant relexo daug nesigilinant į esmę
Taigi vagi... Jei patiko "Wolf's Rain" (visokios "filosofijs", o ypač AIMACIJA), tai siūlau pamatyti "Witch hunter Robin". Nugi labai geras... Va toks >"Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zioComment
-
viso yra 30 seriju o apie ovas nzn ^^ is gaujos pamirsot Blue ^^ ir beto - cia ne gauja... ^^ jie patys tjp sake ^^ maciau as viska... vertinu 5 ^^ istorija - nepakartojama... piesimas - grazus... tikrai geras anime... visiems rekomenduoju ji pamatyt ^^
del to manipuliavimo protais... nesutinku ^^ nes siaip zmones - puole vilkai (nzn kaip kitaip issireiksti, cia turiu omany kaip 'puole angelai'... nes siuo atveju, t.y. siame anime, vilkai, mano manymu, prilyginami angelams), jie daugiau niekada negales atvirsti i vilkus... todel (cia man taip atrodo, ir taip pat daugeliui mano pazyztamu otaku ir viso pasaulio) 1.jie tarsi prakeikti aar kazkas panasaus, ir negali matyti vilku... arba 2.jie paprasciausiai nerodo savo tikrojo pavidalo (kas labiausiai tiketina, nes Kiba del to is pradziu matomas tik vilkas, jis nekencia tu vilku, kurie gyvena su zmonemis... nors jis pats uzaugo pas indena... lol ^^)
nius ten lb grazu... net sunku zodziuz rinkti ^^Comment
-
-
Tai buvo vienas iš mano mėgiamiausių anime, kuriuos žiūrėjau praeitais metai. Žinoma Wolf's Rain lieka tarp favoritų, kuris galima sakyt sužavėjo paprastumu. Niekas neminėjo soundtracko, kuris yra tikrai neblogas ir puikiai pritaikytas scenoms.
Ar patiks šis anime ar ne priklausys nuo žmonių skonio reikalo, turi jis ir plot'a, ir gerus character, ir t.t.Comment
-
na as iskart ziurejau wolf's raina ir trinity.
tai wolf's rainas nugalejo trinity ir dar kaip.
siaip man patinka tokie charai kaip Tsume. (tik galetu neatsiverst i geruolius netiketai)
ir kazkada, kai uzsiiminejau visokiu kultu domejimusi, nuo tada megstu vilkus.
tai kazkaip savotiskai nostalgiskai susiziurejo man. o tas serijas, kur kartojo, tiesiog praleidau.Comment
-
geras.
patiko.labai. =]] tik va galejo Tsume nesuskystet i gala, nors taip ir jauciau kad tiap acitikx ^^
ir seip, galejo daugiau parodyt apie praeiti ir visa ta rojaus ieskojima anksciau (moon flower girl kurimas ir tt)
nors kita vertus, ovu dar nemaciau.
bet siaip in general, tai geris! =]]Comment
-
-
Ziuredama pastebejau, ten kur be butu koks nors uzrasas tai jis bus rusu kalba (zemelapiai,buteliai ir t.t.) taip iseina, kad ten viskas Rusijoj vyksta , ar kaip?
Tik va i rusija isviso net neuznesa, nei vardu rusisku, architektura irgi......
O seip kaip anime tai patiko,idomi istorija,gera muzika,tik iki gal dar neziurejau...Comment
-
tik baigiau žiūreti šį.
.ir tikrai patiko. užtikrintai
siužetas, perteikimas, personažai. piešimas akių nebadė tikrai.
taip pat mėgavaus garso takeliu - mėgausiuos ir toliau. Toje vietoje ypač, kur pradeda groti "heaven's not enough", kiek stulbinančiai atrodo pirmus mm.. 20 kartų [?] xD.
plius pabaiga - lauki nesulauki ir še, o ji netokia, kokios norėjos iš pradžių, užtatai po jos vis viena nelenda galvon, kad galėjo būti ir kitaip. bežiūrint nuo pat pirmų minučių užkabina - dangus! Po to tik delnus trini - o koks? jau? prisigalvot prisigalvoji, pritraukia, prikausto ir netgi trumpam sukausto - nepersūdyta su idėjomis, užtatai pakanka kiek ir yra.
They say there's no such place... as Paradise. Even if you search to the ends of the Earth, there's nothing there. No matter how far you walk, it's always the same road. It just goes on and on. But, in spite of that... Why am I so driven to find it? A voice calls to me... It says, "Search for Paradise."Why? Why do humans always look to the sky? Why do you try so hard to fly when you don't have any wings? We'll run on our own legs.Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2007-05-31, 21:21.Comment
Comment