Galėčiau pasakyt kad mano NumberOne anime veikėjai įdomus, nesitikėjau kad žliumbsiu kai juos išgalabys. Nežinau ką pasakyt, galva tuščia kaip visada. tik tiek kad žiūrint šį anime pamiršau aplinką
Wolf's Rain
Collapse
X
-
Aš su Killerbee labiau sutinku.
Šiaip 5/5. Įspūdingas anime, nors jau seniai matytas, bet labai nelaimingas jaučiaus kai last episode žiūrėjau ir tas vežė :|
Šiaip gaila, kad manga tokia reta ir neradau scanų jos >.>Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2007-06-04, 09:28.Comment
-
Va ka as pirma karta pagalvojau, kazkaip pasimirso, reiskia reiks dar karta paziuret. Ale eina peklon kaip susipainiojau, tikrai sutinku su killerbee, nes man labai jau nepatinka laiko suoliai, alternatyvus pasauliai man labiau priimtini.Comment
-
siaip labai idomus ir pabaiga labai idomi tik vat mano makaule biski ne itin protingiausia tai taip ir nesupratau ten pabaigoj visi mire ir atsidure tame Rojuje? ar ten viskas vel is pradziu prasidejo? bet tikriausiai isviso cia kiekvienas turi suprast skirtingai nu kad ir kaip ten bebutu labai geras Anime su labai geru openingComment
-
Na patiko anime sis labai, sende baigaiu paskutine 30 serija ziureti bet biski kazkaip nuliudino kad tik vilkai pateko i "Roju" nei tas senis nei Blue nei tas Detektyvas ar jo merga... Arba ta vieta kai tipo Tsume bande gaudyt ta Detektyva istiese ranka jauciu pagalvoja : Aij tegu krenta )) (arba jis ten nespejo pagauti xD) wnz Patiko vienas geresniu matytu mano anime per kelis menesiusComment
Comment