Pritariu! Anime tikrai neblogas! Romance + comedy.. Vėliau išvis kurioziškos situacijos būna ;D
Onegai Teacher
Collapse
X
-
Onegai Teacher... As tai kazkada maciau tai pries kokius 2-3 metus, bet tik openingus ir panasiai.
Bet kai as tai pamaciau neseniai visa...
Man laikas sustojo kartu su anime.
Gaila kad nera sio anime tesinio
(onegai twins as neuzskaitau kaip sios serijos dalimi, dvyniai mane pykina:sick
Jei lieptu Onegai teacher ivertinti desimtbale sistema, duociau 11/10Comment
-
Super anime!!! dramos ir meiles buvo apstu jame, net nekalbu apie komedija... Nei kartelio nenukrypo akys kazkur kitur ir tiesiog net nebezinau ka pakomentuot. Tiesiog super! nemaciau tokio senai....Comment
-
Nu man čia galima sakyti savotiška klasika. Bent jau vekejus žinau iš žymiai seniau negu pamačiau šitą anime. Turbūt būtų sunku suskaičiuoti visus skaitytus ir matytus doujin su mūsų porele. Tad iš anime tikėjausi šiek tiek daugiau nešvankybių, nu bet kagi padarysi, ne tas formatas... O šiaip kaip anime tai patiko net labai. Pirma nors bachurui ir turiu nemažai priekaištų, bet visgi kiaušus jis turi, o tai didelis pliusas. Prie mokytojos prikibt išvis neturiu dėl ko. Netgi užknisantis mažosios sesers personažas čia labai nenervavo, nes visgi sakė gryną tiesą apie Kei-chana. Kas liečia piešimą bei muziką, tai tų laikų standartas, nieko jau nepadarysi. Siužetas netgi galima sakyti buvo ir netgi šiek tiek įdomus, tad žiūrėjosi gan lengvai. Žodžiu už nostalgiją bei gerą nuotaiką 5/5...Comment
-
Comment