Onegai Teacher

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sagara
    Ferrum Aeternum.

• 2009 07 20
    • 78

Pritariu! Anime tikrai neblogas! Romance + comedy.. Vėliau išvis kurioziškos situacijos būna ;D

Comment

• Nepas
      Naujokas
      • 2009 07 26
      • 12

Onegai Teacher... As tai kazkada maciau tai pries kokius 2-3 metus, bet tik openingus ir panasiai.
      Bet kai as tai pamaciau neseniai visa...
      Man laikas sustojo kartu su anime.

Gaila kad nera sio anime tesinio
      (onegai twins as neuzskaitau kaip sios serijos dalimi, dvyniai mane pykina:sick

Jei lieptu Onegai teacher ivertinti desimtbale sistema, duociau 11/10
      Paskutinis pakeitimas nuo Nepas; 2009-07-26, 19:21. Priežastis: Kai ka pamirsau

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
      Man patinka ecchi, school life, romance ir comedy. Deje, gaila, jie visi per trumpi

Comment

• Augis24
        AZ rėmėjas

• 2009 03 29
        • 767

Super anime!!! dramos ir meiles buvo apstu jame, net nekalbu apie komedija... Nei kartelio nenukrypo akys kazkur kitur ir tiesiog net nebezinau ka pakomentuot. Tiesiog super! nemaciau tokio senai....

Comment

• demoniacman666
          Forumo vilkas

• 2008 04 16
          • 368

Nu man čia galima sakyti savotiška klasika. Bent jau vekejus žinau iš žymiai seniau negu pamačiau šitą anime. Turbūt būtų sunku suskaičiuoti visus skaitytus ir matytus doujin su mūsų porele. Tad iš anime tikėjausi šiek tiek daugiau nešvankybių, nu bet kagi padarysi, ne tas formatas... O šiaip kaip anime tai patiko net labai. Pirma nors bachurui ir turiu nemažai priekaištų, bet visgi kiaušus jis turi, o tai didelis pliusas. Prie mokytojos prikibt išvis neturiu dėl ko. Netgi užknisantis mažosios sesers personažas čia labai nenervavo, nes visgi sakė gryną tiesą apie Kei-chana. Kas liečia piešimą bei muziką, tai tų laikų standartas, nieko jau nepadarysi. Siužetas netgi galima sakyti buvo ir netgi šiek tiek įdomus, tad žiūrėjosi gan lengvai. Žodžiu už nostalgiją bei gerą nuotaiką 5/5...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• edvinassss98
            Naujokas
            • 2013 01 22
            • 4

Ė kasnors žino ar kurs 2 sezona ? Labai paliko įspudį.

Comment

• taven
              Forumo maniakas

• 2010 06 12
              • 432

Autorius edvinassss98
              Ė kasnors žino ar kurs 2 sezona ? Labai paliko įspudį.
              Yra netiesioginis tesinys onegai twins

Comment

Working...