Na..paiurejau gal kokius 8 epus..ir meciau...nepatiko man tos skraidancios nukirstos kojos...ir t.t.....per ziauru man...gal weliau wel bandysiu ziuret...
Elfen Lied
Collapse
X
-
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today -
neskaiciau visu post bt kiek skaiciau ir uz ir pries dauruma atrodo tokie..... pavirsutiniski.. rankos kojos kraujas... Atvirai ju net nemaciau, tai tik elementas minciai sustiprint, lasas to sunialio kraujo buvo daug reiksmingesnis uz visa istryskusi... Gaila, kd gilus amine pasiekia aklas akis....
P.S Evil of darknesz nemanau kd dvasiso vadovo reik, kas proto neturi, jo neikresi, o kas turi- ju nuomones nepakeisi, siame forume man pasirodei nebaisiai subrendus asmenybe(nors kiek skaiciau kitose atrode kitaip)👍 4Comment
-
E, ziu, o ar girdejot kad manga jau beveik visa isversta??!! mangatraders svetaineje jau yra 107(?) chapteriai. Nuostabi manga, i pati gala tik vis rimteja siuzetas, situacija darosi dar beprotiskesne, kraujo vis daugiau... NUOSTABU!!! Visiems rekomenduoju!!!Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-14, 16:33.👍 1Comment
-
Eh.. Kažkaip keistai jaučiuosi, visi giria ir 10/10 duoda, o aš pats asmeniškai nelabai matau kažką labai įpatyngo. Na, tikrai neprastas, bet daugiau 7/10 dėja negaliu duoti, na gal 8/10 duočiau jeigu ne tas kraujas.. :\Paskutinis pakeitimas nuo GeForce; 2008-10-03, 09:46.Comment
-
Comment
-
Visko sitam anime buvo... Is pradziu norejos mest, po to itrauke, galiausiai liko klaustuku. Zinoma yra trukumu ir nemazai, taciau perziurejus paliko nemaza ispudi ir tai yra gerai. Mano nuomone geras anime. Pasitaikius progai reiktu ir manga perverstComment
-
Manga yra ir jau kuris laikas kaip (pagaliau) isversta; o mangoje... tokie ziaurumai, beprotybes, skerdynes ir baisiai ziauri pabaiga... zdz gal net perspjauna pirmus 6 vol, kurie buvo parodyti 11/13 epizodu, paskutiniai 2 kureju fantazija.
LABAI rekomenduotina!Comment
-
Kas patraukė žiūrėt būtent šitą pirmiausiai, o ne kokį N.H.K. ar NGE, tai Nyu akis oO Atsidarius folderį thumbnails'uose pamačiau ir supratau: I have to see this right now! Niekad nemaniau kad esu prijaučianti kraujui ir lakstančioms galūnėms, bet šitas anime man paliko labai gilų įspūdį... Tokį gilų, kad nesuvokiau kaip labai jis man patiko. Tik pastaruoju metu vis prisimenu įvairias scenas ir ištraukas, pradėjau jausti poreikį pažiūrėti dar kartą ;o Jeigu tiesą sakyt, tai nors Baccano! žiūrėti man patiko labiau, bet vistiek ginčo atveju teigčiau, kad Elfen Lied yra geriau
Štai kaip, mielieji.Comment
-
kazkodel man nepatiko sitas anime..
gal per daug tikejausi? (visi (beveik) labai gyre tj pagalvojau kad bus ohoho, deja...)
siuzetas visiskai neitrauke, gan nuspejamas (na gal ir buvo keli netiketumai)
veikejai nalabai protaujantys (jei komedija butu tj suprasciau, taciau nejuokingi idiotai negerai..)
vienintelis daigtas kuris patiko, tj kraujas ir skraidancios galunes
duodu net 3/5 (jei istempiau iki galo tj maziau 3 duot negaliu, nors noreciau )
labai nemuskit kad uz toky pikta pasisakymaPaskutinis pakeitimas nuo Buiwis; 2009-01-02, 00:01.Comment
Comment