Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • InuyashaGirl
    Mielas Ruzavas padaras ^^

• 2008 04 18
    • 152

Na..paiurejau gal kokius 8 epus..ir meciau...nepatiko man tos skraidancios nukirstos kojos...ir t.t.....per ziauru man...gal weliau wel bandysiu ziuret...
    Imagine there's no Heaven
    It's easy if you try
    No hell below us
    Above us only sky
    Imagine all the people
    Living for today

Comment

• Elfas
      <^.^>
      • 2008 08 17
      • 1

Nuostabus anime bet, paziurejes jauciuosi labi liudnas

Comment

• playgirl
        dilly dally-shilly shally
        • 2008 08 26
        • 20

neskaiciau visu post bt kiek skaiciau ir uz ir pries dauruma atrodo tokie..... pavirsutiniski.. rankos kojos kraujas... Atvirai ju net nemaciau, tai tik elementas minciai sustiprint, lasas to sunialio kraujo buvo daug reiksmingesnis uz visa istryskusi... Gaila, kd gilus amine pasiekia aklas akis....
        P.S Evil of darknesz nemanau kd dvasiso vadovo reik, kas proto neturi, jo neikresi, o kas turi- ju nuomones nepakeisi, siame forume man pasirodei nebaisiai subrendus asmenybe(nors kiek skaiciau kitose atrode kitaip)

Comment

• Viktoras
          Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
          • 190

E, ziu, o ar girdejot kad manga jau beveik visa isversta??!! mangatraders svetaineje jau yra 107(?) chapteriai. Nuostabi manga, i pati gala tik vis rimteja siuzetas, situacija darosi dar beprotiskesne, kraujo vis daugiau... NUOSTABU!!! Visiems rekomenduoju!!!
          Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-14, 16:33.

Comment

• dantratis
            Naujokas
            • 2008 05 09
            • 2

jo gers anime prieš kiek laiko žiurėjau , manga pasiskačiau vienžo nerrealus

Comment

• GeForce
              Animešikas ;]
              • 2008 07 13
              • 29

Eh.. Kažkaip keistai jaučiuosi, visi giria ir 10/10 duoda, o aš pats asmeniškai nelabai matau kažką labai įpatyngo. Na, tikrai neprastas, bet daugiau 7/10 dėja negaliu duoti, na gal 8/10 duočiau jeigu ne tas kraujas.. :\
              Paskutinis pakeitimas nuo GeForce; 2008-10-03, 09:46.
              http://geforce.myanimelist.net

Comment

• Yune*
                Naujokas
                • 2008 08 17
                • 17

man asmeniškai šis patiko.
                nors prieš pradėdama žiūrėti, maniau, kad greit mesiu [žiaurumai ir pan.].
                bet man tikrai patiko. įtraukė.
                mielai peržiūrėčiau dar kartą.
                patiko pati istorija. piešimas taip pat.

Comment

• meniukas
                  Narys
                  • 2008 01 27
                  • 34

Gal būtu ir nieko
                  tik kartais labai nesiderino tas saldumas ir tas kraujų taškymasis

Comment

• Neko_Girl

Vienas is daugiausiai matytu mano anime ... ji maciau ilgiausiai Siaip animems nera laiko ;@@@

Comment

• GranRey
                      Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
                      • 91

Hmm... Šitas neblogas, senokai matytas, bet šiokį tokį įspūdį paliko. Kai kurios vietos šokiravo (pvz su tuo šuniuku ), taip pat ir linksmų vietų buvo. Visai patiko ecchi. Ir Nyu . 8/10

Comment

• setas
                        Ežiukas duobkasys
                        • 2008 03 29
                        • 77

ziauresnio uz sita turbut nesu mates ne kiek ten galuniu kapojimu kiek paciais zmonem ir ju poelgiais jis man labai patiko ir tuo paciu nepatiko patiko visas tas ziaurumas ir animo mintis nepatiko kvailoki veikejai ir ju kartais veiksmai ar sprendimai

Comment

• Zenitas
                          Naujokas
                          • 2008 12 30
                          • 9

Visko sitam anime buvo... Is pradziu norejos mest, po to itrauke, galiausiai liko klaustuku. Zinoma yra trukumu ir nemazai, taciau perziurejus paliko nemaza ispudi ir tai yra gerai. Mano nuomone geras anime. Pasitaikius progai reiktu ir manga perverst

Comment

• Viktoras
                            Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
                            • 190

Manga yra ir jau kuris laikas kaip (pagaliau) isversta; o mangoje... tokie ziaurumai, beprotybes, skerdynes ir baisiai ziauri pabaiga... zdz gal net perspjauna pirmus 6 vol, kurie buvo parodyti 11/13 epizodu, paskutiniai 2 kureju fantazija.

LABAI rekomenduotina!

Comment

• andriekute
                              Žiūroniukas.

• 2008 11 07
                              • 35

Kas patraukė žiūrėt būtent šitą pirmiausiai, o ne kokį N.H.K. ar NGE, tai Nyu akis oO Atsidarius folderį thumbnails'uose pamačiau ir supratau: I have to see this right now! Niekad nemaniau kad esu prijaučianti kraujui ir lakstančioms galūnėms, bet šitas anime man paliko labai gilų įspūdį... Tokį gilų, kad nesuvokiau kaip labai jis man patiko. Tik pastaruoju metu vis prisimenu įvairias scenas ir ištraukas, pradėjau jausti poreikį pažiūrėti dar kartą ;o Jeigu tiesą sakyt, tai nors Baccano! žiūrėti man patiko labiau, bet vistiek ginčo atveju teigčiau, kad Elfen Lied yra geriau

Štai kaip, mielieji.

Comment

• Buiwis
                                \(⌒ヮ⌒)/

• 2008 07 22
                                • 121

kazkodel man nepatiko sitas anime..
                                gal per daug tikejausi? (visi (beveik) labai gyre tj pagalvojau kad bus ohoho, deja...)
                                siuzetas visiskai neitrauke, gan nuspejamas (na gal ir buvo keli netiketumai)
                                veikejai nalabai protaujantys (jei komedija butu tj suprasciau, taciau nejuokingi idiotai negerai..)
                                vienintelis daigtas kuris patiko, tj kraujas ir skraidancios galunes
                                duodu net 3/5 (jei istempiau iki galo tj maziau 3 duot negaliu, nors noreciau )
                                labai nemuskit kad uz toky pikta pasisakyma
                                Paskutinis pakeitimas nuo Buiwis; 2009-01-02, 00:01.

Comment

Working...