Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kure
    (:AnimeGirl:)

• 2007 06 29
    • 21

Kad tave žibutės! Nerealiai geras !!!!!! Labai norėčiau tęsinio....manga tame anime yra ir dabar bekuriama, bet mangu aš nemėgstu... ;/ pažiūrėkit http://www.youtube.com/watch?v=HZJu8...eature=related ;]
    Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-04-28, 20:19.
    sigpic

Elfen Lied

Comment

• deixtra

Istiesu labai geras anime sendien ji baigiau ziureti labai isgilinau i ji. Ten tikrai ne vientik kraujas papai ir viduriai.. Ten visa zmogaus psichologija. Sis anime ti darkarta parode kad didziausi isigimeliai pasaulije yra zmones

Comment

• Skylarkiss

Tema,temos originalumas man 5 balai piesimas mh... na 3 balai,filmo eiga 5 balai.Labai patiko endingo daina.Maybe i wanna be you girl,maybe all i need is you...bet paskui daina pradejo dainuoti japonu kalba.Gal kas zinot is kur butu galima gauti sios dainos pilna angliska versija?

Comment

• Hikari_
          Mental

• 2008 02 27
          • 981

man labai patiko! tikrai siuliciau visiems paziuret! labai idomus ir fantastikos yra ir romantikos ir dar toks psichologiskas....tik gaila, kad baigesi taip neaiskiai.bet siaip viskas gerai

Comment

• Gambaris
            Naujokas
            • 2008 04 20
            • 11

Jei reiktų paskaičiuot žiūrėtus anime (per kompiuterį), tai buvo gal trečias ar ketvirtas mano matytas anime, ir sekė po Naruto, Hikaru no Go ir, matyt, dar po Ouran High School Host Club. Žodžiu, buvau mačiusi nedaug.
            Paliko didžiulį įspūdį. Yapč sužavėjo Nyu (neprisimenu jos vardo, kai ji būdavo ne Nyu) istorija ir Kotos istorija. Čia buvo didžiausias Elfen Lied kablis. Sužavėjo istorija, sužavėjo Dar patiko asmenybės susidvejinimo idėja.
            Plius, pirmą kart mačiau tiek žiaurumo. Maža mergaitė drasko žmogų lyg su kokiu žaislu žaisdama. Žodžiu
            Norėtųsi pamatyt, kaip gi iš tikro buvo po to, kai pabaigoje neaiškią užuominą paliko.
            Dabar manau, kad tai vienas geresnių anime, bet ne pats geriausias.
            13 serijų buvo pats tas - nei per daug, nei per mažai.

Comment

• arnazzs ova
              d(-_-)b
              • 2008 03 03
              • 29

nebuvau mates nieko panašaus net per kino filmus tai vienas gražiausu ir graudžiausu meno kuriniu kokius esu mates 5/5 . Nepatiko vienintelis dalykas tai ecchi šito šitam anime nereikėjo, bet vis tiek tai geriausias rimtas anime koki as kol kas mačiau.

Comment

• AKUJI-SAN
                Anime narkomanas ;-)
                • 2008 02 16
                • 190

Elfen Lied

NEREALUS ANIME!!!
                Meilė ir neapykanta,džiaugsmas ir siaubas,
                Švelnūs jausmai ir tykštantis kraujas,
                Viskas kartu-TAI NUOSTABU!!!

TOKS Happyend-tai puiku

Comment

• arnazzs ova
                  d(-_-)b
                  • 2008 03 03
                  • 29

Autorius HostMan
                  pritariu mantuzui, nes sitam anime butu per daug liudna jai ne ecchi bajeriai
                  matyt čia tik mano nuomone jog šiam anime nerikėjo bajeriu ir ecches. Nu bet kaip sakoma skonio reikalas nesiginčysiu kaip bebutu taip tai vienas geriausu mano matytu anime

Comment

• Nemu
                    d(-.-)b

• 2007 12 22
                    • 110

siaip man irgi butu patike gal labiau jei nebutu buve jokiu bajeriu , del echii neturiu priekaistu gal jei jis butu
                    buves liudnesnis man butu net labiau patikes, nes as tokius megstu bet ar taip ar taip Elfen Lied
                    mano pats pirmas ir megstamiausias anime kurio nieks negali man pakeist
                    you are dead.
                    MDL

Comment

• Apriliuke
                      Narys

• 2007 07 02
                      • 64

The best anime ever !!!! Jau ziurejau du kartus man ziaurei patiko kraujas ir nesiliaujancios skerdynes kraujo fontanai sudarkyti kunai arba rekiantys zmones kai juos pleso uhhhhhhhh.....
                      Forumo rėksnė.

Comment

• rycka
                        Naujokas
                        • 2008 07 06
                        • 23

as irgi 2kart zejau. bet ce ne vien skerdynes svarbiausia. man ir istorija lb patiko zodziu 10/10 duodu

Comment

• karosas
                          Narys
                          • 2008 02 28
                          • 95

Man šis anime geriausias koki esu mates.Jei nebutu buve tu ecchi bairiu butu buve dar fainesnis.
                          http://myanimelist.net/animelist/Otaka

Comment

• Silvestras
                            Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
                            • 162

Dar vienas anime kurį reikėtų priskirt grupei "Best of the Best".Ką čia ir pasakyt,viskas idealu,ecchi elementai man visai netrukdė žiūrėjimo.Op pastoviai veikė morališkai ir vertė susimąstyti.Lucy dvejopa asmenybė prideda anime įvairumo.Violence ant aukščiausio lygio.Vienu žodžiu anime geras ir dar daugiau.Jau tikrai ko nesitikėjau,kad koks nors anime šiame forume sukels tiek triukšmo,visi tik ir aptarinėja,kiek postų prirašyta,visur tik Elfen lied,Elfen lied..Na nematau priežasties kodėl to neturėtų būti.O dėl aktualios šio anime temos-skerdynės,pasakysiu štai ką,ko čia taip perdedat,kad visur tik ir girdisi "Dieve dieve koks žiaurus anime,kaip daug kraujo,skraidančių galunių,silpniems nervų žmonėms žiūrėti nerekomenduotina..",juk kai koks siaubiakas holivudinis išeina niekas taip nesako,visi tiesiog žino kaip faktą,tai,kad toks žanras ir bus kraujo,žiaurių scenų ir t.t.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-01-25, 01:09.

Comment

• shigofumii
                              cruel man
                              • 2008 07 05
                              • 137

kruvinas anime,perdaug skerdyniu ir lekianciu kuno daliu,nepatartina ziureti silpnu nervu zmonems nors asmeniskai man patiko
                              Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• Holly
                                Mrs.Timberlake
                                • 2008 07 27
                                • 16

Labai patiko, dėl pačios anime istorijos Na, mano mėgstamiausias anime :P

Galerija

Comment

Working...