Labai patiko tik nesupratau pabaigos.
Elfen Lied
Collapse
X
-
-
Spoileris:Neaisku man buwo tas ar Lucy mire ar ne. Jeigu mire tai kas ten stowejo uz duru pacioj pabaigoj ?Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-02-03, 18:24.Comment
-
-
Autorius Hitsugaya Toushiroehh kas is to kad Spoileris...visvien spaudziu "Rodyti" ar uzdengta ar atidengta xDD O siaip man tox savotiskas pasirode, gal siek tiek trumpokas ir "paprastas", nes ziurejau iskart po Death note...tai nublukes kazkos pasirode...bet visvien geras ;]
Uzknisa, kad po kiekvieno anime iskyla daug klausimu, matyt per daug isigilinu, bet nemoku "bukai" ziuret...nebent su laiku priprasiu ;/Comment
-
Elfen Lied'e nelabai yra i ka gilintis zmogau ten gauni tai ka matai. ir ner ko lauzyti galvos del siuzeto ypatumu. cia svarbu pagrindine mintis. Trumpiau tariant Elfen Lied yra tiesiog liudna fantastine istorija with themes of social alienation, revenge and the value of humanity. thats it.Paskutinis pakeitimas nuo Huy-san; 2008-02-09, 13:18.Comment
-
Elfen Lied'e nelabai yra i ka gilintis zmogau ten gauni tai ka matai. ir ner ko lauzyti galvos del siuzeto ypatumu. cia svarbu pagrindine mintis. Trumpiau tariant Elfen Lied yra tiesiog liudna fantastine istorija with themes of social alienation, revenge and the value of humanity. thats it.
savo kraujo klanais. Kas liecia pabaigos, tai as ir linkes tokios pacios versijos,
kaip ir Tavoji.Comment
-
Nuostabiausias nime kokį tik esu matęs lenkiuosi ,lenkiuosi dar ir dar na ira ,,daug nutrauktų galuniu"(kaip jau sakė Daan) bei netikėtai imamas ir ištškomas koks nieko dėtas žmogelis Šiektiek nuliudau kaip baigesi (dvi savaites silvertas ir beviltiškumas graužė)bet kai praėjo labai džiaugiusi ji pamatęs siulau kiekvienam rimtesniam anime žiurovui pamatyti tai.👍 1Comment
-
Yra du anime, kuriuos ziuredamas antra karta nesusidomejau tai Tenjou Tenge ir Elfen Lied. Kai ziurejau Elfen Lied pirma karta (cia pries kokius 2 metus) man labai patiko, bet neperseniausiai uzsinorejau paveizet antra karta daugiau nei 3 epu. neistveriau: per daug to kraujo ir nutraukytu galuniu. Per tas tonas kraujo buvo neidomu gilintis i siuzeta. Matyt buvau jaunesnis (kvailesnis) todel tokie anime kaip Hellsing'as ir Elfen Lied mane pries pora metu trauke. Dabar mano vetinimas butu 7/10Comment
-
Autorius Evil_of_Darknesz:
Yra du anime, kuriuos ziuredamas antra karta nesusidomejau tai Tenjou Tenge ir Elfen Lied. Kai ziurejau Elfen Lied pirma karta (cia pries kokius 2 metus) man labai patiko, bet neperseniausiai uzsinorejau paveizet antra karta daugiau nei 3 epu. neistveriau: per daug to kraujo ir nutraukytu galuniu. Per tas tonas kraujo buvo neidomu gilintis i siuzeta. Matyt buvau jaunesnis (kvailesnis) todel tokie anime kaip Hellsing'as ir Elfen Lied mane pries pora metu trauke. Dabar mano vetinimas butu 7/10Paskutinis pakeitimas nuo tamsa; 2008-03-04, 18:48.sigpicComment
-
As turejau omenyje, kad per visa ta nereikalingai islieta krauja, nebuvo idomu gilintis i siuzetaComment
-
man du kartus teko ziuret, bet nepasirode jis man kazkuo prastesnis antra kart ziurint. ir del to kraujo... jo ten tikrai yra, bet kad perdaug nepasakyciau. buvo gi seriju kur kraujas nesiliejo, o jei ir liejosi tai saikingai. yra ir ziauresniu anime.Comment
-
Autorius Evil_of_DarkneszManau nebus, nes nuo Elfen Lied pirmo sezono praejo 4 metai...
gaila jai nepadarytu . manau lb geras anime kurinys- mano nuomene galima pavadinti sedevru. gaila nezinau to kurejo e-mmail paraginciau sukurt ta pabaiga net uz sirdies traukia. tas siluetyas uz duru tj tikrai daug klaustuka paliko manau ten Lucy/ Nyu, jai tai tiesa tj omg butu prikolas.Kiekviena EL serija baigdavos idomiausioj vietoj. manau cia neseipsau tas DIDZIULIS kalustukas liko kazkas tikrai turetu atsitikt. Tikiuosi jie nenuwils EL fanu ir nepalinks musu ant ledo. Kaip jus manot?Comment
Comment