Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dream Eater
    Let's start a Riot!

• 2008 01 22
    • 85

Labai patiko tik nesupratau pabaigos.

Out of my mind... Back in five minutes
    http://dream-eater.mybrute.com

Comment

• Guest's Avatar

Nerealiai geras anime... Ir kas ten neaisku pabaigoj buwo?

Comment

• Dream Eater
        Let's start a Riot!

• 2008 01 22
        • 85

Spoileris:
        Neaisku man buwo tas ar Lucy mire ar ne. Jeigu mire tai kas ten stowejo uz duru pacioj pabaigoj ?
        Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-02-03, 18:24.

Out of my mind... Back in five minutes
        http://dream-eater.mybrute.com

Comment

• Huy-san
          657

• 2008 01 31
          • 160

Spoileris:
          Ji nemire, tuos soldier'ius visus iszude ir grizo po kurio laiko. pameni kai jis ejo atidaryti duru ir laikrodis suskambejo? it's working. tai va.

sory guys, sory. iskart nepagalvojau uzdet spoiler
          Paskutinis pakeitimas nuo Huy-san; 2008-02-07, 21:31.

Comment

• Sloth
            [SrX]

• 2007 09 14
            • 277

Autorius Hitsugaya Toushiro
            ehh kas is to kad Spoileris...visvien spaudziu "Rodyti" ar uzdengta ar atidengta xDD O siaip man tox savotiskas pasirode, gal siek tiek trumpokas ir "paprastas", nes ziurejau iskart po Death note...tai nublukes kazkos pasirode...bet visvien geras ;]
            Uzknisa, kad po kiekvieno anime iskyla daug klausimu, matyt per daug isigilinu, bet nemoku "bukai" ziuret...nebent su laiku priprasiu ;/
            Isigilinus i anime ziureti yra gera savybe.Ir tikrai nereiktu mokintis ziuret bukai.Toks dalykas ishskiria zmones is dideles pilkos mases, ir ishugdo gebejima kritikuoti. IMO

Comment

• Huy-san
              657

• 2008 01 31
              • 160

Elfen Lied'e nelabai yra i ka gilintis zmogau ten gauni tai ka matai. ir ner ko lauzyti galvos del siuzeto ypatumu. cia svarbu pagrindine mintis. Trumpiau tariant Elfen Lied yra tiesiog liudna fantastine istorija with themes of social alienation, revenge and the value of humanity. thats it.
              Paskutinis pakeitimas nuo Huy-san; 2008-02-09, 13:18.

Comment

• slicKrox
                Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                • 2161

Autorius Huy-san
                Elfen Lied'e nelabai yra i ka gilintis zmogau ten gauni tai ka matai. ir ner ko lauzyti galvos del siuzeto ypatumu. cia svarbu pagrindine mintis. Trumpiau tariant Elfen Lied yra tiesiog liudna fantastine istorija with themes of social alienation, revenge and the value of humanity. thats it.
                Tep, bet ir to pakankamai uztenka, kad sis anime pakankamai suzvetu ne tik
                savo kraujo klanais. Kas liecia pabaigos, tai as ir linkes tokios pacios versijos,
                kaip ir Tavoji.

Comment

• Risa_chan

oj, čia tai labai geras anime! Iš bėdos ir antrą kartą pažiūrėčiau (!)...

kaip veikėja labai patiko Lucy, o va Nyuu... ;D kaip čia pasakius. Per daug ecchi man su ja buvo. Nevirškinu daug ecchi. <__<

Comment

• kakashi sensei
                    Naujokas
                    • 2008 02 21
                    • 12

Nuostabiausias nime kokį tik esu matęs lenkiuosi ,lenkiuosi dar ir dar na ira ,,daug nutrauktų galuniu"(kaip jau sakė Daan) bei netikėtai imamas ir ištškomas koks nieko dėtas žmogelis Šiektiek nuliudau kaip baigesi (dvi savaites silvertas ir beviltiškumas graužė)bet kai praėjo labai džiaugiusi ji pamatęs siulau kiekvienam rimtesniam anime žiurovui pamatyti tai.

Comment

• Evil_of_Darknesz
                      Suicide is painless...

• 2006 04 09
                      • 998

Yra du anime, kuriuos ziuredamas antra karta nesusidomejau tai Tenjou Tenge ir Elfen Lied. Kai ziurejau Elfen Lied pirma karta (cia pries kokius 2 metus) man labai patiko, bet neperseniausiai uzsinorejau paveizet antra karta daugiau nei 3 epu. neistveriau: per daug to kraujo ir nutraukytu galuniu. Per tas tonas kraujo buvo neidomu gilintis i siuzeta. Matyt buvau jaunesnis (kvailesnis) todel tokie anime kaip Hellsing'as ir Elfen Lied mane pries pora metu trauke. Dabar mano vetinimas butu 7/10

Comment

• tamsa
                        Kiriya

• 2007 08 13
                        • 192

Autorius Evil_of_Darknesz:
                        Yra du anime, kuriuos ziuredamas antra karta nesusidomejau tai Tenjou Tenge ir Elfen Lied. Kai ziurejau Elfen Lied pirma karta (cia pries kokius 2 metus) man labai patiko, bet neperseniausiai uzsinorejau paveizet antra karta daugiau nei 3 epu. neistveriau: per daug to kraujo ir nutraukytu galuniu. Per tas tonas kraujo buvo neidomu gilintis i siuzeta. Matyt buvau jaunesnis (kvailesnis) todel tokie anime kaip Hellsing'as ir Elfen Lied mane pries pora metu trauke. Dabar mano vetinimas butu 7/10
                        Jei cia tau per daug kraujo tai paziurek Mnemosyne.
                        Paskutinis pakeitimas nuo tamsa; 2008-03-04, 18:48.
                        sigpic

Comment

• Evil_of_Darknesz
                          Suicide is painless...

• 2006 04 09
                          • 998

As turejau omenyje, kad per visa ta nereikalingai islieta krauja, nebuvo idomu gilintis i siuzeta

Comment

• niekšas
                            forumo idiotas

• 2006 08 23
                            • 544

man du kartus teko ziuret, bet nepasirode jis man kazkuo prastesnis antra kart ziurint. ir del to kraujo... jo ten tikrai yra, bet kad perdaug nepasakyciau. buvo gi seriju kur kraujas nesiliejo, o jei ir liejosi tai saikingai. yra ir ziauresniu anime.

Comment

• arnoldass

Ganetinai ziaurus ir labai dramatiskas anime nelabai malonu buvo ziureti,bet nors ir kaip vistiek patiko,nesiuliciau ziureti silpnu nervu ziurovams jiems nebutu malonu.

Comment

• evaldax

Autorius Evil_of_Darknesz
                                Manau nebus, nes nuo Elfen Lied pirmo sezono praejo 4 metai...

gaila jai nepadarytu . manau lb geras anime kurinys- mano nuomene galima pavadinti sedevru. gaila nezinau to kurejo e-mmail paraginciau sukurt ta pabaiga net uz sirdies traukia. tas siluetyas uz duru tj tikrai daug klaustuka paliko manau ten Lucy/ Nyu, jai tai tiesa tj omg butu prikolas.Kiekviena EL serija baigdavos idomiausioj vietoj. manau cia neseipsau tas DIDZIULIS kalustukas liko kazkas tikrai turetu atsitikt. Tikiuosi jie nenuwils EL fanu ir nepalinks musu ant ledo. Kaip jus manot?

Comment

Working...