Net nemoku apibidint,nepakartojamas anime
Elfen Lied
Collapse
X
-
Autorius Evil_of_DarkneszNu joptvaimatj... (atsiprasant) WTF? Ka tu cia norejai pasakyt? butu gerai, kad argumentuotum tokius savo pasisakymus.... Bo as abejoju ar kasnors suprato, ka cia tuo norejai pasakyt...
Nors visa tai ir ne į temą, bet nusprendžiau netylėt. Ir nors aš ne koks moderatorius, kad tokius komentarus rašyčiau, bet vistiek... esu pasipiktines vartotojas👍 1Comment
-
Nie, nu tikrai... Dabar pažiūrėkit į paskutinius komentarus... Arba rašykit žmonės ir naujokai normalius komentarus arba (jei nesugebat to padaryt) tylėkit per amžius kol mirtis jus išskirs. Vienas nemoka 'apibidinti' anime, kitas eilinį kartą rašo, kad anime labai nežmoniškai, neįtikėtinai patiko. Jeigu patiko tai bent parašykit ką nors normaliai, kad įdomu būtų skaityt, o ne "Net nemoku apibidint,nepakartojamas anime " - jau nuo tokių komentarų net nebesinori eit į šitą giją. Gal čia koki protiškai atsilike rašo?
Nors visa tai ir ne į temą, bet nusprendžiau netylėt. Ir nors aš ne koks moderatorius, kad tokius komentarus rašyčiau, bet vistiek... esu pasipiktines vartotojasComment
-
O jei taip savo nuomone išreiškus kodel man šis anim nenormaliai patiko tai:
1.Man labai patiko šito anime siužetas ir režisūra.Labai daug gražių vaizdų.
2.Lemtigas atsitiktinumas,kurio dėka viskas taip gražiai išsirutuliojo.Kas,pirmą syk žiūrintis šitą anime,galetų pagalvot kad Kuota galejo šią raguotą mergaitę pažinoti iš anksčiau?Taip mane užkabino tas smalsumo kabliukas pervilkdamas per visą intrigų paletę.
3.Žiaurumas labai sudirgino nervus,kai tame epe kai vaikai internate Lucy užgauliodavo ir kankindavo.Atrodo,niekas su ja nenorėjo bendrauti,ir staiga atsirado bičilis šunelis kuris jai tapo tikru draugu.Bet netyčia prasitarusi apie tai slaugytojai(nesu tikras kas ji buvo),ji viską išpliurpė vaikams.Lucy labai saugojo tą šunelį ir priglaudė paslapčia mokykloje,bet viską sugriovė tie bejausmiai chuliganai žiauriai nužudę šuniuką.Štai ši viso filmuko kuliminacijos dalis mane labiausiai sudirgino ir padarė šį anime mano favouritu.Lucy aišku išžudė juos, palikdama žiūrovui suprasti kad ji jau destruktyvaus mastymo sužlugdyta mergaitė-žudikė.Visą šia nuomonę išsklaido atsiradęs jos kelyje kuota kuris desperatiškai siūlėsi jai į draugus.Ji praradusi pasitikėjimą žmonėmis sunkiai priėmė šį jo pasiūlyma.Kuota turejo už kelių dienų grįžti namo i savo namus.Taigi jie nieko nelaukė ir pradėjo bendrauti paslapčia.Kuota dar labiau įgavo mergaitės pasitikėjimą kai jis atnešė jai kepurę kuri slėpė jos nekenčiamus ragus,dėl kurių ji šitiek prisikentėjo.Laikui begant Lucy įsimylėjo Kuotą ir paskutinę dieną norėjo tai jam pasakyti.
Beje,Kuota jai buvo prasitaręs kad ketina eiti į šventinę mugę su savo pussesere(kas supranta anglų kalbą tie žino jog žodis cousin gali reikti ir pusbrolį ir pusseserę).Lucy išsigando jog kota eis į tą mugę su žmogumi kurį jis gali būti įsimylėjęs,tai iš karto paklausė kuotos kas tas jo vadinamas cousin.Jis numanė kad jis jai patinka,ir nenorėdamas kad ji kentėtų,pamelavo ir pasakė kad tai "Ji".Tai buvo paskutinis momentas kada ji pasitikėjo žmonėmis...Ji vistiek pamatė kad kuota tame karnavale vaikštinėjas su mergaite,ne gana to,dar ir apkabinęs glosto.Lucy puolė į neviltį.Jai prisistatė jos vidinis balsas skatinantis jai užbaigti savo kančias tiesiog nužudant jį ir taip viską užbaigiant,Lucy neturėdama kur trauktis priėmė savo "lemtį" ir pradėjo žudyti visus ka tik pamatė.
Tą pat vakarą Lucy tame traukinyje nužudė Kanae(Kuotos seserį) ir Jo tėvą.Tai buvo tikrai jaudinanti filmuko dalis užgavusi jausmų stygą.
4.Tai būtų filmuko pabaiga kur kuota viską prisiminė ir taip visos nežinios durys buvo atidarytos..Beveik visos,tikiuosi kad bus sukurta ir šio filmuko pratęsimas.
Taigi tokia mano nuomonė apie šį anime,tikiuosi daugiau nekils jokių nusiskundimų apie komentarus,ir bus visiems ydomu skaityti mano pastebėjimus...Taigi,jei kas turi kokių pastebėjimų ar papildymų prašom rašykitComment
-
Stai vienas is vokisku forumu
stai vienas vokisku forumu kuriame snekama apie ANIME pratesima:
http://www.forumla.de/f-anime-manga-...fen-lied-22746
tik stai kas, cia kreipiamasi i Mr.Jin Ho Chung, o jis tai ADR direktorius, tai tada kaip jis galetu pratest ANIMA?
ANIME kaip ir MANGA tai Mr. Lynn Okamoto kurinys.
As nesuprantu ne zodzio vokiskai todel prasau, gal cia yra suprantanciu Vokiskai ir kas nors galetu nueiti i ta foruma, paskaitinet ir parasyt apie ka ten kalbama toliau nes manau ten gali but nevisiska tiesa.
Dar vienas linkas: http://www.atalk.de/thread.php?threadid=2633Comment
-
Man patiko, kraujo aisku galima buvo 50% isvengt, bet jis nesimaise pernelyg daug, man patinka ten tarp charu vykstantys dalykai, ypac liudejau, kai #7 turejo uzmigdyt jos "tevelis" [sorry forgot the name].
Patiko truputis pasigrabymu, suteike kazkokio neturalumo, nors budama "Nyu" Lucy nesuprato ka daro jai buvo malonu, kai Khta "graibe" jos kruti... Nezinau man ta scena patiko... Galetu hentai pasisemt tokiu ideju vietoje atviro "plug-n-play"Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2007-12-10, 06:14.
Working underground.Comment
-
Maniau, kad bus kažkas įspūdingesnio.. Iš pat pradžių pradėjus žiūrėti neužkabino, tačiau ir toliau žiūrėjau, nes vis gi norėjos sužinot mėnesio siuntimo () rezultatą.. Tie -graibymaisi-, momentais kraujo per didelis [man] kiekis nesužavėjo .. Kaip reikiant sugraudino [tas yra gerai] šunelio nužudymas, patiko piešimas, istorijos pasakojimas ne nuo pat pradžių pradžios bei muzika..
3/5Comment
-
Maniau, kad bus kažkas įspūdingesnio.. Iš pat pradžių pradėjus žiūrėti neužkabino, tačiau ir toliau žiūrėjau, nes vis gi norėjos sužinot mėnesio siuntimo () rezultatą.. Tie -graibymaisi-, momentais kraujo per didelis [man] kiekis nesužavėjo .. Kaip reikiant sugraudino [tas yra gerai] šunelio nužudymas, patiko piešimas, istorijos pasakojimas ne nuo pat pradžių pradžios bei muzika..
3/5
pateikta animacijos formoje.Comment
Comment