[QUOTE=alias;44331]Teisingai supratau rysy tas kurem gime pries profesoriu irgi buvo is labaratorios tas kur profesoriaus ieskant su vektorium gavo i galva. Ir man pirmiause atrode kad ten nana (panasesne akys labiau rozines niai lucy) bet 3 serijoi aiskino tam sumaitotam bachurui kas jy taip patvarke ir sake kad tik lucy turi sugebejima daugintis ir gali tai atlikti vien vektoriais. Ir labai gerai liptu nes profesorius elgesi su lucy kaip su zverim o su nana kaip su dukra. O jai pvz visos taip gali uzkrest tai kokio velnio taip ziauriai ta lucy medziot ir kaip 14 epizode vadint ja karaliene. Nu paaiskink shita jai gudrus nes cia vienintele vieta kur nesupratau.
Ne hellsingas tas mechanines rankas labaratorijoje prilibde o tada ir galvas isoperavo juk kokia labaratorija noretu prarasti savo bandymu ziurke, cia tau ne suns papas cia vyriausybinis finansavimas best chirurgai.
Surdau paaiskinima
Females who pass their vectors through a normal human man
Ne hellsingas tas mechanines rankas labaratorijoje prilibde o tada ir galvas isoperavo juk kokia labaratorija noretu prarasti savo bandymu ziurke, cia tau ne suns papas cia vyriausybinis finansavimas best chirurgai.
Surdau paaiskinima
Females who pass their vectors through a normal human man
Comment