Paziurėjau dar tik 1 epa ir antro pradzia. paliko nerealu ispudi tik vat dabar nerandu laiko paziuret toliau. Labai dideli ispudi paliko garso efektai . O apie krauja, kraujas man jau tapo banaliu dalyku nors zudyniu scenos suzavejo .
Elfen Lied
Collapse
X
-
-
-
14 epizodo nera,kai as si epizoda esu mates ir ziuriu?Man,tai asmeniskai 14 epizodas dar daug ka paaiskino,kodel pavyzdziui Lucy nezude to daktaro.Taip,as asmeniskai tikrai nesuprantu,kam 13 epizode raso "The End",kai dar yra 14 epizodas,kuri tu vadini,kazkokiu tik special ir panasiai,nors ir special,bet tas special epizodas man taip ir paliko tuos pacius klausimus,ka buvau rases pries tai apie Lucy ir daktara.Comment
-
Dauguma komentaru perskaiciau ir susidariau nelabai gera ispudi apie siuolaikinius fanus Elfen Lied, kad jums tik rupi kraujo scenos. Nors man labiau patiko , romantiskos , meilios ir siltos . Jus tikrai nepriciom kisat visokius priekaistus , kad to ar ano truko , nors man istikruju viskas buvo tesiog tobula. Atsirado cia tokie ponai kurie tipo viska mate ir suprate is serialo , nors jus nei A nei B suprantat , as cia kreipiuos i tuos kurie nesuprato kokia yra pagrindine multiko mintis , o apie tokius kurie suprato as nieko blogo pries jumis neturiu . Tai va nesigilinkit i visokius atsiprasant " sh " jei multikas yra tobulas , ir zymiai geresnis nei koks Naruto ar Final Fantasy . Sitas multikas buvo tikrai isskirtinis todel su pagunda perziurejau ji visa nuo A ligi B bent kelis sykius , todel as supratau viska ko norejau . Zinoma man 14 ep. paliko daug klausimu , kaip ten viskas bus toliau ir manau , kad turetu buti tesinys .
Aciu uz demesi.Comment
-
Šiaip tęsinys įmanomas, nors ir nelabai. Mangoj dar yra istorijos. Jei ką dominą kaip ten toliau vyskta veiksmas su diclonius plitimu ir ta organizacija tai paskaitykit. Tačiau nelabai įsivaizuoju ar būtų galimybė Lucy "prikelt" O šiaip galiu dar perspėt dėl žiauriai prasto piešimo :bored:Comment
-
Yra ne 14 ep. o OAV seryja.Ta kur rodo kaip Nana sprendze ar nuzudyti Liucy, o liucy sapnuoja kaip vaikystiai pabegus is labaratoryjos susirado drauge. O kai armyja jas rado per susisaudyma pasove ta draugia . Nuveze ja i ligonine ir ta pana komoj gulejo. Po kurio laiko kai licy pries pat pabegima. Tas bachuras no virsininklas liuci pranesa kat ta jos drauge kur komoje nomire.
O del pacio filmo idialus ,best seryjalas is matytu Tobulas . Prasideda liiudniause pasalyja daina "lilium" kuri akimirksniu imusa ziurova i filmo nuotaika .Pirmos 5 pirmo ep. minutes parodo biveik ziauriause ka filmas gali parodyt. Seryja baigesi linksma ir atpalaiduojamcia muzikyte "be your girl" kas yra reikalinga po sukreciancio filmo siuzeto.Geniali sudetis jau kele pagarba
Taipat filme Yra visko nuo "Hellsing" iki "Kanon" ,nuo skraidanciu nutrauktu galuniu iki mielos ,kvailos ir linksmos Nyu. ir to viso ciantre Liucy karo tarp zmoniu (is labaratorijos) baimes ir savo prigimties auka.
Siaip ar taip mano nuomone tai siadevras best of the best of the best
Nkarto geresnis us betka ka as esu mates .
Comment
-
Šiaip tęsinys įmanomas, nors ir nelabai. Mangoj dar yra istorijos. Jei ką dominą kaip ten toliau vyskta veiksmas su diclonius plitimu ir ta organizacija tai paskaitykit. Tačiau nelabai įsivaizuoju ar būtų galimybė Lucy "prikelt" O šiaip galiu dar perspėt dėl žiauriai prasto piešimo :bored:Comment
-
Gerai as paskaitinejau ka cia zmones parasinejo apie elfen lieda ir noriu pataisyt klaidu bisky.
Pirma kaskas rase nyu\liucy gali pastot nuo zmogaus yra bisky kitaip kiekvienas kury liucy uzkrecia savo vekturiais tures vaika dikoloniusa . nes vaikystej begdama is labaraatoryjos paliete ta provesriu ir buvo pasauta profesoriui gime dikuloniusas 35 .O tam kareiviui kur liko gyvas 2 seryjoi , jis iskirto daktara ir pabego kodel??? todel kad ji norejo iskastruot.
Antra liucy nera stipriause tik vyriause ir ziauriause. Trecia liucy nezude to profesoriaus ne delto kad jis jos vaikystes draugiai bande gyvybe isgelbet.zmogaus kuris pleso kitus zmones i gabalus supratimu mirtis nera didziause bausme ,ji jo nezude nes jis turejo dukra dikoloniusa jo darbas reikalavo ja nuzudyt todel jis kankinas.Katvirta katik gime dikoloniusai nebuvo paimami tu labaratoriju juos nuzudydavo.
Comment
-
hmmm... sunku suprast ka cia bandai pasakyt, manau pirma turetum istaysit savo teksta pries megindama kitus mineti. Kiek pavyko suprasti, tai viskas tai buvo gan suprantama siuzeto metu.
bet nemanai, kad tai nesukeltu tiek dauk oziatazo, taip kai tai padarytu, jeigu ji pati visdelto pastotu... tai galima itarti manim pamineto epizodo.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-05-27, 16:10.Comment
-
UZKREST KITUS KAD JU VAIKAI BUTU DIKOLONIUSAI (KAIP SU PROFESORIAUS DUKRA ACITIKO)Comment
-
Gerai as paskaitinejau ka cia zmones parasinejo apie elfen lieda ir noriu pataisyt klaidu bisky.
Pirma kaskas rase nyu\liucy gali pastot nuo zmogaus yra bisky kitaip kiekvienas kury liucy uzkrecia savo vekturiais tures vaika dikoloniusa . nes vaikystej begdama is labaraatoryjos paliete ta provesriu ir buvo pasauta profesoriui gime dikuloniusas 35 .O tam kareiviui kur liko gyvas 2 seryjoi , jis iskirto daktara ir pabego kodel??? todel kad ji norejo iskastruot.
Antra liucy nera stipriause tik vyriause ir ziauriause. Trecia liucy nezude to profesoriaus ne delto kad jis jos vaikystes draugiai bande gyvybe isgelbet.zmogaus kuris pleso kitus zmones i gabalus supratimu mirtis nera didziause bausme ,ji jo nezude nes jis turejo dukra dikoloniusa jo darbas reikalavo ja nuzudyt todel jis kankinas.Katvirta katik gime dikoloniusai nebuvo paimami tu labaratoriju juos nuzudydavo.
Tik dar pataisysiu: -Spoileris:Lucy nenužudė direktoriaus Kurama ne tik dėl jo dukros, o dar ir todėl, kad norėjo sukelti jam skausmą, išžudydama visus jam artimus žmonis. Dėl to pirmojoj serijoj ji nužudė niekuo dėtą merginą Kisaragi, mat Kurama dėl jos sunerimo. Ji norėjo,kad kurama patirtų tokį pat skausmą (moralinį) kokį patyrė ji.
Ir kaip jau minėjo slicKrox, tavo rašyba kaip penktoko... Rašyk bent jau įskaitomai, imk pavyzdį iš dėdės niekshoComment
-
Manau,kas paziuri visa sia anime,ir visi buna su savo skirtingomis nuomonemis,tai gali daug ka pasakyti apie zmogu.Kam nepatinka,tai tikriausiai tokiems norisi daugiau matyti raudonos spalvos,kaip krenta galvos ar galunes.As esu prie tokiu zmoniu,kuriam patinka si anime,kuri man yra tokia psichologine,reikia suprasti kiekvieno zmogaus pasauli ir tas man asmeniskai labai domino,tuom ir anime yra kitokiaabarstyta ziauriomis akimirkomis,bet paskui matai kitokias spalvas:romantiskas,svelnias.Ir esu laimingas,kad bus pratesimas,tik reikia tureti auksines kantrybes sulaukti kitu metu:2008.07.16Comment
-
Narsiau ir radau viena svetaine apie "Elfen Lied",kur viena fane (taip pavadinkime) parase savo komentara to multiko autoriui,o tas atsake,kad turi pratesti,nes yra daugelis zmoniu,kurie liko nesuprasti del pabaigos ar kazkas panasaus.Kas supranta gerai ar normaliai anglu kalba,tai cituoju: "Well I think i have to continue Elfen Lied because there are many Fans like you, who what a continue of EL.
I have started the next Elfen Lied and i dont really know when i have finished it.
Maybe 16.07.2008".Comment
Comment