Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
    • 2161

Aisq gerbiu toki varianta, bet labai jau nelogiskas antras variantas, nera gi cia tokio lygio Fantasy... Kaip ir sakiau Nyu/Lucy 100% turi nauja givybe savyje, kada nuo ko ir kaip tai, manau visi mate ir zino, jei tik biskeli pameginsit atsiminti... Ateityje turesim tikslu atsakima kas visdelto ten buvo uz duru nors as ir taip pilnai isitikines savo teigimu.
    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-04-15, 13:42.

Comment

• niekšas
      forumo idiotas

• 2006 08 23
      • 544

Ka jus čia nusišnekat, niekada ta lucy nebuvo nieščia, ir kodėl (pasak slicKrox) "Nyu/Lucy galiausiai turi buti niescia"? nu prisifantazavote (ar čia taip pag. mangą, kurios neskaičiau?). O ten pabaigoj, už durų (spoiler) manau vistik buvo gyva lucy, ba anime yra sci-fi, o ne fantastik, nemanau kad jame galėjo būti dvasių, vaiduoklių ar ko panašaus, kažkaip vaiduoklis labai nesižiūrėtų šitam anime. Be to jūs čia apie kažkokį pratesimą prabilot? Čia gal ir tas Lucy nieštumas iš pratesimo? (kas galėjo jai "įkrušti" jauniklį?Ji išneštų bašką kiekvienam netaip į ja pažiūrėjusiam, ka jau kalbėt apie poravimasi... Ar čia Kouta pasistengė? Toks padorus vaikinukas atrodė )

Comment

• slicKrox
        Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
        • 2161

Patariu paziuret 5'a epizoda nuo 21min.
        Nors daba dar karta ziurint, pradejau biski abejoti savo teigimu... gal jis ir nespejo jos patvarkyti ta akimirka.... gal jis visa ta laika tik nusirenginejo, nors tuo mementu gal jau buvo patvarkes ir rengesi... Cia, reikia, kad kas be manes paziuretu dar ta akimirka ir pasakytu savo nuomone apie tai...

Comment

• niekšas
          forumo idiotas

• 2006 08 23
          • 544

Autorius slicKrox
          Patariu paziuret 5'a epizoda nuo 21min.
          Nors daba dar karta ziurint, pradejau biski abejoti savo teigimu... gal jis ir nespejo jos patvarkyti ta akimirka.... gal jis visa ta laika tik nusirenginejo, nors tuo mementu gal jau buvo patvarkes ir rengesi... Cia, reikia, kad kas be manes paziuretu dar ta akimirka ir pasakytu savo nuomone apie tai...
          Aha, katik pažiūrėjau (eh, net malonu buvo prisimint seną gera EL, kurį labai seniai žiūrėjau, ir kurį butinai reiks peržiūrėt dar kart, ba tada žiūrėjau su broliu per vėlai supratau, kad su broliu tokiū dalykų geriau nežiūrėt, nežinojau dar tada,kad el lied'e bus ecchio tai žinot, tox ten ir žiūrėjimas su bratka, reiks būtinai kada normaliai peržiūrėti) ir po šio ilgo nukrypimo nuo esmės skliaustuose turiu pripažinti, kad taip, gali būti, tikrai susidarė ispudis kad ten buvo praleista hentai scena ...

Bet vis tiek noriu paklaust gerbiamo slicKrox, iš kur ta informacija apie nieštumą, nesakau kad prisigalvojote, bet iš kur jūs tai sužinojote? Seriale tikrai nebuvo užsiminta apie tai, pratesimo pasak Anidb ir animeNfo irgi nėra (iš kur ištraukėt?) tai iš kur tokia teorija apie Lucy nieštumą (ar tai "nėštumą", nežinau kaip rašosi)? Tarkim kad biedna Lucy vis tik patvarkė tas loxas (gerai kad ji jam bošką išnešė), bet gi nebūtinai nuo vieno pasiporavimo
          atsiranda jauniklių.

Comment

• slicKrox
            Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
            • 2161

Na va... galiausiai ir Tu linki biskeli prie mano versijos, na ar ja 100% patvarke tas nieksas dar neaisku, bet labai arti to. Jei galiausiai jis ir patvarke, tai manau ji tikrai butu niescia. Tai parodo netiesiogai, bet tuo pat metu ziurovui duoda susidaryti tokia nuomone, kas ir butu intriga naujuose epizoduose, nes gale anime manau butent ji stovejo. Aisq kurejai, tau tai neatskleis, taigi tai galetu buti puiki staigmena ir pratesimas... pasvarscius visai nebloga ideja, nors nemanadau, kad pratesimas butu tokas pat intriguojantis, bet kas ji zino...

Ir beje, nesikreipk i mane "Jus" , as tik trimis metais viresnis uz Tave ir dar nieko nepasiekiau siam givenyme kuom galeciau didziuotis.

Comment

• niekšas
              forumo idiotas

• 2006 08 23
              • 544

Gerai, bendrausim draugiškai, kreipsiuos "Tu"

Nu aš irgi tikiu, kad tas siluetas už durų buvo Lucy. Bet va Killerbee versija,kad tai kitas veikejas (diclonius panašus į lucy) irgi tikėtina. Nu jei pratesimas tikrai bus, tai bus įdomu pažiūrėt.
              Nors vienam rusiškam forume visi prisiekinėjo, kad tesinio nebus...

Comment

• sakuya
                M
                • 2007 04 18
                • 41

Suderino imo sunkiai suderinama, toki rimtuma iš vienos pusės ir ecchi iš kitos, gavosi labai neblogai. Su malonumu kažkada žiurėjau

Comment

• Jigoku_Shoujo

tikiuosi tesinys bus seip man patiko,grazus anime brrr kadangi as gyvunu myletoja tai man to suniuko buvo laaabai gaila

Comment

• Blood_Wolf
                    ...whatever...
                    • 2006 10 28
                    • 112

As tai net nezinojau apie ka buvo EL tik buvau girdejas kad jis geras. O ir patiko ne del to ziaurumo.

Comment

• slicKrox
                      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                      • 2161

black_shadow nemanai, kad pries rasant reiketu atidziai perskaityt visu cia paliktus pranesimus ir nuomones, ir poto tik drasiai spresti apie kitus. Suprantu tavo perpildytas emocijas, bet nereikejo taip viska ant lektutes pateikti. Stai ka naudok pries rasant tokius atvirus pranesimus:
                      Spoileris:
                      naudojam rashydami teksta tarp [ spoiler] ir [ /spoiler]

Comment

• Killerbee
                        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                        • 2910

Mane turbut irgi i dauguma ikisho? EL isvis vienas is mieliausiu anime aplamai. Nu suniuko aisku gaila buvo, bet tas pats FMA daug ziauresnis.

Comment

• Koaru
                          Narys
                          • 2007 04 24
                          • 63

Kaip ir visiems cia daugumai esanciu man patiko Elfen Lied Bet kazkaip pabodo tas kraujas, po kiek laiko net nebeidomu buvo i ji (krauja) ziureti todel daviau 4

Comment

• black_shadow

Pirmas mano komentaras buvo apie zmoniu anime nesupratinguma,kai kurie komentatoriai matesi,kad ziuri anime ne del to,kad matyti raudona spalva-krauja,kai kurie atsirado misteriai "ekspertai"apie anime trukumus,kodel cia reikia gilintis i kazkokius atsiprasant "Sh"dalykus?Mano akimis Elfen Lied yra geras animacinis filmas,kur parodo ne tik smurta,bet ir grazias spalvas,o ta melodija yra nepakartojima.As net labai noreciau,kad butu Elfen Lied pratesimas,nes ziuredamas 14 epizoda,tikrai liko daug klaustuku del pacios Lucy,
                            Spoileris:
                            kuri taip ir liko guleti vonioje,o ir daktaras pasirode ant pabaigos,o maniau,kad kartu mire su savo dukra per sprogima...
                            ar jums tokie klaustukai neatsirado,beziuredami si paskutini epizoda?
                            Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-05-02, 19:47.

Comment

• Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                              • 2910

Nera jokio 14ep. Ten special ar dar kazkokia fignia. Su serialu mazai ka bendro. Net neziurejau. Is patirties zinau kad neverta.
                              Va, radau ТВ 14 - DVD Special (21.04.2005)
                              Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-05-02, 19:47.

Comment

• black_shadow

14 epizodo nera,kai as si epizoda esu mates ir ziuriu?Man,tai asmeniskai 14 epizodas dar daug ka paaiskino,kodel pavyzdziui
                                Spoileris:
                                Lucy nezude to daktaro
                                .Taip,as asmeniskai tikrai nesuprantu,kam 13 epizode raso "The End",kai dar yra 14 epizodas,kuri tu vadini,kazkokiu tik special ir panasiai,nors ir special,bet tas special epizodas man taip ir paliko tuos pacius klausimus,ka buvau rases pries tai apie Lucy ir daktara.
                                Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-05-02, 19:39.

Comment

Working...