Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Augis24
    AZ rėmėjas

• 2009 03 29
    • 767

Va šitas yra totalus gėris... Tik uncencored jį reikia žiūrėt, nes kitaip anime yra totaliai sugadintas. Pirmasis horror anime ir geriausias, kol kas.

Comment

• .Gry.
      Naujokas
      • 2011 08 27
      • 7

Po kokio milijono metų vėl pažiūrėjau. Na, man patiko. Praeities-dabarties maišymas, veikėjų išgyvenimai, pats siužetas ir pagrindinė herojė(Liusės pavidalu). Gal tik mažoka serijų buvo - norėtųsi, kad veikėjai labiau atsiskleistų, būtų atsakyta į daugiau klausimų, nes pati ne viską supratau. Ir kažkaip labai greit viskas baigės...

Bet openingas dieviškas, vis klausau ir klausau... (mm)

Comment

• TheNewGuy
        Narys

• 2011 03 22
        • 63

Anime man beveik tobulas ,vienintelis bereiksmis minusiukas kuri galiu sugalvot tai piesimas kuris kaikuriose vietose atrode gan keistai atrode. 10/10 hands down.
        .Gry. visiskai sutinku del openingo

Kazkur perskaiciau kad manga veiksmas klostosi toliau, tai tiesa ar ne?

Comment

• Viktoras
          Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
          • 190

Taip, yra dar panašiai tiek mangos, bet ten viskas pasidaro visiškai fucked up, creepy, mercyless ir heartless, pats viską perskaičiau savu laiku ir galiu užtikrintai pasakyti: jei laikote save normaliu, užjausti ir suprasti kitą galinčiu žmogumi, net nelieskit šito š***, nes po to liksit bent trumpam emociškai ir psichologiškai sužaloti visų tų žiaurumų...

Comment

• Dalathan
            Naujokas
            • 2011 10 29
            • 17

Turbūt vienintelis nepatikęs dalykas yra serijų trūkumas, viskas atrodė šiek tiek per staigu. Anime gan gerai buvo perteiktas per tiek mažai laiko, bet vis vien norėjosi kažko tai ilgesnio.
            Tačiau Elfen Lied vis tik nusipelno vieno iš geriausių anime pavadinimo už savo visišką unikalumą, bei sugebėjimą įtraukti žiūrovą per tokį trumpą laikotarpį.

5/5

Comment

• Dai-Katana
              Podcast or Death

• 2004 10 04
              • 686

Heh, šitas šlamštas vis dar sulaukia tiek daug dėmesio. Kai tik pradėjo eiti jis, visi aikčiojo ir džiaugėsi dėl nutraukiamų kojų ir pirštukų, taip ir dabar tas pats. Net po kiek laiko jis prisimenamas ne dėl savo istorijos ar kažko tokio, bet dėl kruvinų nesąmonių.

Man paprasčiausiai animacija Elfen Lied yra šlykšti, istorija neįdomi, kraujas pateiktas ne taip, kaip mėgstu ir tas smurtas čia toks labiau gal į paauglius orientuotas. Daviau 3 balus, nes mažiau ar daugiau nieko nepakeistų. Ir po 7 metų mano nuomonė visiškai nepakito - dar didesniu šlamštu man šis anišitas atrodo.

Comment

• EvilNekoNya
                Naujokas
                • 2011 10 13
                • 11

Žiūrėjau šį anime prieš tris(?) metus, tad nelabai pamenu apie ką ši visa istorija buvo lyg.. apie mergą kuri pabėgo iš kalėjimo prieš tai visus ištaškiusi, o paskiau prasidėjo jos gaudynės ir romaniukas... Asmeniškai man prieš tris metus šis anime velniškai patiko, o dabar ne, antra karta jo tikrai nežiūrėčiau. Tad duodu 4/5.

Comment

• BLACK cat
                  Narys
                  • 2010 07 09
                  • 58

katik baigiau ziuret tai ispudzei dar silti man asmeniskai patiko,buvo tikrai idomu ,nebuvo minciu nutraukt ziuret po pirmuju epizodu. Veiksmas isirutuliojo labai netiketai,negalejai nuspet visos istorijos iki paskutines dalies. Opening garso takelis buvo tiesiog uzburiantis,net pacio anime eigoj skambejo nekarta ir tikrai labai grazu buvo ausims piesimas grazus,neperkrautas detaliu,neperspaustas, duodu tvirta 9 ir rekomendacija paziuret dar nemaciusiems

Comment

• .RECAni
                    Rimtas forumo narys

• 2010 04 03
                    • 152

Del sio sedevro net nesigincysiu. Zinoma, po serialo lieka labai daug klausymu (sci-fi ziurovams), bet tai, ka svarbiausio pamate pats rezisierius (dar tuomet nebaigtoje mangoje) ir uzsibreze perteikti trumpame formate (13-oje animuotu seriju) jam pavyko su kaupu.

Kanbe originally thought that Elfen Lied was a love story, and he could make series in that way that it would bring viewers to tears

Comment

• PaaP'S
                      Naujokas
                      • 2012 11 04
                      • 13

būtina peržiurėt šita anime. 10/10

Comment

• Azazelis
                        Naujokas
                        • 2013 09 28
                        • 2

Kažkas nerealaus. Po pirmos serijos megalėjau sustot iškart visas peržiūrėjau 10/10.

Comment

Working...