Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Nju`Liuci

killerbee shiektiek tawes nesupratau gal galetum normaliau truputuka??mm??

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Nju`Liuci
      killerbee shiektiek tawes nesupratau gal galetum normaliau truputuka??mm??
      Kuri vieta tau neaiski?

Comment

• Sable
        The Hitchhiker

• 2005 03 11
        • 1530

Kazkaip ta vieta kur kabinamasi prie atskiru zodziu tu praleidai... Matau tau gan problematiska skaityt tarp eiluciu. Taip, rasiau perhiperbolizuotai, bet tas hiperbolizavimas is nulio negimsta... Ir cia as tingejau rasyt...

ps.: tikrai reiketu, kad tave mama pergimdytu...
        cia kaip zio ir rase, atsakinet i tokiu zmoniu komentus ner prasmes, nes jie mato tik tas teigiamas puses ir net defektai jiem tampa privalumais
        Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2006-12-20, 12:29.

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius Sable
          Kazkaip ta vieta kur kabinamasi prie atskiru zodziu tu praleidai... Matau tau gan problematiska skaityt tarp eiluciu. Taip, rasiau perhiperbolizuotai, bet tas hiperbolizavimas is nulio negimsta... Ir cia as tingejau rasyt...
          Kam kabinejimasis prie zodziu o kam tiesiog bendravimas. As gi cia su anime megejais pabendraut atejau.
          ps.: tikrai reiketu, kad tave mama pergimdytu...
          Va cia tu ir pats neperskaitei tarp eiluciu ir prisikabinai. Geda tau!
          cia kaip zio ir rase, atsakinet i tokiu zmoniu komentus ner prasmes, nes jie mato tik tas teigiamas puses ir net defektai jiem tampa privalumais
          Va parodyk pavyzdi ir pasinaudok savo patarimu. Kas del defektu tai as neteigiu kad ju nera, bet jei patinka kurinys tai kam del ju parintis? Ir be to, tai nebutinai defektas o nemegstamos detales ar stilius. Tipo fanservisas ar haremas. Tai nera defektas o "man tai nepatinka". O gal haremas mano vaikystes svajone buvo?
          Pretenduojantis i "objektyvuma" turetu tai suprasti.
          Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2006-12-20, 13:25.

Comment

• niekšas
            forumo idiotas

• 2006 08 23
            • 544

Nu sutinku, kad EL nemažai veikėjų su psixikos sutrikimais(dauguma), bet net nežinau ar tai trukumas, ar privalumas. Visdelto tie sutrikimai ne iš gero gyvenimo, ir ne be priežasties. Kai tavo sesery pravaro pusiau, o tevui baška išneša, arba tave uždaro į laboratorija ir velniai žino ka daro, tai tikrai nesunkiai stogas pavažiuoja .Manau tai gyvenimiška ir realu,o man patinka realistiški anime, todėl vertinu tai kaip pliusa,o ne minusa.Nors, aišku, čia nuo skonio priklauso. Sorry, kad vis kišu ta savo realizma, bet tai yra tas dalykas kurio animuose kartais pasigendu.

Comment

• Youka
              bishoujo

• 2006 01 30
              • 335

Autorius niekshas
              . Kai tavo sesery pravaro pusiau, o tevui baška išneša, arba tave uždaro į laboratorija ir velniai žino ka daro, tai tikrai nesunkiai stogas pavažiuoja .Manau tai gyvenimiška ir realu.
              na as manau absoliuciai priesingai.
              bet prielaida, kad nuo to paprastai butu iseinama is proto, galima daryti.

na anyway, man sitas animas jau taip nesuzibejo, kad net nepastebejau jokiu pripainiotu psichologiju ten. nors galiu daryti prielaida (^^) is jusu postu, kad taip, psichologizmu ten oi pasitaike.
              linkiu jums tokios kurybines sekmes ir per lietuviu pamokas

Comment

• niekšas
                forumo idiotas

• 2006 08 23
                • 544

Autorius Youka
                na as manau absoliuciai priesingai.
                bet prielaida, kad nuo to paprastai butu iseinama is proto, galima daryti.

na anyway, man sitas animas jau taip nesuzibejo, kad net nepastebejau jokiu pripainiotu psichologiju ten. nors galiu daryti prielaida (^^) is jusu postu, kad taip, psichologizmu ten oi pasitaike.
                linkiu jums tokios kurybines sekmes ir per lietuviu pamokas
                Ar aš kažką prikūriau? tipo prigalvojau kažką ko nebuvo? ar ka tu čia turi raumenyje? Ką butent aš prikūriau?

Comment

• Sable
                  The Hitchhiker

• 2005 03 11
                  • 1530

Oi pasinaudosiu dar ir kaip. Cia jau bus paskutinis postas siam thread'e mano...:bored:
                  Bendravimas kabinejantis prie zodziu dazniausiai tampa gan komplikuotas. Daznai net nugrybaujama iki begalybes. Zinau nes pats ta praktikavau kelis sykius, kol neuzknisdavo totaliai.
                  Skaitau tarp eiluciu visai patenkinamai. Tai tu ir vel nesugebejai izvelgt pajuokavimo i sali nuo diskusijos.

na ir i pabaiga: hareminiai animai nera mano kazkoks priesas ar kazkas panasaus, ka tu cia pradejai isivaizduot, netgi EL is pradziu buvo patikes (tik beje tas buvo del horror jo dalies) bet uzteko isivaiduot koki nors is EL heroju musu realiam pasauly, tai ir pasikeite nuomone drastiskai. tau gal ir patiktu prisikviest i namus bemyzanciu nezinia kada supsichuojanciu mergu, bet as susilaikyciau, kaip ir susilaikysiu nuo atsakinejimo i tolesnius tavo komentus:sick:

Comment

• Kurotani
                    Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
                    • 119

EL trūkumų yra, bet tobulų anime, kaip ir žmonių-nebūna, taigi mielai žiūrėčiau ir el tęsinį , aišku jei tik toks bus

Comment

• DarkSide

Labai geras anime. Respect. turi gera ideja gerai padarytas.

Comment

• ame_shoujo

Eften Lied siaip fainas ir man patikes anime... kai kuriose vietose jis tikrai "biski" (labai) ziaurus buvoo... bet siaip toks idomus... neatsibosta

Comment

• Claud
                          animejus
                          • 2006 12 30
                          • 43

Cizofreninis anime bet geras.Garso takelis geras
                          http://www.ipix.lt/out.php/i9338_mononoke.gif (Privalo būti ne didesnis nei 500x130)

Comment

• Katsu
                            Hajimemashite

• 2007 01 18
                            • 192

Viena aisku, Elfen Lied tiek pat megsta, kiek ir jos nekencia. Kazkoks uzburtas ratas gaunasi. Patiko visas istorijos pateikimas. Na taip, daugeli (ypac tuos, kuriem nepatiko isvis ^^) sokiravo Lucy, pridariusi ko nereikia viduryje kambario ^^. Bet tai juk ne esme. Atrodo, tikrai nieko sudetingo nera sioje anime, bet tai gali pasirodyti del pavirsutinisko ziurejimo. Nezinau, kai ziurejau Elfen Lied, tai mane tikrai prikaustydavo prie ekrano. Tas siuzeto pateikimas; diclonius supergalios tikrai ispudingai ir isskirtinai atrodo; bei tie prisiminimai is vaikystes. Uch...

Muzika... Jep, soundtrack'a klausau iki siol. Kodel? Tikrai vezantis daiktas, ties kuriuo padirbeta buvo is sirdies. Klausai ir tiesiog prisimeni tuos epizodus.. Kuriuose si muzika sukuria nerealia atmosfera. Thumbs up uz opening theme! Visada persklausydavau nuo pradzios iki galo.

Comment

• Surreal
                              Green World

• 2006 10 31
                              • 76

Aš prie tų, kurie Elfen Lied mėgsta :] Tiksliau, aš jį dievinu. Trūkumų yra: blankūs veikėjai, comedy elementai man kaip ir nelabai pritiko. Nesiknisant giliau, Elfen Lied nuostabus. Vien dėl to, kad niekaip negalėjau atsitraukti nuo ekrano. Puikiai derantis žiaurumas ir meilumas, na, nesikartosiu... Soundtrack'as gražus taipogi, apie opening'ą net šnekėt neverta. Man ir ending'as labai patiko - techniškai paprastas, paaugliška mergaičių dainelė, bet graži.
                              Žodžiu, tęsinio norėtųsi... Ova paaiškino keletą neaiškumų, bet tai neturėtų būti jau pabaiga. Gal tada ir veikėjai labiau atsiskleis.

Comment

• radament666
                                "Umi no Suna" Dark

• 2007 02 18
                                • 154

Elfen Lied yra geras. Kad ir kiek jis butu ziaurus ir kruvinas, vistiek geras savo istorija.
                                O kam nepatinka tokie ziaurus tegu neziuri, man pvz Higurashi no Naku koro Ni buvo ziauresnis, bet vistiek geras.(pabaiga ypac patiko)
                                Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos Klubui

Comment

Working...