Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Hulkas
    Naujokas
    • 2007 07 13
    • 7

Autorius amaeru
    pirmą seriją vos ne vos pažiūrėjau ir toliau nei iš vietos. kaip čia taip dabar, visų tiek išgirtas animas
    Toliau ir nezek,as visa anime prazejau tikedamasis kazko to,del ko jis toks giriamas.Taip ir neradau.

Comment

• amaeru
      big fcuking surprise

• 2008 11 15
      • 111

Autorius ciombiukas
      Is vienos serijos negai spresti pagal anime.
      aš ir nesprendžiu;} gal dar nepribrendau šian animui;D šiaip iš pat pradžių mačiau tuos minusus, kodėl nepatiko. pliusų tai tik tiek, kad kažkiek įdomu, kas ten kur kodėl vyksta. bet ir tai nepakankamai sudomino. :} tai net ranka nekyla įsijungt kitų serijų. :}

Comment

• pinokio
        友情

• 2008 11 16
        • 218

Autorius amaeru
        aš ir nesprendžiu;} gal dar nepribrendau šian animui;D šiaip iš pat pradžių mačiau tuos minusus, kodėl nepatiko. pliusų tai tik tiek, kad kažkiek įdomu, kas ten kur kodėl vyksta. bet ir tai nepakankamai sudomino. :} tai net ranka nekyla įsijungt kitų serijų. :}
        ten is pradziu neidomu, nes nieko nesupranti Siaip tai patariu paziureti si anime , nes jis issiskiria is visu kitu matytu anime tuo, kad jame demesys nukreiptas ne i veikeju galias, o i ju isgyvenimus, poelgius Siaip as pats si anime maciau 3 kartus, ir galiu pasakyti ,kad is pradziu atrodo siek tiek nuobodokas,bet veliau, tai patikek, atitraukti akiu negali

Comment

• Esquisse

Dieviškas anime... kiekviena serija labai įdomi ir siužetas taip pat, labiausiai patiko 8 serija,bet ten labai pagailo to šuniuko... Ta serija daug ką paaiškino Beje, manau kad ne tik aš bet ir kiti norėtų sužinoti kaip ten su ta 13 serija pabaiga labai neaiški nors kai kurie jau yra supratę (iš tų kurie žiūrėjo) kad ten buvo Nyuu-chan šešėlis Na, vistiek duodu 5/5 ;D nes šis anime tikrai vertas daug...

Comment

• Mikuru
            Naujokas
            • 2010 02 14
            • 22

Bene geriausias veiksmo anime kurį esu mačius, paskutinė serija buvo tikras klaustukas... Bet tas klaustukas ir atvėrė duris fantazijoms

Comment

• jackass
              Naujokas
              • 2010 02 14
              • 7

senei matytas ir dar nepamirštas ^^

Comment

• Davie
                Žaltys
                • 2009 08 31
                • 36

Gal žinot kokių panašių animu? Turiu omeny violence, drama, romance?

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Mikuru
                  Naujokas
                  • 2010 02 14
                  • 22

Autorius Davie
                  Gunslinger Girl, bet romance jame yra labai mažas truputis...
                  Saikano, Ga-Rei -Zero-,Mnemosyne...

O šiaip tai yra ir aprašymų sąrašas pagal žanrus
                  Paskutinis pakeitimas nuo Mikuru; 2010-02-14, 22:06.

Comment

• Defiguss
                    Naujokas

• 2009 11 18
                    • 27

Ech, matau, pagyros Elfų Dainai liejasi laisviau nei kraujas toje pačioje dainoje. Matyt, mano smegeninėje trūksta kažkokio varžtelio, kurį turi bent devyniasdešimt nuošimčių anime gerbėjų, bet pačiam EL pasirodė šiaip sau, vidutiniokas. Neneigsiu, emocinį užtaisą jis turi ir psichologinį diskomfortą sukelia. Kadangi tai rasi ir buvo vienas jo tikslų, tai čia dedam riebų pliusą. EL kaip patirtis ir EL kaip savo žanro atstovas IMHO yra išskirtinis būtent įmantria ir gerai apgalvota šoko strategija. Romantiškus pasvaičiojimus keičia lekiančios galūnės, papų erotika paskęsta kraujo klane, melancholiškame peizaže ima snigti lavonais. Ir atvirkščiai. Didžiuma atvejų kraujo-meilės-papų metamorfozės sunkiai nuspėjamos, ir šitai sukelia baugius, keistus, bet tikrai neordinarinius estetinius įspūdžius. Be to, meistriškai sukurta kamerinė veiksmo scena, kur nuo namų iki mokslinio tyrimo centro - vos keletas žingsniai, o nuo romiai ošiančio paplūdimio iki karsto duobės - vos vienas pasimatymas. Beje, apie pasimatymus. Kūrėjas žaidžia ir superša įvairius veikėjus, kaip nori, užtat maksimalizuodamas efektą: EL pasaulyje bet koks atsitiktinis susitikimas tampa fatališku, o gatvėje pirmas praeivis pasirodo besąs pikčiausias priešas.

Tačiau kyla klausimas ar už šito shock value esama dar ko nors, kokio gilesnio akcento, kuris išskirtų EL iš panašių animų. Kitaip tariant, žiūrėdamas vis bandžiau susivokti, kas liktų, jeigu nematoma ranka ūmai nuleistų visą kraują ir užbrauktų disturbą. Mano nuomone, nekas teliktų. Siužetas - šablonėlis apie auksinės širdies protagonistą A; parūdijusios širdies protagonistą B su liabei liabei liūdnia [I]"vaikystėje marozius atėmė saldainį ir taip aš praradau tikėjimą žmonija" backstory; galutinai surūdijusios širdies antagonistą C, kurio backstory analogiškas. Toliau - emiškų nuotaikų persmelkta protagonistų A ir B draugystė ir penktos klasės etikos vadovėlio pasvarstymai, "ak, kokis žiaurus tas pasaulius".

Taigi asmeninis ir subjektyvus įvertinimas: kaip ypatingi emocijų amerikietiški kalneliai - liuks, kaip turiningas ir verčiantis susimąstyti žiūralas - mes tai matėm jau nesyk, ir matėm geriau. Visai gali būti, jog kažką praleidau...

Comment

• witkus
                      Take it easy

• 2009 11 21
                      • 261

Autorius Davie
                      higurashi no naku koro ni ir higurashi no naku koro ni kai. bene geriausias violence anime is visu. paziurejus higurashi, elfien lied man jau nebeatrode toks geras.
                      p.s. butinai reikia paziuret abu sezonus antraip pirmojo nesuprasi...

Comment

• Davie
                        Žaltys
                        • 2009 08 31
                        • 36

Ačiu už rekomendacijas.

Comment

• Denixe
                          Naujokas
                          • 2009 11 19
                          • 10

Anime tikrai vertas dėmesio. Tai buvo mano pirmas žiūrėtas horror anime. 5/5

Comment

• ignasis
                            Naujokas
                            • 2010 02 21
                            • 1

nu man sitas anime nerealiai patiko... gal kas zinot iseis najos serijos ar ne?

Comment

• ciombiukas
                              Forumo maniakas

• 2009 09 18
                              • 463

Autorius ignasis
                              nu man sitas anime nerealiai patiko... gal kas zinot iseis najos serijos ar ne?
                              Tikrai ne.

Comment

• El Cu Cuy
                                Narys
                                • 2008 07 23
                                • 39

Šita anima mačiau gal prieš kokius tris ar du su puse metų. Jis buvo bene pirmasis mano matytas anime nuo tada, kai rimčiau pradėjau domėtis Jeponiška animacija (neskaitant DB ir viso kito ką rodė per LNK). Man asmeniškai atrodo šiame kūrinyje buvo perlenkta su žiaurumu (galbūt žiaurumu pasižymintiem japonams yra normaliai). Nežinau kodėl, bet man juntamas Hentai prieskonis šiame seriale. Bendrai paėmus - labai vidutinis anime.

Comment

Working...