Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Likimo_Kalvis
    YOSH!!!

• 2006 08 26
    • 378

man tai ten nieks nepatika, man tas openings kazkaip nesirisa su paciu anime nieka ten nepakirtau, tik tiek ka daug krauja, bet nukirstas galunes durnai atroda
    Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• niekšas
      forumo idiotas

• 2006 08 23
      • 544

Nu bent man tai siuzetas patiko, ir tikrai nesigailiu,kad paziurejau sita anime.Gal kazkas ziurejo tik del kraujo, bet as tai ne vien del to. Siaip pati pradzia nuobodoka, bet animui ypusejus buvo tikrai idomu. O ir tas kraujas dar niekam nepakenke. Ir nezinau kodel cia visiem tas kraujas kliuva, bet ten jo tikrai nebuvo tiek jau daug. Siaip tai rimtas anime, man toki patinka.

Comment

• Jabatan
        kaprizas

• 2002 04 07
        • 71

ne kraujas trukdo, smurtas o su juo atrodo persistenge. Va keli zmoniu komentarai: "Labiausiai patiko kad kraujas taskesi i visas puses" "labai geros kruvinos scenos" "turiu pagirti uz labai geras zudyniu scenas" "man patiko scna kajp ji zude sargybinius".. atrodo kad cia ir slypi pagrindine mintis. Teip kad paskaiciau ir nesupratau kodel cia sedevras ar bent jau labai geras anime.
        Everything is everything

Comment

• Nju`Liuci

jabatan tame anime yra tik 12-13 ep ish shtraukiai kad 39??

Comment

• Jabatan
            kaprizas

• 2002 04 07
            • 71

citata ^^
            Autorius KazE
            daugumai tu kuriems EL nepatiko, jis nepatiko del to, kad paliko daug neatsakytu klausimu. Na aisku turbut visi nusprende, kad jie jau zino kaip ten bus ir pan (.^.) . Pirma manau EL specialiai buvo padaryta taip kad veikejai atrodytu pilki, kad kiltu daug, klausimu ir i juos atsakymu niekas neduotu. Del tos pacios priezasties EL ir baigesi visisku chaosu. O sakyt, kad cia mazdaug veikejai nykus, ar istorija leva ir pan. nesamone, nes bleen cia istorijos jauciu tik koks trecdalis jei nemaziau. Del veikeju tai manau cia gali but kaip kad kill bill'e buvo pirma klausimai poto atsakymai. Zodziu laukiam laukiam OVA'os ar gal net antro sezono (^_^)~
            man iskilo klausimas ar, isleidus 13 seriju su pilkais veikejais, daugyme klausimu i kuriuos atsakymo niekas nedave, anime yra geras. Bet jei parode tik trecdali (1/3 39/3=13) tai tebunie okis, bus ten dar galas zino kiek seriju kur personazai atsiskleis ir bus atsakyti visi klausimai. O jei rimciau tai spekuliuoti ant to kad anime super del to kas bus ateityje (jei bus) man netinka.
            Bet sunku kalbet kai nemaciau, bet taip visi atkalbineja tai vargu ir ar pamatysiu

p.s.
            cia buvo atsakymas i klausima is kur istraukiau 39 serijas
            Paskutinis pakeitimas nuo Jabatan; 2006-12-16, 22:40.
            Everything is everything

Comment

• Nju`Liuci

mhm geraj supratau gali nepykt bet manyciau wertetu tau ji paziureti ^^

Comment

• niekšas
                forumo idiotas

• 2006 08 23
                • 544

Autorius Jabatan
                ne kraujas trukdo, smurtas o su juo atrodo persistenge. Va keli zmoniu komentarai: "Labiausiai patiko kad kraujas taskesi i visas puses" "labai geros kruvinos scenos" "turiu pagirti uz labai geras zudyniu scenas" "man patiko scna kajp ji zude sargybinius".. atrodo kad cia ir slypi pagrindine mintis. Teip kad paskaiciau ir nesupratau kodel cia sedevras ar bent jau labai geras anime.
                Kraujas siame anime tikrai nera pagrindine mintis . Tiesa sakant aš žiurėdamas šį anime net nemačiau to kraujo (ta prasme nekreipiau demesio), nes siužetas buvo ydomus, o kraujas ten tik sudarė savotiška "anime skonį", atmosfera. Su smurtu tai nemanau, kad persistengta, argi smurtas animuose retenybė? Kas antram anime yra smurto, tik vienuose jo daugiau, kituose mažiau. Ir kadangi animas ne vaikams, tad ir smurto kiekis gali buti neribojamas . O svarbiausia, kad ir to smurto šiame anime nera tiek jau daug.Tiesiog žudymo scenos "gražios" (todėl toki ir komentarai) ir atviros, tačiau nemanau, kad ju čia daugiau nei kituose animuose. Čia toki žmoniu komentarai apie smurta greičiau ne del smurto kiekybės, o dėl kokybės. Ir visas tas kraujas, sudaro kažkokį įdomų pojutį žiūrint, tarsi leidžia pajusti kokia pavojinga yra Lucy. Ir žiurint šį anime, pojutis visai kitoks nei žiurint kitus anime. Atmosfera žiauri, bet greičiau ne dėl kraujo,o todėl, kad parodomas žmonių žiaurus elgesys su kita rūšim, žiauri gyvenimiška realybė, žiaurios, gan realiai perteiktos, gyvenimiškos situacijos, kurios net ir be kraujo butų pakankamai žiaurios, o kraujas tik sustiprina šį pojutį. Bent man šio anime atmosfera viena iš neyprasčiausiu, ir ne del kraujo, o todėl, kad parodoma didelė neteisybė.Vopšim įdomus pojutis žiurint. Siužetas pilnas įdomiu minčių, verčia susimastyti. Man labai patiko, ir visai ne dėl kraujo. Nors pažiūrėt kaip taškosi kraujas irgi malonu.

Comment

• Jabatan
                  kaprizas

• 2002 04 07
                  • 71

Taip beveik visuose anime, na daugelyje yra smurto. O ziuriu ka tu daba pasakei tinka ir black lagoon`ui. Ten ir parodoma "žiauri gyvenimiška realybė, žiaurios, gan realiai perteiktos, gyvenimiškos situacijos" (tebunie gyvenimo, kurio puse mums nelabai pazystama) yra ir kraujo, vienoj serijoj netgi nemazai. Bet nereikia jo tiek absurdiskai daug, kad suprast, kad veikejai yra pavojingi. Nia Black Lagoon man per labiausiai ir nepatiko, bet pvz geras.
                  Mm supratau! anime geras ne del kraujo, bet del to kad kraujas padejo sukurti atmosfera del kurios EL labai geras.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Jabatan; 2006-12-17, 00:54.
                  Everything is everything

Comment

• niekšas
                    forumo idiotas

• 2006 08 23
                    • 544

Nu vieniem šis anime labai patinka, kitiem labai nepatinka, tad galima daryt išvada, kad nuo skonio priklauso. Suprantu, kad ne visiem kraujas besitaškantis ant sienu yra patrauklus, gal kažkam tai nėra malonu, bet kraujas tikrai kažkaip savotiškai veikia žiurint. Gal tas poveikis vienus patraukia, kitus atbaido? Bet manau net jei ir nebutu tiek kraujo, anime vistiek butu įdomus, nes siužetas,bent man, visai patiko. Ir visdelto be kraujo ir masiniu žudyniu, galbūt, kažko truktų.Gal tai netgi šiek tiek atsilieptu atmosferai. Nu kraujas manau tik prieskonis, kuris vieniem patinka, kitiem ne, bet pati animo esmė tikrai ne kraujas. Gal kūrėjai specialiai tiek litrų kraujo pripylė,nes tai tinka prie rimto ir žiauraus siužeto? Vopšim kaip yra taip yra, bet net jei butų kitaip vistiek žiurėčiau, nes pats siužetas sudaro ydomia atmosfera, o kraujas gal ir nėra tox jau butinas, bet,bent pagal mane, visai nemaišo ir tinka prie siužeto.

Comment

• Just_AngeL

Sis anime buvo dar tik pradzioje kai pradejau ziureti japonu animacija, tikrai palieka ispudi savo grozio ir ziaurumo suderinimu, yra ir meiles ir neapykantos. Manau verta paziureti kiekvienam nes tai tikrai geras anime.

Comment

• Asmodeus.1110

Žinoma paviršutiniškiems žiurovams ,kuriems reikia TIK kraujo skraidančiu galvu,ranku ir t.t
                        jis pats tas,bet čia anime su potekste (del to jis man ir patiko)-Žmones kitokiu nei jie patys nekenčia,parodoma kiek daug neapykantos sukuriama tyčiojantis,žeminant kita,ir kuo visa tai baigiasi .

P.S Žmonės ,kurie nevertina gyvybės yra pamazgu pamazgos,visuomenės šiukšles.
                        Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-12-18, 21:53.

Comment

• Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                          • 2910

Kraujas ten tikrai ne esme. Esme yra draugysteje, seimoje, zmogishkume ir t.t. ir panasiai. Veikejai shitame anime man pasirode visai realus ir simpatishki (ne kaip kaip nge beprociai). Antra vieta po Berseko pas mane.

Comment

• Jabatan
                            kaprizas

• 2002 04 07
                            • 71

Ziurekim i visa tai taip: atejau paskaityt apie tai ka rasineja cia ir pagalvot ar duoti dar viena sansa siam anime. Diskusijas pilnas spoileriu tenka praleisti, kiti spangsta del kazko, nieko konkretaus nepasako, o paskutine dalis giria ji uz kraujo scenas. Kokia belieka nuomone susidaryti? Gers anime, nes ispudingai kazkas kazka zudo. Ir tikslas sio anime buvo parodyti tai. Ziureti verta? Ne.
                            Bet oki, ka galvoju turi didziuli trukuma. Neatsizvelgiu i tai kas raso situs komentarus. A kas galetu parasyt kodel verta paziuret si anime, to nepadaro (arba jei padare tai reiktu spoiler funkcijos cia kad galima butu perskaityt viska).
                            O va visgi smalsu man. Kokia sio anime pagrindine mintis?
                            Everything is everything

Comment

• Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                              • 2910

Autorius Jabatan
                              O va visgi smalsu man. Kokia sio anime pagrindine mintis?
                              As jau rashiau kokia. Pasirink kas tau atrodo svarbiausia. Zmones gi yra skirtingi ir mato savaip. Gal tu irgi tik krauja ir nutrauktas galunes pamatysi.

Comment

• Sable
                                The Hitchhiker

• 2005 03 11
                                • 1530

Jei bandyt suteikt gilia prasme, tai ir yra animas apie zmogiskuma ar tiksliau jo trukuma ir zmoniu neapykanta kitokiems zmonems. Kitavertus, jei anime tikrai turetu tokias gilias prasmes ar verta visa tai ikist i gan kvaila ecchi/comedy apvalkala. Kas nelabai suteikia visom tom noretom issakyt mintim rimtumo.

Comment

Working...