Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Skyrma

Autorius one-off_fan
    Tai vat ta ir noriu pasakyti, kad KERSTAS KERSTAS KERSTAS...

O ka reiskia panasaus, nes siaip Chobits nuo Elfen Lied skiriasi, nu nebent tu turi omeny love-romance zanra ar kazka panasaus... I"S OVA (2 dalys) yra neblogas yra ir I"S Pure, bet man nepatiko. Shinigami no Balad (6 serijos), o Horror kaip jau anksciau minejau tai Jigoku Shoujo neblogas Anime... Tikriausiai Trigun esi mates, tai irgi ziauriai geras Anime...
    Siaip maciau apie 60 ivairiausiu Anime, bet kai reikia ka pamineti pamirstu
    panasumas su Chi ir Nyu. Abejose merginose asmenybiu susidvejinimas, abi moka viena skiemeni... Vat kur panasumas. Aisku, zanrai skiriasi, bet visvien tas pats haremo principas

Comment

• Sasumi
      AquariusKiss

• 2006 08 06
      • 190

Autorius niekshas
      Jo sita scena *oi oi kep man faina*!!! geriausia scena visame anime(bent jau man).Buciau nieko pries jei ir realybeje uz tokius darbus zmones ant sienu butu istaskomi .Bjaurus man tas zmoniu pasikelimas,atseit "mes zmones,planetos valdovai,su kitais padarais elgiames kaip norime",bjauru.Tokius parazitus kai tie vaikai(kur suniuka nuzude) ir reikia galabyti. Gaila kad tik animuose jie taip istaskomi.Nors jei darysim prielaida kad dievas yra,tai gal visi tie zmones kuriuos sumala per avaryjas, ir parodo per zinias,sumalami yra neveltui?
      Bet kurio atveju,paziurejas sita anime pradejau dar labiau nekesti zmoniu kurie nesiskaito su gyvunais

Va koks grazus paveiksliukas
      joa pritariu tuom,kad ir as geriau nuzudau zmogu nei koki gyvi... bet kolkas zudau akim
      o ta suneli kai ten jau negyvai pritvanojo,tai plem paziurejau snargliai ** vos nio zemes matos,o jau tokias nesamones isdirbineja,tai pz galvoju,kas butu jej tikram gyvenime snargliai sukiltu...
      Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2006-11-18, 20:49.

Comment

• ^sancta^

Na joa pritariu tau , man tj suniuko buvo lb gaila ... Tu snargliu visai nea ... Hmm tik gaila kad juos tjp greit istaske , reikejo dar ilgiau pakankint ... (LIudna buvo lb po sitos scenos , *sob sob*) Ir seip elfen lied vienas mano megstamiausiu multiku , duodu jam uztikrintus 5 balus , lb grazi ideja ir visa kita ... Ir liudnas... T_T

Bejhe visiskai pritariu kad zmonija didziule rakstis musu planetoje ... IR nebijok , zmoniu greit nebelix ... tokia jau ta lemtis ... Seip visiskai pritariu tavo mintim ...
        Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2006-11-18, 20:48.

Comment

• arturikas
          Nieko nera
          • 2006 07 25
          • 10

pirmose epose buvo kiek blogiau, bet kuo toliau tuo kiaciau ir kiaciau, o pabaiga ziaurei kieta

Comment

• Evil_of_Darknesz
            Suicide is painless...

• 2006 04 09
            • 998

Nerealiai patiko.... Per visa anime nebuvo kada nuobodziauti.....Labiausiai patiko kad kraujas taskesi i visas puses, galvos ir kitos galunes buvo nutraukytos...Tik vienas minusas per trumpas

Comment

• Sasumi
              AquariusKiss

• 2006 08 06
              • 190

Autorius ^sancta^
              Na joa pritariu tau , man tj suniuko buvo lb gaila ... Tu snargliu visai nea ... Hmm tik gaila kad juos tjp greit istaske , reikejo dar ilgiau pakankint ... (LIudna buvo lb po sitos scenos , *sob sob*) Ir seip elfen lied vienas mano megstamiausiu multiku , duodu jam uztikrintus 5 balus , lb grazi ideja ir visa kita ... Ir liudnas... T_T

Bejhe visiskai pritariu kad zmonija didziule rakstis musu planetoje ... IR nebijok , zmoniu greit nebelix ... tokia jau ta lemtis ... Seip visiskai pritariu tavo mintim ...
              hehe gerai tureti bendraminciu,o as taj jau seniai pries zmonija nusistacius ...

Comment

• ^sancta^

Autorius Sasumi
                <...>as taj jau seniai pries zmonija nusistacius<...>
                Agha bendraminciai visur geri ... Hmm o kjp seniai tu pries zmonija nusistacius ?

Comment

• Juzut

Agam ce lb geras anime tik veiksmas galejo uzsitesti ilgiau labai geros kruvinos scenos - tikra atgaiva po visu tu romance animu bet labiausiai gaila kad toks trumpas

Comment

• ^sancta^

Na nz , nemanau kada niem turetu but ilgi ... 13 epizodu manau super trukme , nej per ilgas , nei super trumpas ... Ir sejp ... As asmeniskai nemegstu anime kurie ilgi ... Atsibosta ziuret , o ka jau kalbet apie visu seriju parsisiuntima ? Na dar fma buvo fainas nors ir 51 ep ... O seip neziuriu anime kurie turi daugiau nej 26 ep ... Buna per daug ... :P

Comment

• voiceofdeath
                      Rimtas forumo narys

• 2006 10 23
                      • 119

Na cia kaip paziuresi juk pabaiga ten nie i tvora nie i mieta neaiski visiskai tarsi prasosi tesynio.O del animu seriju tai kartais 3 ep animuose buna geresnis charu vistimas nie 26+ ep cia nuo kureju viskas priklauso.
                      Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
                      Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!

Comment

• Got Milk?

Elfen Lied - turiu pagirti uz labai geras zudyniu scenas,grazu piesima,nuostabu soundtrack'a,..zodziu sis anime abejingo nepaliks !
                        labai patiko kai Nyuu taske tuos idiotus berniokus,ta super-duper sargybini,ta kur norejo but 'naujuoju adomu' ( ) ir kitus atmatas

Comment

• ^sancta^

Autorius voiceofdeath
                          <...> juk pabaiga ten nie i tvora nie i mieta neaiski visiskai tarsi prasosi tesynio<...>
                          O man asmeniskai pabaiga liko netgi gana aiski ir abejoju ar ten kokio tesinio bereik ... Ir sejp pabaiga visai grazi , jaj kalbet apie tesini , tj jau gautusi greiciau ecchi , drama , romance is to aks liko , o ne mielas horror ... :P

Comment

• Nju`Liuci

shis anime yra labaj fajnaas man patiko scna kajp ji zude sargybinius man ta wieta isimintiniausia taj kad be abejoniujokio tesinio nerejkia

Comment

• niekšas
                              forumo idiotas

• 2006 08 23
                              • 544

Tesinys sakyciau nebutinas, bet butu neblogai jei toks atsirastu. Vat vienam rusiskam forume vis sklande gandai apie tesiny, bet kolkas neaisku ar tox bus. Pabaiga siek tiek neaiski, tai tesinys nepamaisytu.

Comment

• Jabatan
                                kaprizas

• 2002 04 07
                                • 71

Turbut geriausia sitam anime ir lieka openingas, o toliau tesugebejau 5 min paziuret ir viskas. Paskaicius ka cia priraset nesigailiu kad toliau neziurejau. Nemaciau (visko neskaiciau ^^) kad kas butu pagyre siuzeta. A ir atrodo, kad visi ziurejo tik del vieno. KRAUJO KRAUJO! ane? O atrodo Kaze parases, kad cia tik trecdalis siuzeto, bet juk nebus 39 seriju. Ar bus? Tei va. Gers openings... ^^
                                Everything is everything

Comment

Working...