jooooo......sitas tai tikras geris dabar jau sesei rodau (lietuviskai)siaip jau 3 karta ziurau
Elfen Lied
Collapse
X
-
p.s O kam patiko jis tik del kraujo tai manau jums cia blogai o ne elfen liedui.Paskutinis pakeitimas nuo karosas; 2009-10-09, 21:42.Comment
-
Anime yra ziauria geras, nes jame yra visko: nuo kraujo ir besimetanciu galuniu iki graudzios ir sukreciancios istorijos, kuri pasako, del ko kraujas liejasi laisvai.
Aisku, be galo liudna, kai zmones niekina kitos rusies atstovus, o ypac tuos, kurie labiausiai panasus i juos pacius.
Pati anime pabaiga, nors ir buvo aiski, bet paliko klausimu:
Jeigu dikloniai is tikruju nori sunaikinti pasauli, o zmones sunaikinti juos, tai kodel jie neima ir nepribaigia savo organizacijos diriko? Ir ar butinai jie Lucy turejo prazudyti sitaip? Kas tas svecias, atejes per 13 serija, kuris ir liko neaiskus?
Esu skaites, kad anime, pasiekusi mangos istorjos riba, pradeda skirtis, del ko anime dar galima tiketis pratesimo. Juk galima tik prideti tiek, kad Lucy aplauze ragus bet paliko gyva ir toliau tyrineja kaip mokslini subjekta (aplauze tiesiogine prasme). Tik reikia rasyti laiskus, kad kurtu, ir paskatinti. Be to, pats direktorius ir jo keslai liko neaiskus, ka butu galima suzinoti.
O taip tai, kaip minejau: garbe Elfen Lied tv versijos kurejams. Atgaivinkite serija, nes tik kurejas sugeba prikelti savo kurinius.
P.S. hei, karosas, ar is tikruju noretum gyventi vietoje, kur gyvena dikloniai ir butu neaisku, kada ateis tavo eile?Comment
-
Vienas is geriausiu anime tiesiog suzavejo nuo pirmo epizodo... ziureciau ir ziureciau... manga irgi super... mazai kada buna kad anime ir manga butu super nu cia pagal maneComment
-
Esu mates kokius 6 kartus si anime ,jis labai ziaurus jame daug psichologinio pobudzio ideju .Anime geras ispudi man paliko labai gilu,turbut bus pats pirmasis mano matytas anime jo berots.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
zmones brangieji, kodel niekas nepamini, kad sis anime turi kita stipria puse - muzika/sountrack'a. Dirbau su igarsinimu sio animes, tai pries tai as juo buvau suzavetas, po to as jame jau gyvenu. Kas ziuri tik del vaizdo tas tikrai gaus nusivilimo dozes ir nelaikys ANIMES SEDEVRU, taciau psichologinej/romantinej/dramos plotmej = SEDEVRAS. 10/10Comment
Comment