Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • pinokio
    友情

• 2008 11 16
    • 218

jooooo......sitas tai tikras geris dabar jau sesei rodau (lietuviskai)siaip jau 3 karta ziurau

Comment

• ciombiukas
      Forumo maniakas

• 2009 09 18
      • 463

Man sitas anime taip patiko kad nuo jo pradejau ziuret kitus, nes elfen buvo mano pirmas

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• DoubleR
        Berastis
        • 2009 06 06
        • 59

Hmmmm nu as nesuprantu ko visiem patinka elfen lied ? xD argumentokite.... Jega daug mesos ir kraujo fontainai... hmmm zinoma visiems patinka bet manau persistengta xD

Comment

• karosas
          Narys
          • 2008 02 28
          • 95

Autorius DoubleR
          Hmmmm nu as nesuprantu ko visiem patinka elfen lied ? xD argumentokite.... Jega daug mesos ir kraujo fontainai... hmmm zinoma visiems patinka bet manau persistengta xD
          Nu ispradziu man patinka anime aplinkair piesimas.Labai grazus miestas noreciau tokiame gyventi.Namas irgi labai grazus.Patiko ,kad jame buvo ir veiksmo,nebanalios romantikos,nyu susidvejinimas.Pati istorija irgi orginali.Jame parodytos slyksciausios zmoniu puses(pedofilija,nekentimas vien del isvaizdos)
          p.s O kam patiko jis tik del kraujo tai manau jums cia blogai o ne elfen liedui.
          Paskutinis pakeitimas nuo karosas; 2009-10-09, 21:42.
          http://myanimelist.net/animelist/Otaka

Comment

• ciombiukas
            Forumo maniakas

• 2009 09 18
            • 463

man pavyzdziui taip pat kap karosui patiko ne del violance o del savo piesimo biski romance ir kt.

Comment

• Nepas
              Naujokas
              • 2009 07 26
              • 12

Anime yra ziauria geras, nes jame yra visko: nuo kraujo ir besimetanciu galuniu iki graudzios ir sukreciancios istorijos, kuri pasako, del ko kraujas liejasi laisvai.
              Aisku, be galo liudna, kai zmones niekina kitos rusies atstovus, o ypac tuos, kurie labiausiai panasus i juos pacius.
              Pati anime pabaiga, nors ir buvo aiski, bet paliko klausimu:
              Jeigu dikloniai is tikruju nori sunaikinti pasauli, o zmones sunaikinti juos, tai kodel jie neima ir nepribaigia savo organizacijos diriko? Ir ar butinai jie Lucy turejo prazudyti sitaip? Kas tas svecias, atejes per 13 serija, kuris ir liko neaiskus?
              Esu skaites, kad anime, pasiekusi mangos istorjos riba, pradeda skirtis, del ko anime dar galima tiketis pratesimo. Juk galima tik prideti tiek, kad Lucy aplauze ragus bet paliko gyva ir toliau tyrineja kaip mokslini subjekta (aplauze tiesiogine prasme). Tik reikia rasyti laiskus, kad kurtu, ir paskatinti. Be to, pats direktorius ir jo keslai liko neaiskus, ka butu galima suzinoti.
              O taip tai, kaip minejau: garbe Elfen Lied tv versijos kurejams. Atgaivinkite serija, nes tik kurejas sugeba prikelti savo kurinius.
              P.S. hei, karosas, ar is tikruju noretum gyventi vietoje, kur gyvena dikloniai ir butu neaisku, kada ateis tavo eile?

Man patinka ecchi, school life, romance ir comedy. Deje, gaila, jie visi per trumpi

Comment

• ciombiukas
                Forumo maniakas

• 2009 09 18
                • 463

Man tai asmeniskai antro sezono nelabai noretusi nes jeigu antro sezono pabaiga butu kaip mangos tai butu pieva totali, bet cia tik mano nuomone.

Comment

• Juodojisesuo
                  ^-^murr...rrrr^-^
                  • 2009 06 17
                  • 68

Vienas is geriausiu anime tiesiog suzavejo nuo pirmo epizodo... ziureciau ir ziureciau... manga irgi super... mazai kada buna kad anime ir manga butu super nu cia pagal mane

Comment

• shigofumii
                    cruel man
                    • 2008 07 05
                    • 137

Esu mates kokius 6 kartus si anime ,jis labai ziaurus jame daug psichologinio pobudzio ideju .Anime geras ispudi man paliko labai gilu,turbut bus pats pirmasis mano matytas anime jo berots.
                    Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• marrek

zmones brangieji, kodel niekas nepamini, kad sis anime turi kita stipria puse - muzika/sountrack'a.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2011-09-09, 13:53.

Comment

• Jin
                        Crazy Weirdo

• 2009 02 06
                        • 242

Autorius marrek
                        zmones brangieji, kodel niekas nepamini, kad sis anime turi kita stipria puse - muzika/sountrack'a. Dirbau su igarsinimu sio animes, tai pries tai as juo buvau suzavetas, po to as jame jau gyvenu. Kas ziuri tik del vaizdo tas tikrai gaus nusivilimo dozes ir nelaikys ANIMES SEDEVRU, taciau psichologinej/romantinej/dramos plotmej = SEDEVRAS. 10/10
                        Niekas nemini todėl, kad visiems labai patinka siužetas, piešimas, veikėjai ir taip toliau,o soundractkas užsimiršta ir į jį nekreipiamas perdidelis dėmesys.

Comment

• FullMoon

Mėgaudavausi šiuo anime tiek dienų kiek serijų buvo...
                          Nes visa dieną tą pačią seriją ir žiūrėdavau...
                          Mėgstamiausias anime..
                          Dar ir dabar žiūriu jį kokį 34 kartą...

Comment

• dynciu
                            Naujokas
                            • 2009 11 30
                            • 20

vienas geriausiu mano matytu anime. ziurejau net kelis kartus Lucy labai cool jos hcarakteris man labai patinka

Comment

• amaeru
                              big fcuking surprise

• 2008 11 15
                              • 111

pirmą seriją vos ne vos pažiūrėjau ir toliau nei iš vietos. kaip čia taip dabar, visų tiek išgirtas animas

Comment

• ciombiukas
                                Forumo maniakas

• 2009 09 18
                                • 463

Autorius amaeru
                                pirmą seriją vos ne vos pažiūrėjau ir toliau nei iš vietos. kaip čia taip dabar, visų tiek išgirtas animas
                                Is vienos serijos negai spresti pagal anime.

Comment

Working...