Elfen Lied
Collapse
X
-
Jo sita scena *oi oi kep man faina*!!! geriausia scena visame anime(bent jau man).Buciau nieko pries jei ir realybeje uz tokius darbus zmones ant sienu butu istaskomi .Bjaurus man tas zmoniu pasikelimas,atseit "mes zmones,planetos valdovai,su kitais padarais elgiames kaip norime",bjauru.Tokius parazitus kai tie vaikai(kur suniuka nuzude) ir reikia galabyti. Gaila kad tik animuose jie taip istaskomi.Nors jei darysim prielaida kad dievas yra,tai gal visi tie zmones kuriuos sumala per avaryjas, ir parodo per zinias,sumalami yra neveltui?
Bet kurio atveju,paziurejas sita anime pradejau dar labiau nekesti zmoniu kurie nesiskaito su gyvunais
Va koks grazus paveiksliukas
o ta suneli kai ten jau negyvai pritvanojo,tai plem paziurejau snargliai ** vos nio zemes matos,o jau tokias nesamones isdirbineja,tai pz galvoju,kas butu jej tikram gyvenime snargliai sukiltu...Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2006-11-18, 20:49.Comment
-
Na joa pritariu tau , man tj suniuko buvo lb gaila ... Tu snargliu visai nea ... Hmm tik gaila kad juos tjp greit istaske , reikejo dar ilgiau pakankint ... (LIudna buvo lb po sitos scenos , *sob sob*) Ir seip elfen lied vienas mano megstamiausiu multiku , duodu jam uztikrintus 5 balus , lb grazi ideja ir visa kita ... Ir liudnas... T_T
Bejhe visiskai pritariu kad zmonija didziule rakstis musu planetoje ... IR nebijok , zmoniu greit nebelix ... tokia jau ta lemtis ... Seip visiskai pritariu tavo mintim ...Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2006-11-18, 20:48.Comment
-
Nerealiai patiko.... Per visa anime nebuvo kada nuobodziauti.....Labiausiai patiko kad kraujas taskesi i visas puses, galvos ir kitos galunes buvo nutraukytos...Tik vienas minusas per trumpasComment
-
Na joa pritariu tau , man tj suniuko buvo lb gaila ... Tu snargliu visai nea ... Hmm tik gaila kad juos tjp greit istaske , reikejo dar ilgiau pakankint ... (LIudna buvo lb po sitos scenos , *sob sob*) Ir seip elfen lied vienas mano megstamiausiu multiku , duodu jam uztikrintus 5 balus , lb grazi ideja ir visa kita ... Ir liudnas... T_T
Bejhe visiskai pritariu kad zmonija didziule rakstis musu planetoje ... IR nebijok , zmoniu greit nebelix ... tokia jau ta lemtis ... Seip visiskai pritariu tavo mintim ...Comment
-
Na nz , nemanau kada niem turetu but ilgi ... 13 epizodu manau super trukme , nej per ilgas , nei super trumpas ... Ir sejp ... As asmeniskai nemegstu anime kurie ilgi ... Atsibosta ziuret , o ka jau kalbet apie visu seriju parsisiuntima ? Na dar fma buvo fainas nors ir 51 ep ... O seip neziuriu anime kurie turi daugiau nej 26 ep ... Buna per daug ... :PComment
-
Na cia kaip paziuresi juk pabaiga ten nie i tvora nie i mieta neaiski visiskai tarsi prasosi tesynio.O del animu seriju tai kartais 3 ep animuose buna geresnis charu vistimas nie 26+ ep cia nuo kureju viskas priklauso.Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
Autorius voiceofdeath<...> juk pabaiga ten nie i tvora nie i mieta neaiski visiskai tarsi prasosi tesynio<...>Comment
-
Turbut geriausia sitam anime ir lieka openingas, o toliau tesugebejau 5 min paziuret ir viskas. Paskaicius ka cia priraset nesigailiu kad toliau neziurejau. Nemaciau (visko neskaiciau ^^) kad kas butu pagyre siuzeta. A ir atrodo, kad visi ziurejo tik del vieno. KRAUJO KRAUJO! ane? O atrodo Kaze parases, kad cia tik trecdalis siuzeto, bet juk nebus 39 seriju. Ar bus? Tei va. Gers openings... ^^Everything is everythingComment
Comment