Man Elfen Lied nepatiko... visu pirma nuogibes, kraujo upes ir skraidancios galunes... veiksmas... ir siek tiek dramos.. visi pasakys: - o geras anime, kietos skerdynes... ir t.t. na zinoma ir siuzetas buvo xD bet realiai man siuzetas buvo neaiskus... pabaiga visai "uzplaukusi" ... manau reikejo daugiau epu padaryt... as tiesiog buvau priblokstas paziurejau paskutini epa (to nezinodmas... ) ir jeskau nauju epu xD Ziuriu kad tokiu daugiau nera... tai kad per siuzetas paskutinis serijos buvo ne aiskokas... o kaip del tos organizacijos kuri gaude ir to boso likimas... jis tik peruka nusieme ir parode savo ragus xD Yra:skerdynes, kraujas ir t.t Nera: normalaus siuzeto. Galutinis 6/10 P.S cia tik mano nuomone xD gal dar pamirsau ka nors pridurti.... Apibendrinus Banalu...
Elfen Lied
Collapse
X
-
tai juk krauna realiu laiku.. jei serija trunka 25 minutes tai realiu laiku krauna tai tu turetum normaliai ziureti xD tik i prieki negaletum siusti... as tai per Youtube ziurejau... tai viskas normaliai...👍 1Comment
-
Ziurejau si anima ir man jis begalo patiko del siu dalyku:
1.daug kraujo, nunestu zmoniu galuniu.
2. Grazus buciniai.
3.Neblogai padarytos ir sugalvotos, super rankos (nezinau kaip jas pavadint).
4. Lucy negailestingumas...
Dabar, kas nepatiko:
1.opening'as (negrazios nuogybes)
2.nyu, jinai atrodo kaip atsilikes **************...
Tai mano ivertinimas butu 4/5Comment
-
Na pries ziurint tj galvojau bus daugybe kraujo,ziaurumo ir kt siaubo elementu.Na perziurejau ir trup nusivyliau galvojau bus daugiau visko .Piesimas gan grazus,veikejai norma,siuzetas galetu but ydomesnis ..Na man truko kraujo :3 Pats anime tj neblogas.Comment
-
Tikrai labai patiko, nuo pat pirmos iki paskutines serijos. Gal del to kad tai buvo mano pirmas anime? Bet antra kart ziuret pritruko kantrybes, nors maniau kad perziuresiu (na as ziuriu kartais antra kart anime, jai labai patinka ) Bet jokiu pretenziju neturiu, saunus anime, piesimas grazus, mintis irgi suzavejo
Aaaaaaa!Comment
-
Vienas pirmųjų mano pasižiūrėtų anime.
Žinoma, jis vis dar lieka mano mėgstamiausias, vien dėl to, kad jis buvo pirmas į kurį taip nerealiai įsimylėjau xD
Žinoma, verkiau, ir dabar verkiu kai peržiūrinėju...
Visi herojai gerai apgalvoti, kiekvienas turi skirtinga charakterį, jie susieina, taigi sakau, viskas labai gerai sumąstyta. Siužetas irgi geras...
Girdėjau, kad žada 2 sezoną daryt, taigi nepritariu.. Kam daryti antrą sezoną, jeiguSpoileris:pagrindinė herojė jau mirus, mirus ta, dėl kurios sukurtas visas serialas
Iš pradžių draugas pakomentavo, kad tai "kraujo ir mažų nuogų mergaičių mišinys, bet žiūrėti įmanoma." , tačiau kai pasižiūrėjau galėjau su juo ginčytis iki begalybės xD Nuogų mergaičių nėra jau taip daug, na... tikrai netrūksta, bet anyway, kraujo nei daug nei mažai.
5/5, nes vis dėl to pavadinsiu tai šedevru.Comment
-
Comment
-
Love it
Nerealus anime!! Daug kraujo vienas geriausiu, kuriu maciau.. ^^ Lucy mazos gaila buvo (ir suniuko, kuri uzmuse x.x) - nesistebiu, kad pradejo zudyt ^^Comment
Comment