Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • DoubleR
    Berastis
    • 2009 06 06
    • 59

Man Elfen Lied nepatiko... visu pirma nuogibes, kraujo upes ir skraidancios galunes... veiksmas... ir siek tiek dramos.. visi pasakys: - o geras anime, kietos skerdynes... ir t.t. na zinoma ir siuzetas buvo xD bet realiai man siuzetas buvo neaiskus... pabaiga visai "uzplaukusi" ... manau reikejo daugiau epu padaryt... as tiesiog buvau priblokstas paziurejau paskutini epa (to nezinodmas... ) ir jeskau nauju epu xD Ziuriu kad tokiu daugiau nera... tai kad per siuzetas paskutinis serijos buvo ne aiskokas... o kaip del tos organizacijos kuri gaude ir to boso likimas... jis tik peruka nusieme ir parode savo ragus xD Yra:skerdynes, kraujas ir t.t Nera: normalaus siuzeto. Galutinis 6/10 P.S cia tik mano nuomone xD gal dar pamirsau ka nors pridurti.... Apibendrinus Banalu...
    Paskutinis pakeitimas nuo DoubleR; 2011-01-01, 23:42.

Comment

• DoubleR
      Berastis
      • 2009 06 06
      • 59

Autorius usakou
      as kajp visada nemaciau..jei ir rode per TV xD pas mane tas pc... krauna viena serija 25-ias minutes,tiek,kiek pati ta serija trunka anyway,as lbj atkakli xDD aah,kaip man gaila nanos...laiko ja kajp zveriuka jos tevas

tai juk krauna realiu laiku.. jei serija trunka 25 minutes tai realiu laiku krauna tai tu turetum normaliai ziureti xD tik i prieki negaletum siusti... as tai per Youtube ziurejau... tai viskas normaliai...

Comment

• Gin^^
        pakvaišėlė :3

• 2009 06 15
        • 66

Myliu EL

Comment

• Zx-Shade
          digital existence

• 2009 03 14
          • 725

Ziurejau si anima ir man jis begalo patiko del siu dalyku:
          1.daug kraujo, nunestu zmoniu galuniu.
          2. Grazus buciniai.
          3.Neblogai padarytos ir sugalvotos, super rankos (nezinau kaip jas pavadint).
          4. Lucy negailestingumas...
          Dabar, kas nepatiko:
          1.opening'as (negrazios nuogybes)
          2.nyu, jinai atrodo kaip atsilikes **************...

Tai mano ivertinimas butu 4/5

Comment

• 阿尔达...
            Naujokas
            • 2009 04 09
            • 11

Na pries ziurint tj galvojau bus daugybe kraujo,ziaurumo ir kt siaubo elementu.Na perziurejau ir trup nusivyliau galvojau bus daugiau visko .Piesimas gan grazus,veikejai norma,siuzetas galetu but ydomesnis ..Na man truko kraujo :3 Pats anime tj neblogas.

Comment

• Ayami
              Menas buti savimi.

• 2009 05 10
              • 123

Tikrai labai patiko, nuo pat pirmos iki paskutines serijos. Gal del to kad tai buvo mano pirmas anime? Bet antra kart ziuret pritruko kantrybes, nors maniau kad perziuresiu (na as ziuriu kartais antra kart anime, jai labai patinka ) Bet jokiu pretenziju neturiu, saunus anime, piesimas grazus, mintis irgi suzavejo

Aaaaaaa!

Comment

• 阿尔达...
                Naujokas
                • 2009 04 09
                • 11

Cia kaip man kartais perziuriu kelis kartus anime jei patinka xD Kartais buna kad mintinai zinau ir vistiek galiu dar ziuret ;'DDDDDD

Comment

• Arcueid
                  Narys
                  • 2009 07 03
                  • 49

Vienas pirmųjų mano pasižiūrėtų anime.
                  Žinoma, jis vis dar lieka mano mėgstamiausias, vien dėl to, kad jis buvo pirmas į kurį taip nerealiai įsimylėjau xD
                  Žinoma, verkiau, ir dabar verkiu kai peržiūrinėju...
                  Visi herojai gerai apgalvoti, kiekvienas turi skirtinga charakterį, jie susieina, taigi sakau, viskas labai gerai sumąstyta. Siužetas irgi geras...
                  Girdėjau, kad žada 2 sezoną daryt, taigi nepritariu.. Kam daryti antrą sezoną, jeigu
                  Spoileris:
                  pagrindinė herojė jau mirus, mirus ta, dėl kurios sukurtas visas serialas
                  mangos neskaičiau, ten sako, kad viskas truputį kitaip... Bet vistiek.
                  Iš pradžių draugas pakomentavo, kad tai "kraujo ir mažų nuogų mergaičių mišinys, bet žiūrėti įmanoma." , tačiau kai pasižiūrėjau galėjau su juo ginčytis iki begalybės xD Nuogų mergaičių nėra jau taip daug, na... tikrai netrūksta, bet anyway, kraujo nei daug nei mažai.
                  5/5, nes vis dėl to pavadinsiu tai šedevru.

Comment

• Nikas
                    Narys
                    • 2009 05 15
                    • 34

Šis anime man labai patiko. Per vieną dieną peržiurėjau, net nesitikėjau, kad taip greitai baigsis. Ši anime vertinu 10 belu

Comment

• akimba
                      Naujokas
                      • 2009 07 08
                      • 8

Šio anime pradžia man nepatiko, bet kuo toliau tuo labiau jis įtraukė, o pabaiga pakerėjo . Jei būtų ta pabaiga ilgesnė ir pats anime būtų geresnis. Dabar 4/5.

Comment

• Reshef
                        Bitter sweet

• 2008 10 03
                        • 307

5/5 siame anime yra visko ko tik reikia geram anime. Esu daug gero apie si anime giedejes, todel visai nenustebau kai jis man pasirode isskirtinai geras. Anime nepasirode nei per ilgas, nei per trumpas. Really awesome anime.

Comment

• H[asas]
                          WarGod'az

• 2009 05 22
                          • 125

Paziurejau...Patiko...Noriu dar^^

Comment

• Karolina1515
                            Ufonautė

• 2008 06 13
                            • 57

3 kartus bandžiau žiūrėt , bet nedažiūrėdavau net iki 3 serijos.... nesiseka man kaip tai su šituo anime

Comment

• marrek

Igarsdintas lietuviskai !
                              Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2011-09-09, 13:55.

Comment

• darkness'ė
                                Naujokas
                                • 2009 07 09
                                • 9

Love it

Nerealus anime!! Daug kraujo vienas geriausiu, kuriu maciau.. ^^ Lucy mazos gaila buvo (ir suniuko, kuri uzmuse x.x) - nesistebiu, kad pradejo zudyt ^^

Comment

Working...