Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Zipedlife
    Did You Know That:

• 2008 12 09
    • 42

Autorius Original_Prankster
    O tai reikia būt anime megėju, kad šoką gaut?
    Ji norejo pasakyti, kad kti zmones susidaro iskart neigiama nuomone del to kad tai animacija. Tiesiog nerimtas poziuris i tokius dalykus jies uztveria kelia i normalu anime vertinima/ziurejima.
    Reikes ir man dar karta praziureti Elfen Lied.

Comment

• karolisvis
      I..Hate..All..off..you.

• 2008 05 25
      • 229

Vienas is pirmu,o gal net ir pirmas anime kuri perziurejau iki galo (tiksliai nepamenu ar pirmas)
      Run, live to fly, fly to live, do or die.
      Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

sigpic

Comment

• Luna-chan
        Miau?
        • 2008 12 01
        • 70

Gash! Kaip man patinka skraidančios galūnės.. Gaila daugiau nėra tokio anime...
        Feed Me! Adopted from Valenth

Comment

• Derogatory`
          Loki'd

• 2007 10 06
          • 350

Autorius Luna-chan
          Gash! Kaip man patinka skraidančios galūnės.. Gaila daugiau nėra tokio anime...
          Atsiprašau?
          Tikrai yra tokių anime, kur visos kūno dalys, organai skraido ir šiaip yra gan aiškiai rodomi. Tereiktų šiek tiek paieškoti ir pasidomėti. Galiu net pateikti pavyzdį. Tai yra GantZ, Kemonozume.

Comment

• Luna-chan
            Miau?
            • 2008 12 01
            • 70

Autorius Derogatory`
            Atsiprašau?
            Tikrai yra tokių anime, kur visos kūno dalys, organai skraido ir šiaip yra gan aiškiai rodomi. Tereiktų šiek tiek paieškoti ir pasidomėti. Galiu net pateikti pavyzdį. Tai yra GantZ, Kemonozume.
            Ne, kalbėjau ne tik apie skraidančias galūnes, kalbėjau ir apie pačią istoriją... Šiaip aš žinau porą animų, kur irgi skraido galūnės, bet jie tikrai neprilygsta Elfen Lied'ui... Mano manymu.
            Feed Me! Adopted from Valenth

Comment

• jukilo

5/5

Džnai kai išgirstu Elfen lied ilgesingai prisimenu šį puikų animę..

Comment

• Red_Elf
                pandų karai :D

• 2009 05 07
                • 1112

labi fainas ir salyčiau net mielas anime (jei nekreip dėmesio į pro šalį skrendančią kokią koją)
                vienas pirmų ne per tv matytų šiaip tikrai net nėra prie ko prikibt, tik man tokiam mielam piešime truputį keistai tas žiaurumas atrodė, norėjosi truputuka niūresnės grafikos, bet čia tik mano nuomonė

Comment

• rama

nuostabus anime..man jis mpatiko..nes daug uzleptu minciu..ir labeusei tdl kd daug kraujo..
                  man tj tjp patinka Lucy..jos tas zvilgsnis mane kjptik uzvaldo ..man patiko kd ji zude visus..;D

Comment

• usakou
                    Rimtas forumo narys
                    • 2009 04 19
                    • 188

sitas tj geras animas is pradziu ziaurokas atrodo..bet aj,man tinka tokie ziaurus horror tik gaila buvo nana'os ... jos tevas tas mokslininkas, su ja bandymus daro,laiko kaip suni vargsiuke... O man Nyu patinka(lucy) tik kai ji nezudo zmoniu ;DD juokinga tokia
                    Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-06-05, 10:57.

Comment

• ☆Kivi☆
                      林哥
                      • 2009 06 05
                      • 15

Šiandien žiūrėsiu

Comment

• Asuka
                        Naujokas
                        • 2009 05 11
                        • 4

Geras, tik gaila, kad taip greit baigesi. Manau negana 13+1 seriju....
                        Gali būti, kad šiame pasaulyje tu tik žmogus, bet kam nors tu visas pasaulis.♥

Comment

• freemax
                          Naujokas
                          • 2009 06 17
                          • 10

gerulis sitas. vienas is geresniu . daugokai kraujo tik nemanau kad zmogaus kune jo ten yra

Comment

• freemax
                            Naujokas
                            • 2009 06 17
                            • 10

Autorius freemax
                            gerulis sitas. vienas is geresniu . daugokai kraujo tik nemanau kad zmogaus kune jo ten yra
                            zmogaus kune jo ten tiek daug yra

Comment

• n'Huun
                              Solid aggression.
                              • 2009 06 12
                              • 72

Žiurėjau šitą animą jau senokai. Bet prisimenu man patiko... Tik rodos pradžia kiek netraukė (na man visada taip), tai po pirmo episodo buvau numetes į šoną... Bet kai iki galo pažiurėjau tai labai sužavėjo.
                              Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• usakou
                                Rimtas forumo narys
                                • 2009 04 19
                                • 188

as kajp visada nemaciau..jei ir rode per TV xD pas mane tas pc... krauna viena serija 25-ias minutes,tiek,kiek pati ta serija trunka anyway,as lbj atkakli xDD aah,kaip man gaila nanos...laiko ja kajp zveriuka jos tevas

Comment

Working...