Elfen Lied
Collapse
X
-
Vienas is pirmu,o gal net ir pirmas anime kuri perziurejau iki galo (tiksliai nepamenu ar pirmas)Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Gash! Kaip man patinka skraidančios galūnės.. Gaila daugiau nėra tokio anime...Comment
-
Atsiprašau?
Tikrai yra tokių anime, kur visos kūno dalys, organai skraido ir šiaip yra gan aiškiai rodomi. Tereiktų šiek tiek paieškoti ir pasidomėti. Galiu net pateikti pavyzdį. Tai yra GantZ, Kemonozume.Comment
-
Ne, kalbėjau ne tik apie skraidančias galūnes, kalbėjau ir apie pačią istoriją... Šiaip aš žinau porą animų, kur irgi skraido galūnės, bet jie tikrai neprilygsta Elfen Lied'ui... Mano manymu.Comment
-
Comment
-
sitas tj geras animas is pradziu ziaurokas atrodo..bet aj,man tinka tokie ziaurus horror tik gaila buvo nana'os ... jos tevas tas mokslininkas, su ja bandymus daro,laiko kaip suni vargsiuke... O man Nyu patinka(lucy) tik kai ji nezudo zmoniu ;DD juokinga tokiaPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-06-05, 10:57.👍 1Comment
-
Žiurėjau šitą animą jau senokai. Bet prisimenu man patiko... Tik rodos pradžia kiek netraukė (na man visada taip), tai po pirmo episodo buvau numetes į šoną... Bet kai iki galo pažiurėjau tai labai sužavėjo.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
Comment