Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • shyliz
    Dreamer

• 2009 02 18
    • 68

Autorius Hanikka
    fainas anime gal yra tokiu panasiu?
    Na tokiu kazin ar panasiu rasi nes jis gan originalius , stai paziurejau vel visus 13 ep ir 1 prog. super !
    Tik graudi pabaiga, ir ta pabagia labiausiai istrygo...

Comment

• aKi
      Ruduo.

• 2007 10 24
      • 289

Autorius Hanikka
      fainas anime gal yra tokiu panasiu?
      Chobits, kurio įdėją būtent EL ir pasiskolino.

Comment

• demoniacman666
        Forumo vilkas

• 2008 04 16
        • 368

Genialus kurinys nieko ir nepridursi. Piesimas super (ypac mergu) OP ir ED fantastiski, istorija idomi ir labai paveikianti (dvi naktis sunkiai sekesi uzmigt, vis galvojau kokie zmones gali buti slykstus). Ziaurumo buvo su kaupu (pliusas) tiek tiesiogine prasme tiek ir psichologinio. Gal biski ir perdaug depresovas bet ant pabaigos siek tiek nusiraminau... 5/5

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• shyliz
          Dreamer

• 2009 02 18
          • 68

Hmm. Chobits ??? Dar negirdejau kad toks dalykas ivyko, bet maciau kad jis turi panasumo i EF...

Comment

• svajone
            Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
            • 176

Na anime tikrai turi žavesio. Ir nemažai smurto... Ko tik neturi jis... xD galima sakyt visko yra. Na man patiko. Negalėčiau sakyt, kad esu labai sužavėta, bet patiko. penketu nevertinčiau bet žemiau 4 dėti būtų gėda.

Comment

• Augustas
              Naujokas
              • 2009 03 06
              • 18

Autorius shyliz
              Jei turi Linkomanijos acc is cia galite atsisiusti 1 episoda su LT SUB.
              http://www.linkomanija.net/torrent?6...pisodas_LT_SUB
              Turiu aš Linkomanijos Acc, bet niekad nebandžiau žiūrėti anime su Lt-subs. Tačiau ir nenoriu. Nieko prieš, bet šis anime kažkaip paveikė mane tuo, kad visdar gerai viską pamenu, o antrą karta žiūrėti nesinori ne dėl to, kad labai baisus ar ką, bet kad tai įtraukia, kad užmiršti viską gyvenime kol nepažiūri tų įspūdingų 13 epizodų ir dar porą naktų mąstai apie tą anime. O kas dėl antro sezono, tai teko skaityti, kad yra kelios dalys sukurtos, tik kad uždraustos rodyti. Daugiau nieko nzn. Geriau pagalvojus.... O kam kurti antrą sezoną. Tebūnie šis anime išlieka daugelio galvose kaip vienas oroginaliausių ir labiausiai įsimintinų.

Comment

• FullMoonWoMitsuki
                forumo idiotas
                • 2009 04 14
                • 12

Love Elfen Lied

Tas Elfen Lied mane kartais užvaldo
                Ta Nyuu (Lucy) turi labai piktą žvilgsnį kai tampa Lucy
                O kai būna Nyuu tokia miela kawaii mergina
                Tie kas nematė šio anime patarčiau pažiūrėt
                Jis geriausias visų 5 metų anime

Comment

• AnimeFreak
                  Stalker >.>
                  • 2009 04 18
                  • 92

Na taip, anime tikrai nuostabus. Nestikiejau,kad man sitaip patiks.Paziurejus trailer’i maniau daug kraujo ir visa kita-ne mano stiliaus, taciau nesusilaikiau nepasiziurejus, gaila kad tiek laiko atideliodavau. Be to, galejo but daugiau seriju, nes visa baigiau ziuret per diena.Taip labai itraukta buvau, dabar uzejo noras pasiziuret dar kart. Po pirmos serijos buvo pora nuobodesniu, taciau kuo toliau tuo idomiau. Ir Liucy zvilgsnis labai kerintis. Ir be kraujo nebutu buve taip idomu. Tik keista kad gale neapsiasarojau, bet nedaug truko.D Taciau liko vienas klausmas, jie sake ‘’ji butu norejosi valgyti kartu’’ ar pan., o paskui.. svecias. Tikrai nepakartojamas anime.

Comment

• fallenangel
                    Come Join The Dark Side
                    • 2008 11 29
                    • 20

mano antras matytas anime buvo po hellsing ir ziauriai patiko tiek kraujo pirma kart teko matyt, net mano puske nera anime megeja bet pamacius soka gavo ....
                    geras anime!
                    Come ... Join the Dark Side ...

Comment

• Original_Prankster
                      Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                      • 200

Autorius fallenangel
                      mano antras matytas anime buvo po hellsing ir ziauriai patiko tiek kraujo pirma kart teko matyt, net mano puske nera anime megeja bet pamacius soka gavo ....
                      geras anime!
                      O tai reikia būt anime megėju, kad šoką gaut?

Anyway, anime tikrai gerai, bet dėl milijono fanboyų/fangirlių jis kažkaip prarado vertę. Čia grynai man.
                      Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                      There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• -Pyru
                        Naujokas
                        • 2009 05 04
                        • 14

Man ispradziu pries kelis metus draugas siule paziuret sita, bet pradzia mane kazkaip atbaide vistiek po kazkiek laiko susidomejau vel ir ryzausi perziuret visa, ir nenusivyliau, tikrai geras filmukas visiem nemaciusiems patarciau paziureti.
                        Labiausiai patiko Lucy (aisku kai nezudo, o kai rami stovi tokia saltakraujiska :rolleyes: ), bet Nyuu irgi miela

Comment

• Onycius
                          Naujokas
                          • 2009 05 04
                          • 28

bent jau man sis anime patiko labai patiko tas dalykas kad klausimu paliko neatsakytu kaikuriu ir panasiai paciam galima pamastyti ir pan... anime tikrai vertas demesio

Comment

• Piano4rest
                            ...
                            • 2009 04 14
                            • 65

Taip patiko, kad du kartus perziurejau. Nerealus anime . Piesimas geras, istorija idomi, itraukianti. Vienu zodziu- tikrai vertas demesio kas dar nemate (gavosi daugiau nei vienas zodis )
                            Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.

Comment

• 阿尔达...
                              Naujokas
                              • 2009 04 09
                              • 11

Megstamiauses mano anime ;j lbj itrauke nuo pirmos serijos .Tiesiog atlipt negalejau

Comment

• Zeero ~
                                Naujokas
                                • 2009 04 30
                                • 29

Perziurejau ji pora kartu.. Tikrai nuostabus anime ^^ .. Labai norisi antro seazono ,bet oh well.

Comment

Working...