Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ojisama
    Narys
    • 2005 07 23
    • 23

Oi velnias kaip as nemekstu gincytis. Giliu minciu labai norint galima atkrapstyti kiekviename anime iskaitant DBZ ir Pokemonus.Sutinku sis anime tikrai pritraukentis ir idomus, bet pasistenkit paziureti i ji is salies:
    Kouta: standartinis hareminio anime bahuras priedo sergantis amnezija tempetis i namus benames ir raguotas mergas, pastovei pakliunantis i standartines echi situacijas, bet taip ir liekantis nekltas.Turbut pats bukiausias pagrindinis herojus anime istorijoja!
    Yuka: standartine nelaimingai isimilejusi kvaisa. Toks blankus personazas kad ismetus ja is sio anime niekas nepasikeistu.
    Liucy (blogoji): saltakraujiska, sadiste, kurianti planus apie jos rases dominavima pasaulija, ispjove per visas serijas turbut virs 50 zmoniu.Vienintelis personazas kuris nors kiek sudomina.
    Nyuu: protu ir elgesiu primena poros savaiciu kaciuka. Pastovei isivelia i kvailas echi situacijas, i pabaiga man jos mielumas eme lysti per gerkle.
    Kiti personazai: psihas su pistoletu kuris seip niekaip neitakoja siuzeto ir nepaisant viso jo kietumo atrodo apgailetinai, nesuprantu kam ji cia ikiso. Bosas kuris planuoja sukurti nauja rase ar kazka tokio atrodo kaip salutinis veikejas. Armijos besmegeniu kareiviu kurie kaip avys eina i skerdykla.
    Scenarijus: paprastas be jokiu netiketu posukiu, daugiau akcentuotas i personazu praeiti ir tarpusavio santikius nei i siuzeta (o su tokeis personazai tai tikra tragedija).Pats siuzetas metosi nuo ziauriu skerdyniu iki kvailu echi situaciju, nuo dramos iki komedijos. Tokie kontrastai puikei atstoja siuzeto ir heroju trukumus ir privercia manyti kad jus ziurite iskirtini sedevra kai istikruju tai tik blizgantis saldainio popieriukas.

Comment

• Vinipuchas
      Narys
      • 2005 06 17
      • 45

Autorius Ojisama
      Kouta: standartinis hareminio anime bahuras priedo sergantis amnezija tempetis i namus benames ir raguotas mergas, pastovei pakliunantis i standartines echi situacijas, bet taip ir liekantis nekltas.Turbut pats bukiausias pagrindinis herojus anime istorijoja!
      Yuka: standartine nelaimingai isimilejusi kvaisa. Toks blankus personazas kad ismetus ja is sio anime niekas nepasikeistu.
      Liucy (blogoji): saltakraujiska, sadiste, kurianti planus apie jos rases dominavima pasaulija, ispjove per visas serijas turbut virs 50 zmoniu.Vienintelis personazas kuris nors kiek sudomina.
      Nyuu: protu ir elgesiu primena poros savaiciu kaciuka. Pastovei isivelia i kvailas echi situacijas, i pabaiga man jos mielumas eme lysti per gerkle.
      Kiti personazai: psihas su pistoletu kuris seip niekaip neitakoja siuzeto ir nepaisant viso jo kietumo atrodo apgailetinai, nesuprantu kam ji cia ikiso. Bosas kuris planuoja sukurti nauja rase ar kazka tokio atrodo kaip salutinis veikejas. Armijos besmegeniu kareiviu kurie kaip avys eina i skerdykla.
      Scenarijus: paprastas be jokiu netiketu posukiu, daugiau akcentuotas i personazu praeiti ir tarpusavio santikius nei i siuzeta (o su tokeis personazai tai tikra tragedija).Pats siuzetas metosi nuo ziauriu skerdyniu iki kvailu echi situaciju, nuo dramos iki komedijos. Tokie kontrastai puikei atstoja siuzeto ir heroju trukumus ir privercia manyti kad jus ziurite iskirtini sedevra kai istikruju tai tik blizgantis saldainio popieriukas.
      Eeee nu jo cia matai kaip mokykloj budavo teksta interpretuoti - vieniem Skema sizofrenikas kitiem genijus

Na bet tiek tos savo nuomone pasakysiu:
      1. Del Koutos buvimo paciu bukiausiu....cia perdejai siek tiek (prisiminkim, kad ir Neon Genesis Evangelion Shinji, kuris nuolat verke ir psichavo , kad mane pati is kantrybes isvezdavo )........antras dalykas tu tas ecchi situacijas pernelyg sureiksmini lyg jos butu esme...........merginas tempiasi jis del to, kad primena jo sese (traumuota vaikyste).....paziurek dar karta suprasi
      2. Del liuces tai isvis nuspangai, toks ispudis , kad neziurejai........kurianti planus, sadiste.......jokiu planu nekurianti ..........sadiste (matyt savokos nesupranti) .........gal tiesa pasakei , kad pats idomiausias veikejas.........nes labiausiai dviprasmiskas - viso anime metu bandai jos nekesti bet vistiek ja myli .....zmones ateme viska ka ji turejo (drauge , suniuka ), neprieme i savo bendruomene (tapo atstumtaja) ......tai tik parodo kad zmones patys kalti sukurdami pasauli be vietos Dicloniam (zmogus kitokiu nei jis pats) .....kaip Liuces vizijoj buvo pasakyta - As susikursiu pasauly kur man bus vietos......
      3. Del tu kontrastu cia kazka labai jau norejai suskelt idomiai - "kontrastai padeda paslepti siuzeto ir heroju trukumus".............atvirksciai sie kontrastai padeda labiau isijaust ir i herojus ,ir siuzeta ......be to kontrasto funkcija ir yra isskirti suteikti tam tikra atspalvi , o ne slepti trukumus

Tingiu stilistines klaidas ar siaip taisyt bet manau - ka galvojau ta parasiau
      Paskutinis pakeitimas nuo Vinipuchas; 2006-02-05, 04:23.

Comment

• Ojisama
        Narys
        • 2005 07 23
        • 23

1.As visdelto Shinji duociau antra vieta. Aisku jis visalaika inkscia ir yra apgailetinas, bet tai yra jo naturali ir logiska reakcija i ivikius. O Kouta elgesyja mazai sveiko proto, dar vienas pavyzdys finaline Kouta ir Liucy scena:
        Liuce: as norejau atsiprasyti uz viska ka padariau
        Kouta: as tau niekada neatleisiu, be..be.. bet bliamba as juk myliu ta maza mergaite kuri nutrauke mano tevui galva ir suplese i gabalus mano mazaja sesute (ir dar koki pussimti zmoniu),as taipogi myliu ta protiskai atsilikusia tavo susidvejinusios asmenybes dali Na as suprantu kad meile akla ir t.t., bet sito man perdaug.
        2.Liuse tikrai sadiste, prisiminkite scenas kur ji po galune draske Nana arba ta psiha kareivi, beto serga sizofrenuja (asmenybes susidvejinimas tai viena is shizofrenijos formu)Del visko pateisinancio jos elgesi tragisko likimo: palyginkime ji su mergaite neturincia tevu, kuria isnaudojo patevis pedofilas, givena sau alkana po tiltu. Ji juk nelaksto su benzopjuklu po apylinkes? Apskritai jinai labai geros sirdies, stengiasi visiems padeti ir niekam nejaucia pykcio.
        3.Kuom sis anime taip visus traukia? Savo scenarijumi scenarijus paprastas, bejokiu netiketu posukiu. Drama jos yra tiek daug kad net meksikieciu serialas atroditu idiotiskai Pagrindinei dalykai pritraukentis ziurova, tai šokas (vaiku, suneliu, zmoniu kankinimas, zudimas) ir kontrastai kurie sustiprina efekta (Liuce asmenybiu pasikeitimai, seimynine idile ir liksmos echi situacijos keiciamos kraupeis skerdyniu vaizdais) Visas anime suplaktas i toki koncentruota jovala kad niekaip kitaip kaip popsu as jo nepavadinciau.

Comment

• ForGetFul
          Waiting for the sun :)
          • 2005 06 01
          • 12

nu jo..... ziuriu sitas anime zmonems pasirode masterpiece arba tiesiog massacre.
          sakau masterpiece. pries sakydami kad klystam dedami 5 balus, paieskokit to ka mes pastebejom skamba durnai, bet, trumpiau tariant, sutinku su vinipuchu.

kas is to kas galunes letai pleso. sadistas - tas kuris megaujasi kitu skausmu. liucy tiesiog ji norejo priversti visa gyvenima kenteti, o del nana - atbaidyt visa organizacija su armija.

siaip kalbant apie meile, tai jis buvo ja isikliopines pries tevu mirti. ir kaip bet kokiam filme, kas gali atsakyti tokios grazioms akytems lol. nu esme, ieskokit rimtesniu trukumu...

scenarijus paprastas? kai ziurejai anime, nereikejo praleisti "in next episode" kur uzvarto rimtais klausimas, sukurdami tokia prislegta ir mistiska atmosfera lyg nebutu iseities...

tusas priklauso nuo chebros, o anime - nuo to kaip atidziai ziuri ir vertini... elfen lied ne tas eilinis ecchi/romance kuri gali ir raw ziuredamas suprast...
          as irgi zinau kas yra turbo lagas...

Comment

• Vinipuchas
            Narys
            • 2005 06 17
            • 45

Autorius Ojisama
            1.As visdelto Shinji duociau antra vieta. Aisku jis visalaika inkscia ir yra apgailetinas, bet tai yra jo naturali ir logiska reakcija i ivikius. O Kouta elgesyja mazai sveiko proto, dar vienas pavyzdys finaline Kouta ir Liucy scena:
            Liuce: as norejau atsiprasyti uz viska ka padariau
            Kouta: as tau niekada neatleisiu, be..be.. bet bliamba as juk myliu ta maza mergaite kuri nutrauke mano tevui galva ir suplese i gabalus mano mazaja sesute (ir dar koki pussimti zmoniu),as taipogi myliu ta protiskai atsilikusia tavo susidvejinusios asmenybes dali Na as suprantu kad meile akla ir t.t., bet sito man perdaug.
            2.Liuse tikrai sadiste, prisiminkite scenas kur ji po galune draske Nana arba ta psiha kareivi, beto serga sizofrenuja (asmenybes susidvejinimas tai viena is shizofrenijos formu)Del visko pateisinancio jos elgesi tragisko likimo: palyginkime ji su mergaite neturincia tevu, kuria isnaudojo patevis pedofilas, givena sau alkana po tiltu. Ji juk nelaksto su benzopjuklu po apylinkes? Apskritai jinai labai geros sirdies, stengiasi visiems padeti ir niekam nejaucia pykcio.
            3.Kuom sis anime taip visus traukia? Savo scenarijumi scenarijus paprastas, bejokiu netiketu posukiu. Drama jos yra tiek daug kad net meksikieciu serialas atroditu idiotiskai Pagrindinei dalykai pritraukentis ziurova, tai šokas (vaiku, suneliu, zmoniu kankinimas, zudimas) ir kontrastai kurie sustiprina efekta (Liuce asmenybiu pasikeitimai, seimynine idile ir liksmos echi situacijos keiciamos kraupeis skerdyniu vaizdais) Visas anime suplaktas i toki koncentruota jovala kad niekaip kitaip kaip popsu as jo nepavadinciau.
            Dalykas, nemanau kad cia kazkas stebuklingai idiotisko vadovautis krikscnioniskom ir humanistinem vertybem...mokek atleisti ir mylek........vien pradinio muzikinio intarpo ir kruvinos pirmos scenos kontrastas yra aliuzija labiau padedanti isijausti i gan radikaliai parodoma zmogiskosios (pagal humanistine idiologija) pradmes issigimima, o kouta butent ir iprasmina (daugeliu atzvilgiu) moralines vertybes......sis anime turi gan platu interpretacijos spektra - ir nematau cia jokio bukumo , jei susidares "neigiama" pradini ispudi ziurejai iskart atmesdamas(a) minti - kad cia gali buti kazkas uzslepta.....

Butent cia yra sito anime ,mano nuomone sekmes priezastis,.....daugelis randa ta, ka nori rasti - ar tai butu kruvinos beprasmes skerdynes , ar zmogaus buties problemos vaizdavimas............

Comment

• urahara_san
              hah i need sleep
              • 2006 04 18
              • 28

siaip labai idomus, itraukiantis. wa pradzia tikrai gera buvo galas irgi bet wa per widuri kai kurios serijos man atrodo buvo ishvis bekraujo . nu siaip wistiek geras. man asmenishkai mazoka seriju, per paskutine serija kazkoks galas moglotas. niekas nesibaigia.
              ^^

Comment

• nightmare

Per daug nuogumo ir kraujo. Mano nuomone sis anime nebutu prastesnis jei tiek kraujo, tiek nuogumo butu maziau O kur daug kraujo ir nuogumo jauciu noreta pritraukti hentajaus myletojus Bet apskritai anime isties vertas demesio...

Comment

• Bassky

Tiesa pasakius einant i pabaiga pradejo atsibosti tie Flashback'ai, kai tiedu mazi vaikai buvo. Zinoma, tai turi pabreztina reiksme ir t.t., gal norima sustiprinti ta jausma artumo, bet man pakanka vieno flashbacko su mazais kadrais po to, o ne same shit over again Soundtrack'as maniau bus geras, bet is jo tik beggining ir dar viena muzikele patiko, tad nusivyliau. O anime bendrai paemus vertas demesio, apstu groteskisku vaizdu (nice little girls spilling blood all over the place )

Comment

• niekšas
                    forumo idiotas

• 2006 08 23
                    • 544

Nu sitas tai geras Animacija kokybiska,istorija tikrai idomi,daug kraujo(be jo viskas neatrodytu taip rimta).Sedevras .aisku yra fantastikos,bet istorija tikrai realistiska,viskas kaip ir gyvenime(pyktis,pavydas,neapykanta,meile)tik kad nupiesta,bet tokius anime ziuredamas tai greitai pamirsti.animas labai ytraukiantis,geriau uz bet koki filma.viskas piesta bet kaip gerai perteikta ta atmosfera.
                    SEDEVRAS

Comment

• Laimonas
                      Rimtas forumo narys

• 2006 08 20
                      • 109

manau tikrai tu cia ji per daug isgyrei. nera jis tox nuostabus aisq tikrai geras bet man atrodo dideliu sedevru vadinti nlb vertas

Comment

• niekšas
                        forumo idiotas

• 2006 08 23
                        • 544

Ne vien as ji cia isgyriau,taip apie ji skaiciau.buvo parasyta kad tai japonu animacijos sedevras,ir taip ji ivertino kino kritikai.Siaip jau siuzete daug nesamoniu bet faktas kad siuzetas idomus ir ytraukiantis.jei nekreiptume demesio i siokias tokias nesamones tai manau jis vertas vadintis sedevru.

Comment

• Negiz
                          Naujokas
                          • 2006 09 25
                          • 5

nu ka sitas anime man labai patiko ( ka as cia kliedziu vstiek man beveik visi anime patinka as kaip kosk vapyras jais maitinuosi ) nu taip tikria daug zudyniu skerdalo kraujo irgi negailejo ir tai gerai

Comment

• Zaigetzu
                            Kovinis Tinginys

• 2006 02 21
                            • 44

jo anime neblogas... tik tikrai sakyciau per daug nuogumo (kraujo niekad per daug nebuna... nu nebent isimtiniais atvejais )... siuzetas idomus ir tikrai kazkuom itraukia... ir galas man patiko. daviau 4 balus nes buwo ten ko ir nesupratau ir taip ir nroejos paklaust WTF?

p.s. sita anime taip ishejo kad teko su mama ziuret... ir jai taipogi patiko, tik sake kad per daug zudyniu
                            _______

Comment

• niekšas
                              forumo idiotas

• 2006 08 23
                              • 544

Siandien vel paziurejau sita anime ,labai geras(man niekad nenusibos girti gerus anime ).Zudymo scenos tai a***enos kogero geriausios kokias man yra teke matyt per anime.
                              O kieciausia scena tai man buvo kaip Lucy pirma kart nuzude(savo klasiokus )va ten tai graziai visos klases sienos apsitaškė krauju,mėsom ir žarnom ir viskas yvyko taip staigiai ir netiketai,bl gera scena. ir tie vaikai taip gražiai išsitaškė.Gražiausiai išsitaške tas kuris laikė lucy.Vopšim žiuri ir grožiesi (aišku ne visi žarnose įžvelgia grožį )
                              Šitame anime parodoma žiauri zmogaus(ne,ne diclonijų,o žmogaus)prigimtis.Butent žmones daro žiaurius experimentus su diclonijais,žmones žudo katik gimusius vaikus ,vien todel kad ne jie ne jų rūšies ir tik žmonės gali nužudyti nekaltą šunelį.O diclonijai zudo todel kad juos taip elgtis privertė žmonės.Kai aš žiūrėjau šita anime,tai labiausiai buvo pikta ant žmoniu,viskas parodoma taip kad pradedi ju nekesti.Ir man asmeniškai buvo labai gražu žiurėti kaip Lucy ištaškė na*** tuos "vaikučius" kurie be jokios sažines graužaties nužudė niekuo dėta gyvūna.Animas su ydomia mintim, visomis tomis skerdynėmis buvo parodyta kad būtent žmones žiauriausi padarai.
                              Man anime pasirodė ypač žiaurus,bet ne del kraujo ar žarnu,o del to kaip žmonės elgiasi su kitais,neva žemiasniais už juos, padarais.

Comment

• Sable
                                The Hitchhiker

• 2005 03 11
                                • 1530

Autorius niekshas
                                (aišku ne visi žarnose įžvelgia grožį )

Na del grozio galima pasigincyt, siaip tiesiog efektas smagesnis, kai pasitasko viduriais. Del zmoniu ziaurumo irgi klausymu kyla. Neesam mes tokie jau ziaurus, tiesiog dazniausiai abejingi, o jei ko nesuprantam, tj priesiski. Na, aisqu sadistu kankinanciu suniukus pasitaiko. Bet ir diclonius nera sventa dievo sukurta butybe. Zodziu ir vieni ir kiti per daug nesiskiria, tik galiom. Cia jau kaip kare: zudo visi. Teisingu ir sventu oi kaip mazai.
                                O siaip panasi tema palieciama Gantz animej. Manau jau mates esi, jei toksai jau viduriu ir kraujo upiu fanatas.

Comment

Working...