Elfen Lied
Collapse
X
-
Genialus kurinys nieko ir nepridursi. Piesimas super (ypac mergu) OP ir ED fantastiski, istorija idomi ir labai paveikianti (dvi naktis sunkiai sekesi uzmigt, vis galvojau kokie zmones gali buti slykstus). Ziaurumo buvo su kaupu (pliusas) tiek tiesiogine prasme tiek ir psichologinio. Gal biski ir perdaug depresovas bet ant pabaigos siek tiek nusiraminau... 5/5Comment
-
Jei turi Linkomanijos acc is cia galite atsisiusti 1 episoda su LT SUB.
http://www.linkomanija.net/torrent?6...pisodas_LT_SUBComment
-
Love Elfen Lied
Tas Elfen Lied mane kartais užvaldo
Ta Nyuu (Lucy) turi labai piktą žvilgsnį kai tampa Lucy
O kai būna Nyuu tokia miela kawaii mergina
Tie kas nematė šio anime patarčiau pažiūrėt
Jis geriausias visų 5 metų animeComment
-
Na taip, anime tikrai nuostabus. Nestikiejau,kad man sitaip patiks.Paziurejus trailer’i maniau daug kraujo ir visa kita-ne mano stiliaus, taciau nesusilaikiau nepasiziurejus, gaila kad tiek laiko atideliodavau. Be to, galejo but daugiau seriju, nes visa baigiau ziuret per diena.Taip labai itraukta buvau, dabar uzejo noras pasiziuret dar kart. Po pirmos serijos buvo pora nuobodesniu, taciau kuo toliau tuo idomiau. Ir Liucy zvilgsnis labai kerintis. Ir be kraujo nebutu buve taip idomu. Tik keista kad gale neapsiasarojau, bet nedaug truko.D Taciau liko vienas klausmas, jie sake ‘’ji butu norejosi valgyti kartu’’ ar pan., o paskui.. svecias. Tikrai nepakartojamas anime.Comment
-
mano antras matytas anime buvo po hellsing ir ziauriai patiko tiek kraujo pirma kart teko matyt, net mano puske nera anime megeja bet pamacius soka gavo ....
geras anime!Come ... Join the Dark Side ...
Comment
-
Anyway, anime tikrai gerai, bet dėl milijono fanboyų/fangirlių jis kažkaip prarado vertę. Čia grynai man.Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
Man ispradziu pries kelis metus draugas siule paziuret sita, bet pradzia mane kazkaip atbaide vistiek po kazkiek laiko susidomejau vel ir ryzausi perziuret visa, ir nenusivyliau, tikrai geras filmukas visiem nemaciusiems patarciau paziureti.
Labiausiai patiko Lucy (aisku kai nezudo, o kai rami stovi tokia saltakraujiska :rolleyes: ), bet Nyuu irgi mielaComment
-
Taip patiko, kad du kartus perziurejau. Nerealus anime . Piesimas geras, istorija idomi, itraukianti. Vienu zodziu- tikrai vertas demesio kas dar nemate (gavosi daugiau nei vienas zodis )Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
Comment