Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Kazkodel vis atideliodavau pazet Elfen Lied ir va pagaliau vakar perzejau ir perzejas pagalvojau...Damn!Ir kodel as vis atideliojau paziurt si nuostabu anime
pilnai sutinku anime superinis tik man ziauriai norejosi kad gale jie wel susitiktu zinoma wisi suprato kas ten uz duru stowejo bet pamatyti wistiek lb norejosi
Vienas geriausiu anime!!!Iskarto paziurejau viena Elfen Lied amv kur pilna kraujo, Ecci ir t.t. ir man kazkaip nenorejosi ziuret sita anime...Bet po kiek laiko visgi pradejau ziureti ir net nekreipiau demesio i visa sita, nes taip patiko! Patiko pati ideja, istorija, piesimas...Tema yra paprasta- zmoniu ziaurumas, taciau viskas tai lb idomiai parodyta 10/10
Tiesiog dievinu sio anime opening'a. Net grot pianinu ismokau. Siaip ir anime man patiko. Perziurejau vienu prisedimu. (nu ne esme kad visa diena kiurksojau prie PC. XD)
Anime esu mates jau nemazai, bet pirmakart to anime paskutiniame ep apsiverkiau kaip mazas vaikas... Senokai jau tai buvo, bet neuzmirasau dar jo. Sis anime yra geriausias mano matytas ir turbut dar greit panasaus, o tuo labiau geresnio, nesukurs. Sklando blankus gandai apie antraji sezona, bet manau kad ir liks tai gandais.
Anime esu mates jau nemazai, bet pirmakart to anime paskutiniame ep apsiverkiau kaip mazas vaikas... Senokai jau tai buvo, bet neuzmirasau dar jo. Sis anime yra geriausias mano matytas ir turbut dar greit panasaus, o tuo labiau geresnio, nesukurs. Sklando blankus gandai apie antraji sezona, bet manau kad ir liks tai gandais.
Jau pries 2 metus sklindo gandai, kad 2-sis sezon bus 2008m. , bet nieko -.-" . .. . O gal ir geriau, kad anime paliekamas su tokia mysterious pabaiga? ~anyways, kas rauda del pabaigos - skaitykit manga :3
Kalbant apie manga... pirmi 11 anime epizodu buvo tik "gelytes"... :dizzy: dar daugiau kraujo, ziaurumo, nuogybiu, beprotybiu ir neapsakomos tragedijos, kuri palies visa musu planeta... Vargse Lucy...
Gaila tik, kad 12 ir 13 epizodai taip nuklydo nuo mangos, bet jie visgi tikrai puikus! Labai norint genialus scenaristas tikrai sugalvos kaip grizti i manga ir viska graziai pabaigti...
Taciau... duok mums Dieve antra ir paskutini ir ne maziau ziauru, nuoga ir beprotiska Elfen Lied seriala...
Taip čia tikrai geras anime. Patiko pabaiga tokia neužbaigta labai sudomina ir intriguoja nors viskas ir pasibaigia tuom. Tačiau manau dėl to tik geriau jis įsimena ir yra įspūdingesnis
Comment