Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Spirit of Nightmare
    !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
    • 209

Man tai kažkaip tas kraujas ir skraidančios galūnės nepasirodė baisios

Spoileris:
    Baisesni net atsiminimai buvo. Ypač Mayu kur parodė jos tėvą ir motiną

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• CvC
      [_]D CareCup, It's Empty.
      • 2009 01 15
      • 75

Kazkodel vis atideliodavau pazet Elfen Lied ir va pagaliau vakar perzejau ir perzejas pagalvojau...Damn!Ir kodel as vis atideliojau paziurt si nuostabu anime

Comment

• MindStalker
        Nakama Shoguns | MS ^^

• 2008 12 15
        • 68

Autorius Auste
        geriausias anime
        pilnai sutinku anime superinis tik man ziauriai norejosi kad gale jie wel susitiktu zinoma wisi suprato kas ten uz duru stowejo bet pamatyti wistiek lb norejosi
        http://myanimelist.net/animelist/MindStalker

Nakama Shoguns

Comment

• Spirit of Nightmare
          !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
          • 209

Autorius TeisusKas
          kaip tu is 10 duotum simta
          nelogiska nera jis jau toks geras
          Kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama - man pavyzdžiui jis irgi vienas iš įspūdingiausių animų.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• Akemi
            Naujokas
            • 2009 01 15
            • 27

Vienas geriausiu anime!!!Iskarto paziurejau viena Elfen Lied amv kur pilna kraujo, Ecci ir t.t. ir man kazkaip nenorejosi ziuret sita anime...Bet po kiek laiko visgi pradejau ziureti ir net nekreipiau demesio i visa sita, nes taip patiko! Patiko pati ideja, istorija, piesimas...Tema yra paprasta- zmoniu ziaurumas, taciau viskas tai lb idomiai parodyta 10/10

Comment

• Yuki.
              Naujokas
              • 2009 02 07
              • 16

Tiesiog dievinu sio anime opening'a. Net grot pianinu ismokau. Siaip ir anime man patiko. Perziurejau vienu prisedimu. (nu ne esme kad visa diena kiurksojau prie PC. XD)

Comment

• Yory-kun
                Naujokas
                • 2009 02 08
                • 26

Apie Elfen Lied galiu pasakyti tik tiek - Best 13th episodes ever!
                Karas - tai apgaulės kelias.Todėl, jei ką ir sugebi, tai vis tiek rodyk, jog nesugebi.

Comment

• shyliz
                  Dreamer

• 2009 02 18
                  • 68

Kogero viena is geriausiu anime pabaigu, nors nesu daug ju perziurejes...

Comment

• Augustas
                    Naujokas
                    • 2009 03 06
                    • 18

Anime esu mates jau nemazai, bet pirmakart to anime paskutiniame ep apsiverkiau kaip mazas vaikas... Senokai jau tai buvo, bet neuzmirasau dar jo. Sis anime yra geriausias mano matytas ir turbut dar greit panasaus, o tuo labiau geresnio, nesukurs. Sklando blankus gandai apie antraji sezona, bet manau kad ir liks tai gandais.

Comment

• Shary
                      woof.

• 2009 02 26
                      • 173

Autorius Augustas
                      Anime esu mates jau nemazai, bet pirmakart to anime paskutiniame ep apsiverkiau kaip mazas vaikas... Senokai jau tai buvo, bet neuzmirasau dar jo. Sis anime yra geriausias mano matytas ir turbut dar greit panasaus, o tuo labiau geresnio, nesukurs. Sklando blankus gandai apie antraji sezona, bet manau kad ir liks tai gandais.
                      Jau pries 2 metus sklindo gandai, kad 2-sis sezon bus 2008m. , bet nieko -.-" . .. . O gal ir geriau, kad anime paliekamas su tokia mysterious pabaiga? ~anyways, kas rauda del pabaigos - skaitykit manga :3

Comment

• shyliz
                        Dreamer

• 2009 02 18
                        • 68

Jei turi Linkomanijos acc is cia galite atsisiusti 1 episoda su LT SUB.
                        http://www.linkomanija.net/torrent?6...pisodas_LT_SUB

Comment

• Viktoras
                          Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
                          • 190

Kalbant apie manga... pirmi 11 anime epizodu buvo tik "gelytes"... :dizzy: dar daugiau kraujo, ziaurumo, nuogybiu, beprotybiu ir neapsakomos tragedijos, kuri palies visa musu planeta... Vargse Lucy...

Gaila tik, kad 12 ir 13 epizodai taip nuklydo nuo mangos, bet jie visgi tikrai puikus! Labai norint genialus scenaristas tikrai sugalvos kaip grizti i manga ir viska graziai pabaigti...

Taciau... duok mums Dieve antra ir paskutini ir ne maziau ziauru, nuoga ir beprotiska Elfen Lied seriala...

Comment

• Winry
                            Narys
                            • 2009 03 17
                            • 78

Elfen lied tikrai paliko ispudi. Toks ziaurokas, bet vistiek fainas duodu 4/5

Comment

• Hanikka
                              Narys

• 2009 03 19
                              • 44

fainas anime gal yra tokiu panasiu?

Comment

• mila
                                Yuu

• 2008 12 12
                                • 53

Taip čia tikrai geras anime. Patiko pabaiga tokia neužbaigta labai sudomina ir intriguoja nors viskas ir pasibaigia tuom. Tačiau manau dėl to tik geriau jis įsimena ir yra įspūdingesnis

Comment

Working...