Vienas pirmesniųjų anime, kurį pažiūrėjau parsisiuntus per pc, o dabar kažkaip sunkiai eina įdomesnį rast, nes jau kaip paėmiau, taip ir pripratau prie Elfen Lied. Reiks kada dar pakartotinai pažiūrėt, nes man ir šiaip galvoj dar jis tebesisuka: D
Elfen Lied
Collapse
X
-
Labai patiko šitas anime ir nekilo tokių klausimų kaip jums, kažkaip viskas ten kuo puikiausiai išaiškinta..... Sužavėjo vaizduojamas skirtingas pyktis ir žiaurumas. Taip pat Nyu - Lucy motyvuotas žiaurumas, kylantis iš vaikystės Jos dvasinė kova... Tiesa, tai pirmas toks anime man, su tiek rodomo kraujo... Patiko Bandysim žiūrėti kitus, panašaus žanro.....Comment
-
teko pažiūrėt antrą kartą [su pussesere, kuri pas mane viešėjo]. taigi nuo tada pradėjo patikti.
iš tikro Yuka buvo nemaloniausias personažas.>.> dar ta jos meilė savo pusbroliui.... O.o
tiesa, įstrigo viena frazė [nepykit jei ne tiksliai atkartosiu], kurią Lucy pasakė ją nuskriaudusiems vaikams: "the ones who are inhuman.... are you!"
ir šiaip jis gana neužbaigtas. galėjo bent OVA dar išleist... o gal mangoj kitaip?
nes ją skaičiau, bet kažkaip ištempta labai pasirodė, taigi po ~70chp droppinau...
po antro žiūrėjimo pakilo vienu balu, taigi už viską duodu 4/5.
Spoileris:
P.S.
ir daaar nepatiko, kad Kouta bučiavosi tai su viena, tai su kita ir tikrieji jo jausmai liko kaip ir neatskleisti....Comment
-
Vienas geriausių matytų, didelis nuopelnas įmestam romance'ui. ;] aš niekaip nepagaunu, kodėl tokie pseudožinovai pastoviai stumia ant romance'o šitam anime, nes be jo, man tikrai žymiai neįdomiau būtų. xD
Kas dėl pabaigos...
Spoileris:mano nuomone viskas taip, kaip ir norėjau, kad baigtųsi. Kodėl gi daugiau būtų atėjęs 'svečias' ir tuo pačiu kaip užuomina į kadrą įmesti sutaisytas laikrodis ir ta music box..? ;PI, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!Comment
-
Valio! Elfen Lied! 10/10
mano milimiause anime labai seniai matyta mmmmm... elfen lied... P.S as stipru nervu zmogusComment
-
Na o man jis nelabai patiko. Priskaitęs komentarų forumuose maniau kad čia beveik šedevras, bet kai pražiūrėjau tai supratau jog suklydau. Na man čia kažko trūko, tiksliai nežinau ko bet trūko, o ir ta Lucy nepatiko (nuo kokios 5 serijos pradėjau norėti jos mirties), o ir tas Kohta nepatiko. 3/5.
Beje kilo klausimas: ar japonam neegzistuoja giminystės ryšiai ar aš blogai supratau juk Kohta su ta Yuka atrodo buvo giminėsComment
-
nenoriu suklysti, bet man rodos, kad pas juos tokie ryšiai {pusseserių ir pusbrolių} - nesmerktini?
na, bet vistiek man nelabai toks dalykas priimtinas....Comment
-
Man reiketu ant keliu pirstu suskaiciuoti,kiek teko kartu ziureti sia anime ir teks dar ne viena karta paziureti.Mane zavi open'ingas.Daina skambinti is nevilties i kazka labai neapsakomais zodziais.Kvaili,kai kuriu zmoniu komentarai apie ziauruma,kuris atrodo labai "smagus",o kai kuriems nuobodus,nes cia ne veiksmo multikas,o labiau priminantis i psichologini,todel si anime pamoko viena fakta,kad reikia buti tolerantiskiems tiems,kurie yra kazkuom kitokie,kai pvz: ne Lucy yra monstras,o-paprastieji zmones,kuriems yra malonumas is kitu saipytis-tai daznas zmoniu trukumas.Mano gal tik tokia pastaba,kad siame anime daugiau norejau matyti pacia Lucy,kuri man kaip asmenybe patiko: simpatiska,rimta,kukli,kazkokie neeiliniski bruozai,nes realiame gyvenime tokiu merginu yra viena kita,ir viskas.Vienu zodziu: verta ziureti tiems,kurie domisi zmogaus vidiniu pasauliu,o ne tiems su vaikisku mastymu,kad:"Oh...galvos krenta,kaip saunu",jerguteliau...👍 3Comment
-
Man reiketu ant keliu pirstu suskaiciuoti,kiek teko kartu ziureti sia anime ir teks dar ne viena karta paziureti.Mane zavi open'ingas.Daina skambinti is nevilties i kazka labai neapsakomais zodziais.Kvaili,kai kuriu zmoniu komentarai apie ziauruma,kuris atrodo labai "smagus",o kai kuriems nuobodus,nes cia ne veiksmo multikas,o labiau priminantis i psichologini,todel si anime pamoko viena fakta,kad reikia buti tolerantiskiems tiems,kurie yra kazkuom kitokie,kai pvz: ne Lucy yra monstras,o-paprastieji zmones,kuriems yra malonumas is kitu saipytis-tai daznas zmoniu trukumas.Mano gal tik tokia pastaba,kad siame anime daugiau norejau matyti pacia Lucy,kuri man kaip asmenybe patiko: simpatiska,rimta,kukli,kazkokie neeiliniski bruozai,nes realiame gyvenime tokiu merginu yra viena kita,ir viskas.Vienu zodziu: verta ziureti tiems,kurie domisi zmogaus vidiniu pasauliu,o ne tiems su vaikisku mastymu,kad:"Oh...galvos krenta,kaip saunu",jerguteliau...
Man labai tūpai skamba vaikai, pvz.: 'oi, kaip man patinka tokie anime kur daug žiarurumo ir t.t. kaip tik man', nes čia grynai matosi žemas intelekto lygis. x] Jei anime būtų vien žiaurumas, be jokios minties, normalaus žanro (kad ir čia, romance), tai būtų šūdų šūdas durniem žmonėm.
anyway, gal kas žino panašių anime? Būtent kad nebūtų vien žiaurumas, o įmesta kas nors svarbesnio.I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!👍 1Comment
-
Huh, kaip pastebėjau, tarp tų daugybės žinučių dar savo nuomonės neįspraudžiau
Taigi, kiek senokai mačiau šį anime ir šiuo metu prisiminimus apie jį yra užgožę kalnas kitų anime, tačiau pirmas dalykas pasigirstantis mano galvoje prisiminus šį anime yra jo opening'as. Labai patiko daina ir visos jos variacijos, nors likęs OST'as nelabai įsiminė. Taip pat patiko žanrų mišinys ir kaip jie ten tiko. Negaliu sakyti, kad buvo jis toks žiaurus (nors kraujo ir vidurių ten netrūko), tačiau man patiko, kaip ten "įsipaišė" romance žanras. Jis ten tikrai tiko ir be jo, manyčiau, nebūtų buve taip įdomu žiūrėti šio anime. Sužavėjo Lucy charakteris, kaip jis buvo atskleistas. Labai sugraudino jos vaikystė ir gyvenimas, patiko jos reakcija į žmones ir kitus diklonius. Vienu žodžiu, tikrai nenusivyliau šiuo anime ir net gailiuosi, kad kūrėjai nesumanė sukurti pratęsimo. Su mielu noriu skiriu 5/5Comment
Comment