Elfen Lied

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Huy-san
    657

• 2008 01 31
    • 160

manau, kad nera prasmes kurti antro. labai retai kas nors gero is to iseina. Vargu ar kurejams pakaks talento sukurti auksto lygio tesini

Comment

• evaldax

Anime nesenai duomiuosi bet lb patinka Tas manga tj komiksai ane? noreciau pamatyt jai galima kuo daugiau tu manga seriju Gal galit numest linka kas plz Ak praejo tikrai nemazai metu bet tikria galetu but pratesimas blin. Kad aitu su autorium susisiekt NU k jai galit kas numeskit manga linka :P

Comment

• BloodySaya
        Naujokas
        • 2008 02 28
        • 8

Na nežinau, aš tai kažko daugiau tikėjaus. Geras anime, man patiko, bet kažko pritrūko. Arba man tiesiog visi per daug pripasakojo "koks jis nerealus", tai aš ir tikėjaus kažko nesveikai nerealaus.
        Anyway, 4/5

Comment

• Ino
          :3
          • 2007 10 27
          • 10

Man tai asmeniškai anime paliko labai gerą įspūdį. Aš irgi nemanau, kad Lucy žuvo. Duočiau 5/5

Comment

• Viktoras
            Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
            • 190

Puikus anime. Ne geriausias, nes labai skausmingas - yra dziugesniu anime...

Nors puikus butent todel kad priverte mane issigasti, kenteti kartu su veikejais, bijoti del ateities - jis nepaliko manes abejingo - ir tai svarbiausia!!!

Bet tikrai isskirtinis. Duok Dieve antra sezona!!!

Kalbant apie paskutines sekundes paskutinio epizodo... as visa sirdimi tikiu kad ten uz vartu stovejo Lucy isgyvenusi baisu musi su SAS buriu...

Comment

• Ino
              • 2007 10 27
              • 10

Mano manymu daugumai šis anime turbūt patiko dėl pabaigos. Dėl neatsakyto klausimo. Tuo manau jis ir yra išskirtinis. Na žinoma dar dėl daug kraujo ir viso to žiaurumo, kuris prisideda prie viso anime grožio.

Comment

• SataNa
                Mind Zone

• 2008 02 15
                • 600

geras.... Zhiauriai geras... Lengvai zhiurisi ir malonus akims ^_^
                Kartoškė

Comment

• angellus
                  tinginys

• 2007 01 17
                  • 228

man tai jis visa laik bus tik vidutinis anime su kreivu savo poziuriu. kraujas, rankos kazkokios, galunes nutruke, viduriai ir papai, tai nemanau, kad geri deriniai, nebent siuzetas butu geras, o ne apie atminti praradusia neaiskios kilmes zmogysta-mutante-ateive-genu terapijos auka.

Comment

• salierius
                    naujas bet geras
                    • 2008 03 20
                    • 11

Elfen lied mano seip tubut pirmasis anime ir wis dar laikau ji mano geriausiu matytu
                    Yeah Yeah Yeahs

Comment

• Huy-san
                      657

• 2008 01 31
                      • 160

Autorius angellus
                      man tai jis visa laik bus tik vidutinis anime su kreivu savo poziuriu. kraujas, rankos kazkokios, galunes nutruke, viduriai ir papai, tai nemanau, kad geri deriniai, nebent siuzetas butu geras, o ne apie atminti praradusia neaiskios kilmes zmogysta-mutante-ateive-genu terapijos auka.
                      jei tik galunes ir papus matai, reiskia tu neikirtai sio anime esmes/minties kuria jis nesa. viduriai tai tik vizualizacija - neatsiejamas bet kurio meno kurinio elementas. giliau ziurekit ble!!!

Comment

• Ino
                        • 2007 10 27
                        • 10

ARBA žmogus anglų kalbos nesupranta.

Comment

• biganimefan
                          Vienišė manijakė

• 2008 03 20
                          • 228

Buna ir tokiu variantu. Bet kiek as supratau Elfen Lied - tai tikrai idomus siuzetas. Ta psichologine itampa! Ten giliai pasleptas pamokymas, tik reikia atidziai ziureti ir suprasti ka jie sako. Kiekvienoje serijoje, ypac kai buvo apie laboratorijas, parodoma tikrai daug zmogaus psichologijos apsektu ir jo elgesio motyvu. Mano mama psichologe, rodos pradedu per daug tyrineti XD

Comment

• Futari
                            AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                            • 1094

Opo dainele iki siol kartais dainuoju. Na, sis nera man PATS PATS geriausias, bet del minties gilumo ~ teisybe, kartais net kildavo noras rekt "O taip, taip, istaskyk ta s**a!" is tikruju, zmones savaime yra diklonai, tik be tu leteneliu einanciu is nugaros. Visas tas ziaurumas ir nuogybes nublanksta pries minti (o kartais savotiskai net idomu ir truputi siurpu stebeti) atsimenu vienintele scena nuo kurios siurpuliukas nubego, buvo, kai Mariko (37th) isleido is tos bandymu kameros ar kaip ten buvo, ir ta mokslininke prie jos priejo, Mariko sako "Mamyte.." ir taip prisimerke, as "Aww, kaip miela" ir staiga svyst ta mokslininke tobulai per puse ir Mariko uzbaigia "... nesi tu." Uhh, adrenalinas.

Comment

• Aramil
                              Naujokas
                              • 2008 04 15
                              • 6

cia tai ka seniai maciau bet labai laukiau :P mergaite tasko visus i gabalus +10 po visokiu technolaizu sitas buvo labai nesunkus animas bet irgi turi savo prieskoni
                              You can become truly powerfull, indeed! Yet there is always another with greater power than your own.

ARAMIL

Comment

• bigGuy
                                Narys

• 2008 03 21
                                • 47

Ne visi sugeba įsikirst į šio anime mintį. Ypač jei nėra "pripratę" prie anime, ir žiūri tik vaizdą.

Comment

Working...