DearS
Collapse
X
-
Yra tik vienas sezonas ir vienas special'as zmones paskaitykit kas rasoma ankstesniuose postuoseComment
-
OK! Bet aš nelabai mėgstu manga skaityris meginau skaityti Airgear manga bet kas kaip nekaip ejosi .Comment
-
is pat pradziu ivertinau 8/10 (apie 6 serija ziuredamas) bet su kiekviena tolyn ivertinima vis keliau.. ketvirta nakties eidamas miegoti galvojau, kad grazi anime. tik tiek. ryte eidamas i mokykla tikejausi issimiegoti, bet nepavyko, vis mintys gryzdavo prie filmo. vis galvodavau koks bukagalvis tas bachuriukas, kad noreciau buti jo vietoje. nei is sio nei is to pradejo skaudeti raumenis, prisiminiau, vel,DearS. jos moka gydyt. ir atejo toks gilus pajautimas, kad jis toki stebukla salia saves turejo, ir asilas nesugebejo to ivertinti, o ji taip taip stengesi del jo... kas nors is jusu buvo kada isimyleje, zinot kas yra gyventi del kito? apima emocijos prisiminus filma, net sunku apsakyti kokios, bet turbut melancholiskos. man jau dabar(praejo 12.25 minutes) truksta to filmo.
jis kitoks nei koks naruto. ta tai pasiziuri susizavejes, liezuvi iskores, bet vos baigi ziureti ispudis isblesta, jokios liemamosios vertes o DearS tokio maloniai ilgo veikimo kurinys, is karto sukeliantis priklausomybe. gal but taip paveike nes tv neziuriu absoliuciai, isijungti nemokeciau =D, o ir paskutini anime lb senai maciauComment
-
Didziausias ateivis cia buvo Takeya. Net kaip ir haremui per daug tormazas. Istvirkusi mokytoja aisku prikolas, bet perlenke lazda imho. Mergos grazios, erotika, beveik juokinga, neblogas pieshimas. Standartinis, bet kokybishkas serialas. Tvirtas 7.Comment
-
-
specialo neziurekit!!! ten paprasta 10 serija, tik placios rezoliucijos!
be to del iskrypusios mokytojos tai pritariu Killerbee, lazda tikrai perlenkta. is pradziu atrode labai juokinga ir idomi ideja, bet veliau kazkaip per ziauriai viskas pasirode. bet vistiek visai nieko ta mokytoja buvo
EDIT: suklydau, specialas yra normalusPaskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2008-02-19, 15:31.Comment
-
Nu taip 10 epas rašo , bet ten Dears DVD UNAIRE EPISODE, ir visai netokspast ir vsai ne placios rzoliucijos. Nepyk bet tu kaška painioji.Ten noramlus epizodas kuris nepriklauso istorijai.Tad kas turės galite ramiai žiureti.Man tai labai patiko tas vienas epas , linksmas toks. Man atrodo ten iš mangos.Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-02-18, 22:07.Comment
-
Dears
Nuostabus ecchi anime,labai norėčiau susikeisti vietomis su Takeya,dvi Dears ir Neneko,tik ištiesk ranką ir pasiimk.Nimfomanė mokytoja-puiku,bet į pabaigą pradeda erzinti.
Tokioje vietoje užbaigimas-žiauru.Galima palygnti taip-grįžti alkanas kaip vilkas,pradedi valgyti,mėgautis skoniu,tik fit-nebėra maisto,nukniso iš panosės
pratesimo
Įvertinimas 4,5/5Comment
Comment