Per prievartą žiūrėjau. Kažkaip per banaliai, besikartojančiai viskas matėsi šiame anime. Nieko idomaus ir naujo, išskirtinio nepamačiau. Jei čia būtų vienas pirmųjų mano pamatytų anime, tai gal vertinčiau ir kitaip, bet ir tai vargiai 2/5
DearS
Collapse
X
-
-
-
Ahm... Nežinau gal mano skonis blogas, bet manęs nekabino, 9 serijas peržiūrėjau ir ką? Toks lengvas anime pažiūri pažvengi ir viskas, kažkaip nei į veikėjus baisiai įsigilinsi nei ką.
P.S. Su Satana visiškai sutinko banalybė tikra... 2/5
Spoileris:Vienas epa's išviso apie maisto gaminimą istorijos 0Paskutinis pakeitimas nuo SiRiX; 2009-01-13, 21:49.Comment
-
Comment
-
Kietas anime gan senai ziurejau,bet tikrai patiko .GRazios merginos,faina mokytoja.net buvo minimas zodis "cosplay" 5/5Comment
-
i love it
Žiūriu jau 4 seriją, bet labai patinka, labai lengvai ir įdomiai žiūrisi, veikėjai unikalūs, ypač mokytoja pabaigsiu komentuoti pažiūrėjęs...
Štai ir pabaigiau žiūrėti, tai pasakysiu: buvo labai daug echii'o, ypač ta mokytoja... Lengvai ir įdomiai žiūrėjosi, gražus piešimas, tik šiek tiek suerzino to vaikino sesuo, netikra sesuo. Takeya buvo šiek tiek vyriškas šiame anime, nes bent jau pakeldavo toną, kai to reikėdavo apie pačius DearS, tai aišku big tits, ir ilgi plaukai. Nebespoilinsiu daugiau nieko, nes nebebus įdomu žiūrėt po to...
P.S. duočiau 6/5, nes man tikrai labai patikoPaskutinis pakeitimas nuo Augis24; 2009-10-10, 21:10.Comment
-
Comment